FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ima da bude oranica dole kako pljusti, a sto je najgore rastjera navijace.
× Plava krv ispod koze ×
ma dajte ljudi sta vam je znate kako ide FIFI NEZABORAVI ME FIFI PREKRASAN JE DANtako da hajmo svi na Grbavicu...
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
neka padaju ćuskije dolazim veceras 
"Nikad neću, majko, bez Bosne živjeti,Bosnu ću služiti, za Bosnu umr'jeti.Neću nikad k'o vazal nikom služiti,Ja sam bosanski sin i njen ću ostati!
sta ti nisi iz Livna ono hamo??Hamo je napisao/la:ma dajte ljudi sta vam je znate kako ide FIFI NEZABORAVI ME FIFI PREKRASAN JE DANtako da hajmo svi na Grbavicu...
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
štaš cenzura nema veze nije bilo u vezi FKŽ a taman je doso onaj iz RA pa reko da im kazem ali nema veze ko ih šiša... 
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
joj kako se vazda potrefi ruzan dan da je bar onaj jucersanjiarapinho1 je napisao/la:neka padaju ćuskije dolazim veceras
svoj ti pos'o !
- The_Target
- Kontakt:
-
sandokan_TM87
- Kontakt:
čuj to a o čemu ljudi ovdje raspravljaju ????????The_Target je napisao/la:Tema FK Željezničar![]()
o ljetovanju možda
ma hajde raja šta kukate bolje se navija po kiši ne idemo na bauštel
26.05.2010-TITULA
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Pazi da ti ne obrise post ovaj moderator... tema je ipak F.K. Zeljeznicar...Grbavica moj zivot je napisao/la:oprt zapljustilo![]()
![]()
![]()
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
yebalo vas vrijeme, cirkuzate o tome 3 stranice...pada-ne pada, sipi-ne sipi...svi imaju prozor, nemate vi ekskluzivna prava na metereoloska desavanja pa da javljate ono sto drugi ne znaju...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Seyo_TM je napisao/la:yebalo vas vrijeme, cirkuzate o tome 3 stranice...pada-ne pada, sipi-ne sipi...svi imaju prozor, nemate vi ekskluzivna prava na metereoloska desavanja pa da javljate ono sto drugi ne znaju...
hahahahahaha nisam se sladje nasmijo odavno
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Kukate ko kave pizde oko vremena evo vec 3 stranice
nemojte da bi slucajno pokisli,da vas nebi majka naružila...ima ko ce doci da bodri Želju,ne brinite...Želji i ne trebaju takvi navjaci od papira...yebala vas kiša ,šminkeri 
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Mainz - Wolfsburg 0:2 (Džeko 82, 90)
Bice para na ljeto...
Bice para na ljeto...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
- ibrakadabra
- Kontakt:
upalise 1 reflektor
hoce li ugasiti reflektore u 20:30
hoce li ugasiti reflektore u 20:30
- samir_tm87
- Kontakt:
drop je napisao/la:Kukate ko kave pizde oko vremena evo vec 3 stranice![]()
![]()
![]()
nemojte da bi slucajno pokisli,da vas nebi majka naružila...ima ko ce doci da bodri Želju,ne brinite...Želji i ne trebaju takvi navjaci od papira...yebala vas kiša ,šminkeri
ima nas koji smo bolesni , a opet cemo ici
Svaka cast tebisamir_tm87 je napisao/la:drop je napisao/la:Kukate ko kave pizde oko vremena evo vec 3 stranice![]()
![]()
![]()
ima nas koji smo bolesni , a opet cemo ici
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
kad ljozee igra vrijeme nije bitnooo....swi u dolinu cupowa, penzioneri nek ostanu za malim ekranima!!! 
mene se dovezo nece druge...Isnar je napisao/la:Pazi da ti ne obrise post ovaj moderator... tema je ipak F.K. Zeljeznicar...Grbavica moj zivot je napisao/la:oprt zapljustilo![]()
![]()
![]()
- samir_tm87
- Kontakt:
drop je napisao/la:Svaka cast tebisamir_tm87 je napisao/la:drop je napisao/la:Kukate ko kave pizde oko vremena evo vec 3 stranice![]()
![]()
![]()
ima nas koji smo bolesni , a opet cemo icii ja sam bolestan pa idem da kisnem,boli me neka stvar taman upalu pluca dobio.
jest brate , nidje veze
KAD BI PLAVU KRV IMALI , NIKAD NE BI UMIRALI !!!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 9 gostiju.