PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
- Kockoglavi
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Hahaha tvoj IQ je izrazito visok cim tako prozivas.
E moj mitomane
E moj mitomane
- RajaBa1983
- Kontakt:
a ko si ti ?Robust je napisao/la: ↑15 maj 2020, 18:21to je ta fgr i njihova podgrupa horde zla gorica glava do glave a iq u zbiru kao broj igraca na klupi u prosječnom zapisnikuRajaBa1983 je napisao/la: ↑15 maj 2020, 17:17Vanja8 je napisao/la: ↑15 maj 2020, 17:15
Sto dirate covjeka...
Uspio je sto mnogi strumfovi nisu... Sastavio je prostu recenicu... Jos koja godina treninga i uspijece skuckati i prosto prosirenu...
E sad, ko je gledao one skupstine prosjaka, sjetice se koliko je mucno bilo gledati naprezanje pojedinaca da kažu jednu rijec, a kamo li da iskažu nesto kao ovaj napredni individualista...
Samo ti nama zbori pametne...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Robust je napisao/la: ↑15 maj 2020, 18:21to je ta fgr i njihova podgrupa horde zla gorica glava do glave a iq u zbiru kao broj igraca na klupi u prosječnom zapisnikuRajaBa1983 je napisao/la: ↑15 maj 2020, 17:17Vanja8 je napisao/la: ↑15 maj 2020, 17:15
Sto dirate covjeka...
Uspio je sto mnogi strumfovi nisu... Sastavio je prostu recenicu... Jos koja godina treninga i uspijece skuckati i prosto prosirenu...
E sad, ko je gledao one skupstine prosjaka, sjetice se koliko je mucno bilo gledati naprezanje pojedinaca da kažu jednu rijec, a kamo li da iskažu nesto kao ovaj napredni individualista...
Samo ti nama zbori pametne...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Imrane na ovoj temi smo jarani, samo tuci bordo nejač.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
On je samo replicir'o, pusti ga.RajaBa1983 je napisao/la: ↑15 maj 2020, 18:51a ko si ti ?
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
-
- Kontakt:
Strika Dodik sad ima vise klubova nego nas amidza Tan; igokea, borac, zeljo... Golem si Mile
-
- Kontakt:
I onako niste trebali ni biti u ligi. Husic pokupovao sve utakmice , od kantonalne lige do pl.
haj reci raji sto si ovoliko na forumu jel ti to neko dragu potkacio u usa pa svoju tugu i zuc prosipas preko forumaTheIvicnjak je napisao/la: ↑15 maj 2020, 20:16Strika Dodik sad ima vise klubova nego nas amidza Tan; igokea, borac, zeljo... Golem si Mile

Sto te zemlja vuce sebiRobust je napisao/la: ↑15 maj 2020, 22:34haj reci raji sto si ovoliko na forumu jel ti to neko dragu potkacio u usa pa svoju tugu i zuc prosipas preko forumaTheIvicnjak je napisao/la: ↑15 maj 2020, 20:16Strika Dodik sad ima vise klubova nego nas amidza Tan; igokea, borac, zeljo... Golem si Mile![]()
![]()

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Evo sestra ti bila na skolovanju pa smo joj ga davali redovno,sva zenska familija takodje kazu tesko podnosile studije u Sarajevu hahha nase sestre i najke ne vole cobane iz Simin Hana koje lice na Azu kamikazu a vase mame i seke provjereno nas vole
Kako seka,kako stara jel ih jos boli glava? Jel povracaju jos?ImranEDC je napisao/la: ↑15 maj 2020, 17:07Da je bila normalna ne bi je silovao.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑15 maj 2020, 16:56Hajde bolan na online nastavu,vidis da te profa zove da odgovaras,mojNe da najebes.i srami se te profilne,bukvalno promovises frajera koji je silovao zenu i zbog tog robijao..
Seka ti je vrh a mama prava ona milfaca.Samo ne znam sto joj smeta kad joj govorim zagor's mom,kaze ne zovi me tako dok me j....zagor1987 je napisao/la: ↑15 maj 2020, 23:58Kako seka,kako stara jel ih jos boli glava? Jel povracaju jos?ImranEDC je napisao/la: ↑15 maj 2020, 17:07Da je bila normalna ne bi je silovao.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑15 maj 2020, 16:56
Hajde bolan na online nastavu,vidis da te profa zove da odgovaras,mojNe da najebes.i srami se te profilne,bukvalno promovises frajera koji je silovao zenu i zbog tog robijao..
Vucem tu i tamo,bodem se u celije,kad murija dolazi odma vadim prangije.
ovo mozes samo ti napraviti samo ti jos fali da objavis onu sliku logorasa i ljudska kanalizacija ostajes mozes ti biti u hiljadu amerika al ostajes mrtvi seljak do kraja života
-
- Kontakt:
Obecali dodiku dati glasove na izborima za samo jednu ratu kamate

Znas li citat bosanski? Pavijane pitao sam te kako ti je mama i seka a dajes neke pogresne odgovore,bas si tvrdoglav na starog nije ni cudo sto ti stara zeljna ki.te ko baba penzije
Hahahaha
- svrakino1921
- Kontakt:
4 prijedloga za nastavak PL
Najtrofejnijeg kluba u BiH
4-malo li je
Najtrofejnijeg kluba u BiH
4-malo li je
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 7 gostiju.