Šteta je što nismo vidjeli šta zna i koliko može, al očito da to nije ni bila namjera transfera.
Daj ti nama kvalitetnih igrača koji će igrati za FKS, Penarandama i Viverosima daleko kuća bila.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Šteta je što nismo vidjeli šta zna i koliko može, al očito da to nije ni bila namjera transfera.
Pomalo nerealno da je Mudražija naš, igrač koji moze igrati u svakoj ekipi u HR (osim Dinamo), cini mi se da je u Osjeku radio s Zekićem tako da je moguce ovo njegova zelja, igrač koji trenutno fali ovoj ekipi
Viši nivo. Vece plate,veci ugovori,veca obestecenja,veci transferi. Sve je to povezano. Bilo je nekih kod nas koji su plakali za gazdinim parama ( da nepominjem anamo one,koje i sad njacu ) a nece nam Gazde biti na gubitku ni na Viverosu,ni na Penitu.Shategabri je napisao/la: ↑12 jul 2024, 08:53Šteta je što nismo vidjeli šta zna i koliko može, al očito da to nije ni bila namjera transfera.
Daj ti nama kvalitetnih igrača koji će igrati za FKS, Penarandama i Viverosima daleko kuća bila.
Po meni malo veću ocjenu zaslužuje Djurickovic.ventilateur je napisao/la: ↑12 jul 2024, 08:17Bordo jutro braćo
Po rezultatima ovo su ocijene nasih igraca sta vi mislite jesu il negdje dodali/oduzeli i ja mislim da je Rockov bio nas najbolji igrac prvih 10tak 15 minuta mu je trebalo da se uspostavi posle je bio sasvim ok.
bordo brate shodno tome da ljudi uveliko igraju prvenstvo a nama je tek prva utakmica moje mišljenje je da nisu bolji od nas i da ćemo ih dobiti na Koševu.Antikloc je napisao/la: ↑12 jul 2024, 09:04Viši nivo. Vece plate,veci ugovori,veca obestecenja,veci transferi. Sve je to povezano. Bilo je nekih kod nas koji su plakali za gazdinim parama ( da nepominjem anamo one,koje i sad njacu ) a nece nam Gazde biti na gubitku ni na Viverosu,ni na Penitu.Shategabri je napisao/la: ↑12 jul 2024, 08:53Šteta je što nismo vidjeli šta zna i koliko može, al očito da to nije ni bila namjera transfera.
Ali mi kao navijaci ,ne trebamo se sa tudjim parama ni zamarati,nego gledati sportske rezultate prvog tima. I traziti sto bolje igrace,da se ti rezultati postignu !!
Protiv Aktobea na Kosevu smo i dalje autsajderi. Neuiganiji,jer necemo se za ovih par dana nesto uigrati,jos dok se oporave od mlazne noge,dok se odmore imace par treninga i ispocetka. Slabiji smo od njih,zato oprezno i polako na kontre.
Ne valja euforisati,mada sa druge strane ako hoces da privuces gledaoce,euforija i hajp su pozeljni,da ne kazem obavezni![]()
Vidjecemo kako ce to ZZ ishendlati,zasad ima prolaznu ocjenu.
i meni je pravo nesiguran i onako kao da nije nesto visok za golmanske pozicije ali ajde vidjet cemo.Napapijri je napisao/la: ↑12 jul 2024, 08:24Kad smo kod Rockova, meni je pravo nesiguran na izlascima. Nekako je u dilemi, pa cesto ostane u medjuprostoru, a to je najgore po golmana, ali i odbranu. Kad golman krene s gola, mora ici do kraja, makar bio i u krivu jer je sve bolje nego ostati izmedju linije gola i igraca. Slicno je radio Sahinovic jedno vrijeme. Najgore u svemu tome je sto je to tesko nauciti, vise je instinktivna reakcija nego naucena. Garantujem da par onih udaraca glavom i prilika ne bi ni bilo da je reagovao bolje.
..al niko ne zna ispasti i biti pogubljen kao Đuri auuu, borbenost ga vadiSilaMoc1946 je napisao/la: ↑12 jul 2024, 09:22Po meni malo veću ocjenu zaslužuje Djurickovic.ventilateur je napisao/la: ↑12 jul 2024, 08:17Bordo jutro braćo
Po rezultatima ovo su ocijene nasih igraca sta vi mislite jesu il negdje dodali/oduzeli i ja mislim da je Rockov bio nas najbolji igrac prvih 10tak 15 minuta mu je trebalo da se uspostavi posle je bio sasvim ok.
ma ja ga volim nešto haospropoklopac je napisao/la: ↑12 jul 2024, 09:33..al niko ne zna ispasti i biti pogubljen kao Đuri auuu, borbenost ga vadiSilaMoc1946 je napisao/la: ↑12 jul 2024, 09:22Po meni malo veću ocjenu zaslužuje Djurickovic.ventilateur je napisao/la: ↑12 jul 2024, 08:17Bordo jutro braćo
Po rezultatima ovo su ocijene nasih igraca sta vi mislite jesu il negdje dodali/oduzeli i ja mislim da je Rockov bio nas najbolji igrac prvih 10tak 15 minuta mu je trebalo da se uspostavi posle je bio sasvim ok.![]()
Robert je igrac kakav nam treba, zna podvaliti loptu i za dvije klase je iznad nase lige.FRANK RIBERY je napisao/la: ↑12 jul 2024, 09:42Na forumu Dinama pišu da je Mudražija novi igrač Sarajeva, neki su očekivali da će doći u Dinamo.
Strašan igrač koji je debelo iznad naše lige, takvi nam igrači trebaju ako su nam ambicije titula.
SilaMoc1946 je napisao/la: ↑12 jul 2024, 09:22Po meni malo veću ocjenu zaslužuje Djurickovic.ventilateur je napisao/la: ↑12 jul 2024, 08:17Bordo jutro braćo
Zao bi mi bilo Buljubasica da ode ali ako je neka nerealna ponuda od bar 1.5+ mil € plus postoci stas ti tu pricati. On nama jos 2 sezone pokriva u21 pravilo mada ima sad i mali Celik.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑12 jul 2024, 09:38Ako sarne Mudrazija a Buljubasic se proda vezni red bi nam trebao ovako izgledati
Bubanja
Mudrazija-Djordjevic/Mustafic
Na klupi bi imali Mehmedovica,Julardziju,Matanovica,Djordjevic/Mustafic,Jatta te povrijedjeni Krdzalic+Guli i Andjusic koji igraju iza napadaca.
Malo previse veznjaka iskreno pokusao bi to rascistiti.Matanovicu bi se zahvalio,evenutalno neka posudba,ne vidim kako on moze doci do minuta ovdje.Dosao je Bubanja koji je isti profil igraca.Od Mehmedovica ocekujem dosta ove sezone,jucer namjestio gol.Vidi se da ima muda da povuce loptu.Jattu bi isto na neku posudbu trebat ce njemu podosta vremena da se navikne na sve ovdje+imamo 3 stranca.
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, Hajdeee, nedimmmm1337, plisek, svabonja, ubipara i 70 gostiju.