Ma kakve gazdine pare, njegova stvar. Čisto sumnjam da ne zna šta radi.Antikloc je napisao/la: ↑12 jul 2024, 09:04Viši nivo. Vece plate,veci ugovori,veca obestecenja,veci transferi. Sve je to povezano. Bilo je nekih kod nas koji su plakali za gazdinim parama ( da nepominjem anamo one,koje i sad njacu ) a nece nam Gazde biti na gubitku ni na Viverosu,ni na Penitu.Shategabri je napisao/la: ↑12 jul 2024, 08:53Šteta je što nismo vidjeli šta zna i koliko može, al očito da to nije ni bila namjera transfera.
Daj ti nama kvalitetnih igrača koji će igrati za FKS, Penarandama i Viverosima daleko kuća bila.
Ali mi kao navijaci ,ne trebamo se sa tudjim parama ni zamarati,nego gledati sportske rezultate prvog tima. I traziti sto bolje igrace,da se ti rezultati postignu !!
Protiv Aktobea na Kosevu smo i dalje autsajderi. Neuiganiji,jer necemo se za ovih par dana nesto uigrati,jos dok se oporave od mlazne noge,dok se odmore imace par treninga i ispocetka. Slabiji smo od njih,zato oprezno i polako na kontre.
Ne valja euforisati,mada sa druge strane ako hoces da privuces gledaoce,euforija i hajp su pozeljni,da ne kazem obavezni![]()
Vidjecemo kako ce to ZZ ishendlati,zasad ima prolaznu ocjenu.
Meni se gleda moćno FKS, prvi preduslov za to je riješen, konačno imamo pismenog trenera.
Vjerujem da ćemo gledati sličnu utakmicu kao i u dalekom Kazahstanu, no domaći je teren, bolji svakako nego kod njih (koliko će njima to valjati, ne znam), al ovo je i dalje 50/50.