FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
90
45%
Prolazak u Play off
49
24%
Grupnu fazu
62
31%

Ukupno glasova: 201

Shategabri
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Shategabri » 12 jul 2024, 09:47

Antikloc je napisao/la:
12 jul 2024, 09:04
Shategabri je napisao/la:
12 jul 2024, 08:53
holyman je napisao/la:
12 jul 2024, 08:49

Bog zna kakav je tek ovdje ugovor imao kad ide za potencijalnih 1.5mil a nema minute odigrane

Hvala mirvicu na ovim ugovorima, ovo je nezamislivo za sve klubove u BiH, samo neka bude ovakvih igraca pa makar i flopovi bili
Šteta je što nismo vidjeli šta zna i koliko može, al očito da to nije ni bila namjera transfera.

Daj ti nama kvalitetnih igrača koji će igrati za FKS, Penarandama i Viverosima daleko kuća bila.
Viši nivo. Vece plate,veci ugovori,veca obestecenja,veci transferi. Sve je to povezano. Bilo je nekih kod nas koji su plakali za gazdinim parama ( da nepominjem anamo one,koje i sad njacu ) a nece nam Gazde biti na gubitku ni na Viverosu,ni na Penitu.
Ali mi kao navijaci ,ne trebamo se sa tudjim parama ni zamarati,nego gledati sportske rezultate prvog tima. I traziti sto bolje igrace,da se ti rezultati postignu !!
Protiv Aktobea na Kosevu smo i dalje autsajderi. Neuiganiji,jer necemo se za ovih par dana nesto uigrati,jos dok se oporave od mlazne noge :mrgreen: ,dok se odmore imace par treninga i ispocetka. Slabiji smo od njih,zato oprezno i polako na kontre.
Ne valja euforisati,mada sa druge strane ako hoces da privuces gledaoce,euforija i hajp su pozeljni,da ne kazem obavezni :mrgreen:
Vidjecemo kako ce to ZZ ishendlati,zasad ima prolaznu ocjenu.
Ma kakve gazdine pare, njegova stvar. Čisto sumnjam da ne zna šta radi.
Meni se gleda moćno FKS, prvi preduslov za to je riješen, konačno imamo pismenog trenera.

Vjerujem da ćemo gledati sličnu utakmicu kao i u dalekom Kazahstanu, no domaći je teren, bolji svakako nego kod njih (koliko će njima to valjati, ne znam), al ovo je i dalje 50/50.
Koševo Zapad

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 12 jul 2024, 09:50

Ovaj Djordjevic nije los

propoklopac
Kontakt:

Post Postao/la propoklopac » 12 jul 2024, 09:51

FRANK RIBERY je napisao/la:
12 jul 2024, 09:42
Na forumu Dinama pišu da je Mudražija novi igrač Sarajeva, neki su očekivali da će doći u Dinamo.
Strašan igrač koji je debelo iznad naše lige, takvi nam igrači trebaju ako su nam ambicije titula.
:thumbup:

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 12 jul 2024, 09:56

propoklopac je napisao/la:
12 jul 2024, 09:51
FRANK RIBERY je napisao/la:
12 jul 2024, 09:42
Na forumu Dinama pišu da je Mudražija novi igrač Sarajeva, neki su očekivali da će doći u Dinamo.
Strašan igrač koji je debelo iznad naše lige, takvi nam igrači trebaju ako su nam ambicije titula.
:thumbup:
Postavi link foruma molim te

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 12 jul 2024, 09:57

Mudrazija ozbiljan. To se trazi ako se ista ozbiljno misli raditi. Sve ostalo su andersonove bajke za djecu, david vs golijata i ostala svjetska cuda.

Hajde KUpresak, gdje je zapelo momak?? TI si profi i bit ces docekan na najbolji moguci nacin u Sa. Na stranu "rivalitet" s ekipom iz koje dolazis.
Super ekipa se slaze. Budi dio toga.

Bordo sabahajrula braco, i onima s kojima se slazem i obrnuto i onima kojima sam ljigav :urnebes:
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 12 jul 2024, 09:59

Ajde vise karte pustite . Cetvrtak nema kise za divno cudo
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 12 jul 2024, 10:02

Ma nekako da je opet iskopati kakvog milicevica, mada je meni realno zadnja linija solidno izgledala sinoc, protiv ekipe koja ima 12,13 kola iza sebe i jos su bolji igraci od nasih. Nama su jos teske noge, nismo u punom pogonu

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 12 jul 2024, 10:09

Crni stoper Aktobea je naša prilika, veoma loš i ne siguran igrač. Renan bi ga razvalio.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 12 jul 2024, 10:14

SilaMoc1946 je napisao/la:
12 jul 2024, 09:22
ventilateur je napisao/la:
12 jul 2024, 08:17
Bordo jutro braćo
slika

Po rezultatima ovo su ocijene nasih igraca sta vi mislite jesu il negdje dodali/oduzeli i ja mislim da je Rockov bio nas najbolji igrac prvih 10tak 15 minuta mu je trebalo da se uspostavi posle je bio sasvim ok.
Po meni malo veću ocjenu zaslužuje Djurickovic.
Ovu što su najviše kritikovani, najveće ocjene dobili.

propoklopac
Kontakt:

Post Postao/la propoklopac » 12 jul 2024, 10:18

fks74 je napisao/la:
12 jul 2024, 10:09
Crni stoper Aktobea je naša prilika, veoma loš i ne siguran igrač. Renan bi ga razvalio.
Kiki je bas provala :D

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 12 jul 2024, 10:21

slika

:salut:
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Sarajevo_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo_BiH » 12 jul 2024, 10:27

Jel iko gledo jucer najavu pred utakmicu na mytv?

Dolazak naseg busa i je li ono ispred sjedi mrtva anela potura i sta ona vise predstavlja u ovom klubu **** li im pavlaka mrtve.

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 12 jul 2024, 10:30

Momak se ispisao po Hajduku ove godine u Splitu hahahahah, ako dodje to ce biti samo zbog Zekica, momak komotno moze sad igrat u ova top 4 kluba u HNL.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

SilaMoc1946

Post Postao/la SilaMoc1946 » 12 jul 2024, 10:45

Potpisat će Robert
Sarajevo ljubavi moja 1946

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 12 jul 2024, 10:52

samo ignor opaliti ovim levatima s druge strane Miljacke. Ofiran ko khurton, yebo li mu Zekic sve.. I ovaj sto se divi smajli. Samo mu je to pozitivno jer mu je Muka kakvog smo strucnjaka doveli.. za 250.000 platu, nije 25k.

Imas zlatiborsku ligu davljenika, uzivaj.. mani se corava posla i sjasi s teme mirvic ti brata napravio . Ofirni dbl koji misli da je popio svu pamet svijeta. Crnogorski komit
Zadnja izmjena: Lobudaraczapamcenje, dana/u 12 jul 2024, 10:58, ukupno mijenjano 1 put.
- 1 9 4 6 -

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 12 jul 2024, 10:56

Pantelija je napisao/la:
12 jul 2024, 09:22
Inace sto se tice same utakmice ja bi to gledao malo sa jedne druge strane. Prvo ekipa je nasa u dosta losem mentalnom stanju, nema se pobjednicki mentalitet a vjerovatno je i atmosfera tu i tamo. ZZ je imao malo vise od tri sedmice da pripremi i uigra ekipu za evropu i jasno je i njemu bilo kao i nama realnijima, da to nece ići tako lahko.

Ekipa nije sklapana za 352, ali se igra, i trebat ce bar par mjeseci da igraci se prilagode tome a i ekipa ocisti od viska igraca (kakva glupost je trpanje silnih igraca iz srbije, umjesto da se ceka sa hrvatskim igracima), kao i da se ekipa fizicki spremi. Bit ce tu i dolazaka i odlazaka, kako aam primjetio tu su tri igraca akademije Celik, Alajmovic i Hamzic.
Najugrozeniji je hamzic jer je vezni red pretrpan.

U utakmicu smo usli defanzivo, ocekivano uz namjeru sa se napravi sto vise prekida da se igra umrtvi. Jasno je da nemamo igrace koji mogu iznossiti loptu lagano, pa amo se i povukli u sva bloka i cekali kontru ali ni jednu nismo iskoristili aem Hamzinog suta, dok smo, istinu treba reći, imali dosta srece kod one unutrasnje stative. Posjed, igra, sve je islo njima na ruku, ocigledno je bilo da je Celiku prva evropska tekma, da su pojacanja van utakmice.
Ali kada imas kvalitetnog trenera, on to vidi, pa na poluvremenu ispravi sve i uradi stvari kako treba.
Aktobe je ocito izasao igrati kako su i igrali, ali au nasi izasli visoko, na presing i to je aktobeu stvaralo problem jer ocigledno na to se nisu pripremili. I dalje su stvarali sanse, ali u drufom pol su to bile sanse iz gresaka igraca aa ne plod pritiska kao u prvom pol.

Dosta cudno mi je da, ok razumijem celika 18 godina, da kasni na duel u zraku, ali djurickovic, jovic i ovaj treci da kasne na skok, izlazak i sl.... Nevjerovatno.
Par puta u 16 ili na vrh 16 igraci primaju loptu a nemaju nikoga na leđima.

Kako amo igrali visocije, tako smo i lakse pri uzimanju lopte dolazili pred gol i sve je izgledalo dosta bolje.mialim da he Gulijašvili trebao uci ranije.

Izmjene su dosta okrenule ritam zasnjih 10ak min i na kraju nakon njihovih promasaja i pada u igri, dosao je gol ako nagrada za prije svega borbenu utakmicu...
Mislim da ce sada ekipa izgledati bolje jer je psihicki ovo dobar poticaj, da ce ojacati i takticki dio, da su igraaci osjetili pritisak igre i da ce revans biti ekipa u punoj snazi i proci dalje.

Uz dva pojacanja, ova ekipa moze mnogo toga, posebno jer ima ZZ na klupi koji zna fudbal, ima osjecaj za teren i trenutak..
Ovo je segment koji smo jučer možda i najbolje igrali i to je stvar koja nam je i donijela pozitivan rezultat. Čvrstina i baš su blizu stajali igrača i to sam poželio da vidim kod nas.
Dobro je to neko napisao jučer, vidi se da nas sad vodi čovjek sa moodima. :mrgreen:
Upravu si par puta su odigrali top akcije na prvi dodir kod vrha našeg 16-ca sredinom drugog poluvremena ali ništa strašno i to je izblokirano na kraju.

Ne znam zašto ali Miomiru se traži mana u svakoj utakmici a momak daje 200% sebe i generalno nije kiks igrač. I jučer je pokrivao i svoj i Jovićev prostor cijelu utakmicu.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 12 jul 2024, 10:57

12 jul 2024, 10:45
Potpisat će Robert
Nikad se nije desilo da igrac iz HNL-a koji je razvalio sezonu, bio stanfardan i koji moze da ode u Basel, Cluj, Rapid, Ferencvaros, Legiju pa i u Dinamo i da ne nabrajam jos ostale klubove koji su po svemu ispred nas dodje u nasu ligu.
Ovo ako se desi nekome se dobro mora čuna izljubiti jer ovo je iznad nivoa nase lige debelo.
Ja zaista ne kontam na koju foru bi ga doveli jer ima ugovor sa Lokomotivom a znamo kako Lokomotiva radi sa igracima i kako ih masno proda.
Hajd da je bio povrijeđen pa da ga pokusamo vratiti u formu, da je bio na klupi i nije igrao, da je neki osrednji igrac Slaven Belupa ili Istre ali dovesti igraca koji je u top 3 Lokomotive je meni naucna fantastika.
Jos jednom ponavljam ovo se nikad nije desilo da top igrac iz HNL-a koji moze da bira gdje da ide dodje u nasu ligu a da je bio standardan i imao top sezonu.
Cuda su izgleda moguca :bow:

misstianopenaldo
Kontakt:

Post Postao/la misstianopenaldo » 12 jul 2024, 10:57

Imal sta za lijevog beka?

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 12 jul 2024, 11:00

ado-hz je napisao/la:
12 jul 2024, 10:57
12 jul 2024, 10:45
Potpisat će Robert
Nikad se nije desilo da igrac iz HNL-a koji je razvalio sezonu, bio stanfardan i koji moze da ode u Basel, Cluj, Rapid, Ferencvaros, Legiju pa i u Dinamo i da ne nabrajam jos ostale klubove koji su po svemu ispred nas dodje u nasu ligu.
Ovo ako se desi nekome se dobro mora čuna izljubiti jer ovo je iznad nivoa nase lige debelo.
Ja zaista ne kontam na koju foru bi ga doveli jer ima ugovor sa Lokomotivom a znamo kako Lokomotiva radi sa igracima i kako ih masno proda.
Hajd da je bio povrijeđen pa da ga pokusamo vratiti u formu, da je bio na klupi i nije igrao, da je neki osrednji igrac Slaven Belupa ili Istre ali dovesti igraca koji je u top 3 Lokomotive je meni naucna fantastika.
Jos jednom ponavljam ovo se nikad nije desilo da top igrac iz HNL-a koji moze da bira gdje da ide dodje u nasu ligu a da je bio standardan i imao top sezonu.
Cuda su izgleda moguca :bow:
braco vi kao da ste vidjeli kad se sarnuo na ugovor. Ako je tako, mustuluk. Aferim svima zasluznim. Nadam se da smo konacno nasli pravi kurs i smjer i da nas niko i nista nece pokolebati.

Pod tim mislim ako nam Aktobe da prvi gol, da ne posizimo i momcima ne otezamo ionako tesku tekmu. Podrska do poslednje sekunde..

I KAD TESKO JE!!!!
- 1 9 4 6 -

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 12 jul 2024, 11:02

Vezni red Lokomotive je rasturio Dinamo u nekoliko tekmi,Hajduka takodje inace strasan fudbal su igrali.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, bhfanatic14, Google Adsense [Bot], kogmagie46, NeSamSafetee i 67 gostiju.