Aa ne ne brate. To je bio Sharbini zapeo na bugarskoj granici

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Aa ne ne brate. To je bio Sharbini zapeo na bugarskoj granici
Pisao sam prije, pregovaramo sa mnogo solidnih, kvalitetnih igraca koji mogu pojacati nas tim dodatno ali je mnogo njih jos na cekanju jer cekaju druge ponude. Sto se tice stoperske pozicije tu smo zapikali 3 igraca i sa njima se razgovara.hordasDoboj je napisao/la: ↑11 jul 2024, 23:38Ima li kakvog stopera na vidiku? U zamjeni imamo samo Mujkica a i ova prva 3 nam nisu bas top.
posudbe do januaramosarajvosa83 je napisao/la: ↑12 jul 2024, 13:23Ma hebe nas pravilo ovo sa 3 stranca,sta je sa Baltom,Trakom i Serbecicem hocel raskidat ugovore?
Hajradinovic next
Znam da si vec napisao prije ali nemoj sljedeci put zaboraviti javiti Adi i njegovom malom koji se jos uci, mora neku i avijaciju ispratiti.
Gojkovic je navodno odbio zbog neplanskog sistema i slabih pojacanjaMortemHz je napisao/la: ↑12 jul 2024, 13:21Pisao sam prije, pregovaramo sa mnogo solidnih, kvalitetnih igraca koji mogu pojacati nas tim dodatno ali je mnogo njih jos na cekanju jer cekaju druge ponude. Sto se tice stoperske pozicije tu smo zapikali 3 igraca i sa njima se razgovara.hordasDoboj je napisao/la: ↑11 jul 2024, 23:38Ima li kakvog stopera na vidiku? U zamjeni imamo samo Mujkica a i ova prva 3 nam nisu bas top.
e jbg ako ocekujes od raje da se smiri i ceka 2 mjeseca da vidi kakav je igrac ,svugdje u svijetu neki transferi nisu dosli na odobravanje a neki jesu.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑12 jul 2024, 13:19Jedno je biti razocaran ali kad vidis covjeka kako igra. Kod nas jos nisu ni ljekarski prosli a mi smo ih ocijenili, jesu li flopovi, menadjerski igraci i slicno.donDondon je napisao/la: ↑12 jul 2024, 13:14ma forum je sta imam halaliti ili ne halaliti,svako ima svoje misljenje
ja nekad mislim da se kritikuje sa pravom pogotovo nakon nekoliko sezona gdje ti ljudi bjeze po 30 bodova
mene interesuje samo titula pa neka bude najbolji onaj iz Gambije ,rado cu kupiti i njegov dres
ovakva pojacanja smo svi ocekivali,ipak se vodimo da imamo investitora i ganjamo taj iskorak zato je raja bila razocarana pojacanjima iz drugih liga
Evo matanovic ok, doveden. Probao ne ide, flop. Durakovic probao ne ide, flop.
Al dovedes Jovica, djordjevica a mi ih preventivno popljujemo. Ne trazim jednoumlje, ali rezona mora biti.
S tim da stvarno ovdje ima svakavih likova sumnjivih interesa.
Naravno, raja baca suplju, ljudi napravili onakav stadion, a fol trose manje od nas, sigurnohordasDoboj je napisao/la: ↑12 jul 2024, 13:47Ni blizu mi Osijeka ne trosimo. Na podcastu prije godinu Zekic govori da imaju budzet 160-170 miliona kuna. Mi nemamo preko ako cemo u kunama ni 60 miliona. I to sve uz Mirvicevo placanje sa strane.
Mislim da je Amar za nijansu ofanzivniji ali to je tu negdje.nedimmmm1337 je napisao/la: ↑12 jul 2024, 13:49Ovaj mudrazija , koja je njegova pozocija jel nesto slicno sto je Rahmanovic igro ?
To je onda sjajno takav nam je jedan igrac trebao koji zna podvalit loptu , kontam da ce uz njega i Renan dosta vise golova postici naravno ako se ne prodaMortemHz je napisao/la: ↑12 jul 2024, 13:51Mislim da je Amar za nijansu ofanzivniji ali to je tu negdje.nedimmmm1337 je napisao/la: ↑12 jul 2024, 13:49Ovaj mudrazija , koja je njegova pozocija jel nesto slicno sto je Rahmanovic igro ?
ja bih prije rekao ko je Misimovica prezivio, tom nista ne moze
Evo ovaj dondon prvi je najglasniji bio kad su dosli ova 3 iz srb, bespotrebnih komentara milion je objavio. Sad druga prica.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑12 jul 2024, 13:19Jedno je biti razocaran ali kad vidis covjeka kako igra. Kod nas jos nisu ni ljekarski prosli a mi smo ih ocijenili, jesu li flopovi, menadjerski igraci i slicno.donDondon je napisao/la: ↑12 jul 2024, 13:14ma forum je sta imam halaliti ili ne halaliti,svako ima svoje misljenje
ja nekad mislim da se kritikuje sa pravom pogotovo nakon nekoliko sezona gdje ti ljudi bjeze po 30 bodova
mene interesuje samo titula pa neka bude najbolji onaj iz Gambije ,rado cu kupiti i njegov dres
ovakva pojacanja smo svi ocekivali,ipak se vodimo da imamo investitora i ganjamo taj iskorak zato je raja bila razocarana pojacanjima iz drugih liga
Evo matanovic ok, doveden. Probao ne ide, flop. Durakovic probao ne ide, flop.
Al dovedes Jovica, djordjevica a mi ih preventivno popljujemo. Ne trazim jednoumlje, ali rezona mora biti.
S tim da stvarno ovdje ima svakavih likova sumnjivih interesa.
I Dinamo izgubi od Hajduka kad im bjezi 25 bodova pa sta sad