E jeste opasni! Tresemo se od straha. Bolje vam je da ne ulazite u bilo kakve konflikte. Mogli bi se zeznuti pravo.

Dobar vic hhHahhahahahhaah dobar dobar hahaha[/quote]
Nisi ti skontao šta sam ja napisao. Ali nema veze.

Ma ja hahahaha
Ma ja hahahaha[/quote]MUSVDG je napisao/la: Nisi ti skontao šta sam ja napisao. Ali nema veze.
Kloniraju se oni već odavno. Izgleda je to postalo dozvoljeno.Mokroguz je napisao/la:MUSVDG 10 postova, pridruzen 06 April 2018.
MUSVDG81 12 postova, pridruzen 17 Juli 2018.
U zapadu nebi bilo cudno, ljudi navijaju za klubove i u najnizim ligama. Ja ponekad odem gledati zadnji klub u kojem sam igrao, malo je dalje od mjesta gdje zivim ali ima neki znacaj, bili su u osmoj diviziji, sad su u petoj.Signore je napisao/la:Ma onako, ne mislim nista loseU gradu gdje imas dva velika kluba ljudi obicno navijaju za njih, a za manje navijaju clanovi i ljudi koji zive u blizini stadiona pa je prava rijetkost da za takav klub navija netko tko s istim nema puno dodira. Covjek bi ocekivao da netko kome su roditelji iz Sarajeva navija za Zelju ili Sarajevo. Ne mislim nista lose o navijanju za Olimpic, kamo srece da vas ima vise, govorim opcenito.
Ovo je tamo normalno.(Conference National, peta liga)
Tranmere Rovers 2-1 Guiseleya
Publika: 4 352
Stanovnistvo Tranmerea: 11 668
Stanovnistvo Guiseleya: 21 000
Cijene karata
Najniza cijena u markama: 5.5 KM za djecu ispod 12 godina
Tabela:
Tranmere Rovers - 10
Guiseley - 18
Mokroguz je napisao/la:Sanjin pogodio za pobjedu juniorske reprezentacije.
Lozi ih sto vise, poklonit ce nam pobjedu.Mancini je napisao/la:Mokroguz je napisao/la:Sanjin pogodio za pobjedu juniorske reprezentacije.![]()
Možda i nije loše kada našu ekipu ovako potcjenjuju. Čitam komentare na facebookum i pročitah kako jedan piše kako će Olimpik primiti minimalno tri gola. Moglo bi im se to "osvetiti".
Brandao povrijedjenMancini je napisao/la:Mahir Karić u kombinaciji za sutrašnji sastav.
Jel otjeran iz Veleza? Jeate. Jel bi ostao da je normalan momak? Bi. Kerim je dobar igrac, ali nista vise od toga, ali te bajke o inostranim ponudama pricaj drugu Manciniju, to nikom ne mozes prodavatMokroguz je napisao/la:Otpad za kojeg smo dobivali inostrane ponude?Kerim je majstor.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.