Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

KopLfc
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la KopLfc » 24 sep 2015, 16:34

Kakvo vrijeme momcino? Jel se salis? On ima 25 godina i vec je sad trebao uci u svoj prajm kao sto ti govoris no on je vec usao i to je taj prajm prosjecnog mentalnog patuljka koji se krije iza medunjanina i besica.
710 Apperances
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 24 sep 2015, 16:35

Nazalost mislim da je Evander sve dobro rekao.. Mozemo mi dizati Mireta koliko hocemo i ocekivati za par godina da ce igrati u Barci, Realu i slicno, ali od tog nema nista. Nije se razvio onako kako smo mislili svi da ce kad je imao 18-19 god i to je to. Evo sad kad ga uporedis sa igracima koje ove ekipe imaju na njegovoj poziciji bude ti jasno da je daleko on od tog kvaliteta i konstantno dobrih igara.
Bahati, bahati Željkan!
1946

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 24 sep 2015, 16:35

Kvalitet ispliva. Miralem jeste jedan jako kvalitetan igrač, ali ne i igrač svjetskog kalibra. Njegove kvalitete su dovoljne za timove drugog reda Evrope. Što neko gore nabroja, Sevilla, Tottenham, Roma i ostala klapa kojoj je vrh puhanje u vrat zadnjem iz tog prvog evropskog reda.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 24 sep 2015, 16:39

Momciluk je napisao/la:
Evander je napisao/la:Isto kao da ja kazem da ce Tino zavrsiti u Totenhemu i da ce vrijeme pokazati ko je u pravu. Zelje su jedno, realnost je drugo.
Realnost je to da je Miralem dobar igrac, ali niti blizu nivoa potrebnog za top 5 klubova u Europi, niti ce to kad biti. Ili jesi ili nisi. Nema tu cekanja. De Brujne je kupljen za 80 miliona. A mladji je dosta godina. Hazard isto tako. Miralem ne spada u tu klasu.

Sent from my LG-H635 using Tapatalk
Pa ok ti tvrdis jedno ja drugo, ne mozemo nikako znat ko je upravu, jedino vrijeme nam moze pokazat.
Ja tvrdim da ima taj kvalitet za jedan od ta tri kluba, mada nikako ne bi volio da to bude Real. A njegov kvalitet ni ne moze doci do izrazaja kad igra sa prosjecnim igracima, da bi pokazao 100% sta zna oko njega mora biti jos 4-5 igraca istog ili veceg kvaliteta, a sav svoj potencijal i kapacitet ce upravo pokazat u Barceloni ili Bayernu nadam se.
:rol: :rol: :lol: :lol: :lol:
Vidi se da ga ta klapa iz Rome gusi ali to se moze vidjeti tek kada igra u repci.... :lol:
Jao jesi se ti prehladio :rol:
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 24 sep 2015, 16:44

Uvijek njega neko gusi i u Romi i reprezentaciji, neki igrac mu ne da da dođe do izrazaja, pa onda ode taj igrac, a Mire opet kasljuca pa kasljuca. Pa onda mu formacija i uloga koju mu je trener zadao ne odgovaraju i tako u nedogled. :roll:
Bahati, bahati Željkan!
1946

KopLfc
Kontakt:

Post Postao/la KopLfc » 24 sep 2015, 16:45

Yeb.en smo mi narod. Ocekujte ako Pjanke zabije u sljedecoj da bude navala citiranja postova i pisanja kako je on svjetska klasa i najbolji veznjak Italijanske lige.
Zadnja izmjena: KopLfc, dana/u 26 sep 2015, 22:02, ukupno mijenjano 2 puta.
710 Apperances
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 24 sep 2015, 16:54

slika :kafa:
This time next year we'll be millionaires.

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 24 sep 2015, 16:58

Momciluk je napisao/la:slika :kafa:
:lol: :lol: :lol:
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 24 sep 2015, 17:30

Evander tačno bih i ti povjerovao u priču da nisi rekao da su Rafinha i Roberto bolji igrači.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la Evander » 24 sep 2015, 17:36

KopLfc je napisao/la:Yeb.en smo mi narod. Ocekujte ako Pjanke zabije u sljedecoj da bude navala citiranja postova i pisanja kako je on svjetska klasa i najbolji veznjak Italijanske lige.
Miralemu je potrebna jedna vrhunska sezona, nesto slicno sto je Rakitic imao u Sevili prije nego ce prijeci u Barcelonu, ne jedna utakmica i gol. Jedna utakmica ne cini igraca.
Jednostavno, on nema kontinuitet dobrih partija. Ima bljeskove i to je to. Igrac od 25 godina to sebi ne moze dopustiti ako zeli u vrh igraca na svojoj poziciji.
Ja ne vidim da je on napredovao iti malo za svo ovo vrijeme boravka u Rimu. Cak mi se onaj Pjanic iz Liona cini boljim igracem nego ovaj Pjanic sad.

Verati, Pogba, Isco, Koke, Debruine, Hazard, Alcantara, Muniain, James Rodrigez, sve mladji igraci koji su vec daleko vise napravili. Pored takvih, Pjanic nikad nece doci do top ekipe. Jednostavno nije realno.
Samo u Spaniji sad igra 20 boljih veznih igraca od njega.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 24 sep 2015, 17:38

Nije on više mlad igrač.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 24 sep 2015, 18:05

Opet pričaš gluposti evander, kakvu je to karijeru napravio Muniain? Stagnira već godinama u mnogo lošijoj ekipi od Rome.
Virtual zato je Tino mlada nada.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 24 sep 2015, 18:10

Tino je nebitan, od njega ništa ne očekujem, a od Pjanića očekujem.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 24 sep 2015, 18:12

KopLfc je napisao/la:Kakvo vrijeme momcino? Jel se salis? On ima 25 godina i vec je sad trebao uci u svoj prajm kao sto ti govoris no on je vec usao i to je taj prajm prosjecnog mentalnog patuljka koji se krije iza medunjanina i besica.
I da igra lose u repki (a ne igra, svi mediji iz inostranstva se slazu da je Mire bio nas najbolji igrac u SP-u u Brazilu), kakve to veze ima sa njegovom sansom za prelazak u Barcu ili Bayern? Eno ih Modric i Rakitic vjecito razocaraju kad igraju za Hrvatsku, pa jedan igra u Realu a drugi u Barci, i to dobro. Ko da ce predsjednistvo Barce i Bayerna blize pratit kvalifikacije gdje se sretne sa repkom svakih nekoliko mjeseci za jednu utakmicu i prosipat frustraciju oko njega ko nasi primitivni nacionalisti ako ne bude igro dovoljno dobro.. :urnebes: Svasta...

Pa da se gleda kako igraci igraju za nacionalne reprezentacije, Messiju bi vrh bio igrati za Dortmund a Ronaldu Tottenham.

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 24 sep 2015, 18:13

jasmin10 je napisao/la:Opet pričaš gluposti evander, kakvu je to karijeru napravio Muniain? Stagnira već godinama u mnogo lošijoj ekipi od Rome.

Ma pusti ba price, Pjanic je vec sad sigurno mogao otici da je htio u veci klub od Rome, htio je da osvoji scudetto. Mislim da mu je ovo zadnja sansa da to i napravi, a mi se mozemo samo nadat da ce to Roma i uspjet jer se igracima iz sampionskih ekipa otvaraju sva vrata, pogotovo najboljim igracima tih ekipa a Mire je vec dugo vremena pa vjerovatno i najbolji igrac Rome uz Naingolana.. Znaci ako osvoji Roma 90% sam siguran da ide u Barcu, godinama se povezuje sa tom ekipom, treneru Barce je on itekako poznat i nece biti nikakvih prepreka da se taj transfer ostvari.. nadam se da cemo svi zivi biti da posvjedocimo tome :bih:

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 24 sep 2015, 18:21

Iniesta, Rakitic, Busketc, Rafina, Arda, na ljeto vjerovatno Pogba ili Verati. Moze on u Barcu, ali u Barcu B. Ima li iti jedan navijac Barceline da bi volio Pjanica u Ekipi?

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la Evander » 24 sep 2015, 18:23

jasmin10 je napisao/la:Opet pričaš gluposti evander, kakvu je to karijeru napravio Muniain? Stagnira već godinama u mnogo lošijoj ekipi od Rome.

A Pjanic iz godine u godinu napreduje u Romi?
U cemu se ogleda taj njegov napredak?

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 24 sep 2015, 18:24

zizu1991 je napisao/la:Kvalitet ispliva. Miralem jeste jedan jako kvalitetan igrač, ali ne i igrač svjetskog kalibra. Njegove kvalitete su dovoljne za timove drugog reda Evrope. Što neko gore nabroja, Sevilla, Tottenham, Roma i ostala klapa kojoj je vrh puhanje u vrat zadnjem iz tog prvog evropskog reda.
Nisi mogao bolje reci,to je to ;)
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 24 sep 2015, 18:33

I da se razumijemo. Pjanic je super igrac. Igrati za Romu je velika stvar. Rijec je samo o tome da nema potrebe da ga se gura tamo gdje on realno ne pripada.

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 24 sep 2015, 18:34

Realno pripada, i to ce dokazat kad tad.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, CAGarfia, DjaniTarik, Goalgetter, Mercedes1, Proximic, Sheyi, stokastoka23 i 47 gostiju.