NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

Iceplayer
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la Iceplayer » 02 jul 2025, 14:07

InatSilniBosanski je napisao/la:
02 jul 2025, 13:49
Na kojim pozicijama osim golmana nam jos treba pojacanje. Racunam da bi Zgonjanin trebao ostati, a vjerovatno i Bozic
Sredinu su nam kod Adžema igrali Zarić, Smailović, Fontemači i Božić.
Smailović se vratio u Podgrmeč, a Božić je još nije produžio. Svakako trebat će nam još jedan u sredini minimalno.

Salkanović nam je napadač, Ali je novo lijevo krilo, a desno najvjerovatnije Stipić.

Zadnja linija je popunjena Zagonjanin, Mizić, Hadrović i Setkic.

Fali golman, jedan u sredinu i da kažeš da imaš prvih 11. Naravno idealno bi bilo i još klupu podebljati ako je moguće.

gattuso1919
Kontakt:

Post Postao/la gattuso1919 » 02 jul 2025, 14:39

Iceplayer je napisao/la:
02 jul 2025, 14:07
Na kojim pozicijama osim golmana nam jos treba pojacanje. Racunam da bi Zgonjanin trebao ostati, a vjerovatno i Bozic
Smailović se vratio u Podgrmeč, a Božić je još nije produžio. Svakako trebat će nam još jedan u sredini minimalno.

Salkanović nam je napadač, Ali je novo lijevo krilo, a desno najvjerovatnije Stipić.

Fali golman, jedan u sredinu i da kažeš da imaš prvih 11. Naravno idealno bi bilo i još klupu podebljati ako je moguće.
A šta ćemo sa desnim bekom?

Mizić će otići navodno. Jedino ako Žera nema u glavi kao onaj Demirović, da Hadrović igra desnog beka :D

superFrankie
Kontakt:

Post Postao/la superFrankie » 02 jul 2025, 14:59

Iceplayer je napisao/la:
02 jul 2025, 14:07

Zgonjanin isto nije jos produzio, a Mizic nece ostati.

Polako narode, nisu ni pripreme pocele, ima vremena da se rijese sve pozicije na kvalitetan nacin

Bihac1299
Kontakt:

Post Postao/la Bihac1299 » 02 jul 2025, 15:18

Vidim da nam je ,, vođa navijača,, uvrijeđen što je Salkanović otišao na probu u drugi klub pa se vratio nazad kod nas, jer nije zadovoljio očekivanje u Želji, pitanje za tebe dotični jer znam da si na forumu jel Jedinstvo samo igra za SN ili za sve ostale navijače…
U ovom slučaju, ko god je napustio Jedinstvo i otišao za boljim za tebe je izdajica?!?

Znam da si na forumu, pa nam odgovori kako i priliči jednom ,,vođi navijača,,

superFrankie
Kontakt:

Post Postao/la superFrankie » 02 jul 2025, 15:33

Bihac1299 je napisao/la:
02 jul 2025, 15:18
Vidim da nam je ,, vođa navijača,, uvrijeđen što je Salkanović otišao na probu u drugi klub pa se vratio nazad kod nas, jer nije zadovoljio očekivanje u Želji, pitanje za tebe dotični jer znam da si na forumu jel Jedinstvo samo igra za SN ili za sve ostale navijače…
U ovom slučaju, ko god je napustio Jedinstvo i otišao za boljim za tebe je izdajica?!?

Glup komentar, pogotovo kad uzmes u obzir da bi mozda i igrao da nije bio ozljedjen

Warlord
Kontakt:

Post Postao/la Warlord » 02 jul 2025, 15:46

Bihac1299 je napisao/la:

Pa svaki navijac je valjda uvrijedjen sa tim potezom!? A kad pricate o SN pisite sa capslocom..
a sam sebe demantujes u jednoj recenici? Pa husovic i smajlovic su otisli dobili su podrsku., Kenan je otisao kad je bio najpotrebniji kod adzema na probu koji ga je trenirao 6 mjeseci.. tako da niko nije tu otisao za boljim, nego kad je najpotrebniji sa namjerom imam se dje vratit.. nabijem ga na karu, JEDINSTVO je velikan za koji trebas imat postovanja

legendarnadruga
Kontakt:

Post Postao/la legendarnadruga » 02 jul 2025, 15:55

Warlord je napisao/la:
02 jul 2025, 15:46
Bihac1299 je napisao/la:

Pa svaki navijac je valjda uvrijedjen sa tim potezom!? A kad pricate o SN pisite sa capslocom..
a sam sebe demantujes u jednoj recenici? Pa husovic i smajlovic su otisli dobili su podrsku., Kenan je otisao kad je bio najpotrebniji kod adzema na probu koji ga je trenirao 6 mjeseci.. tako da niko nije tu otisao za boljim, nego kad je najpotrebniji sa namjerom imam se dje vratit.. nabijem ga na karu, JEDINSTVO je velikan za koji trebas imat postovanja
Ali vi ljudi niste normalni, Keno je dobio crveni u Banovicima znaci protiv Capljine nije mogao ni igrati

Warlord
Kontakt:

Post Postao/la Warlord » 02 jul 2025, 16:01

legendarnadruga je napisao/la:
02 jul 2025, 15:55
Warlord je napisao/la:
Bihac1299 je napisao/la:

Ali vi ljudi niste normalni, Keno je dobio crveni u Banovicima znaci protiv Capljine nije mogao ni igrati

Ja koliko se sjecam 2 utakmice su se igrale, al nezz davno je sve bilo pa se i ne sjecam bas.
Uglavnom vi ljudi niste normalni, nije uopce poenta jel igrao jel igrao? Jel mogao? Prema klubu moras imat postovanje

lobiranje
Kontakt:

Post Postao/la lobiranje » 02 jul 2025, 16:06

Govori nam dragi predsjednik kluba kako vise nema politike oko sporta i jedinstva a pola pomaka oko jedinstva :tokralju:

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 02 jul 2025, 16:16

lobiranje je napisao/la:
02 jul 2025, 16:06
Govori nam dragi predsjednik kluba kako vise nema politike oko sporta i jedinstva a pola pomaka oko jedinstva :tokralju:
Kao i svaki gradonačelink do sada što je stavljao svoje ljude u klub, ništa novo....

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 02 jul 2025, 16:21

Warlord je napisao/la:
02 jul 2025, 16:01
legendarnadruga je napisao/la:
02 jul 2025, 15:55
Warlord je napisao/la:

Ja koliko se sjecam 2 utakmice su se igrale, al nezz davno je sve bilo pa se i ne sjecam bas.
Uglavnom vi ljudi niste normalni, nije uopce poenta jel igrao jel igrao? Jel mogao? Prema klubu moras imat postovanje
Ma nema smisla ovo za Slakanovića, sve to stoji da je otišao kada je najviše trebao. Ali moramo i mi razumjeti koliko god mi volimo Jedinstvo, klub nije stabilan i svako od nas da mu se ukaže prilika da ode u Željezničar na probu bi isto uradio, pogotovo mlad dečko koji pravi karijeru...

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 02 jul 2025, 16:25

Ja razumijem i ne zamjeram sto je otisao na probu, pa to bi i pola igraca iz Bihaca uradilo a ne stranac. Zeljo je Zeljo, a mi dno federalke ljudi moji. Keno ako bude zabijao opet niko mu to nece ni spomenuti, nek kupi publiku i pokaze se.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Warlord
Kontakt:

Post Postao/la Warlord » 02 jul 2025, 16:35

harden je napisao/la:
02 jul 2025, 16:25
Ja razumijem i ne zamjeram sto je otisao na probu, pa to bi i pola igraca iz Bihaca uradilo a ne stranac. Zeljo je Zeljo, a mi dno federalke ljudi moji. Keno ako bude zabijao opet niko mu to nece ni spomenuti, nek kupi publiku i pokaze se.
Pa nije mu niko ni rekao da nije dobrodosao ! Al ne treba ni zatvarat oci i okretat glavu, treba reci kako jeste pa sta!
Nek zabije 15 golova iducu sezonu i nece mu to niko vise spominjat! A to dok god budemo razmisljali da je zeljo neki **** a mi smo kao losi prelosi., okej al ipak moras malo imat postovanja
Poenta price je da me ostavio kad je najvise trebao, i to treba samo znati sto se kaze primit k znanju ☺️

superFrankie
Kontakt:

Post Postao/la superFrankie » 02 jul 2025, 16:42

Nigdje veze mu je za zamjerati to. Logicno da ce otici na probu u jedan od najvecih bh klubova u drzavi. Za prvu utakmicu je bio suspendovan svakako, a za drugu je bio ozljedjen. U principu je bio sprijecen da igra u dvomecu

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 02 jul 2025, 16:49

Glupost prozivati lika, ni za sta. Cak bi mi bilo drago da je uspio pa zaigrao za Zelju pa napravio dobru karijeru, to mu i sad zelim. Mi glumimo kao da smo osvajaci lige prvaka, od 1000 igraca 990 nece da cuje za nas i kao mi smo neko velik jer imamo podrsku svaku utakmicu od Sile Nebeske. Keno, dobrodosao nazad, jer mogao je lako otici u bilo koji drugi klub prve lige pa nije, nego dosao opet u Jedinstvo

Warlord
Kontakt:

Post Postao/la Warlord » 02 jul 2025, 16:52

superFrankie je napisao/la:
02 jul 2025, 16:42
Nigdje veze mu je za zamjerati to. Logicno da ce otici na probu u jedan od najvecih bh klubova u drzavi. Za prvu utakmicu je bio suspendovan svakako, a za drugu je bio ozljedjen. U principu je bio sprijecen da igra u dvomecu
Pa da za drugu se ozlijedio na toj probi! Tako da u principu nije mogao igrat jer je vazniji zeljo.. ljudi tupimo zube bezveze oko tog, momak je tu i neka igra, daj boze da bude najbolji..
ja samo konstatujem da to sto su uradili prije svega adzem pa i njih 2 obradov i salkanovic je supacki! To se ne radi svom klubu u kojem primas platu, to se ne radi svojim navijacima! To ne rade ljudi sa karakterom i to je to.. ko hoce da skonta poentu svega, ne treba mu puno objasnjavati, ta proba je trajala i poslije 18 kad smo igrali zadnju sa capljinom.. nemojte ovdje umotavat, zamotavat, opravdavat… nazalost to je tako.. ja bi volio da nije ali jeste.. za mene su to 3 supka koji su nas ostavili kad je bilo najteze..
Svako ima pravo na svoje misljenje ! I opet ponavljam nije niko mu rekao da nije dobrodosao, al to ne znaci da ljudi ne
Mogu imat svoje misljenje a ni da se pljulju ljudi.. toliko od mene na ovu temu

lobiranje
Kontakt:

Post Postao/la lobiranje » 02 jul 2025, 16:56

Iceplayer je napisao/la:
02 jul 2025, 16:16
lobiranje je napisao/la:
Kao i svaki gradonačelink do sada što je stavljao svoje ljude u klub, ništa novo....
Samo sto nismo tad imali strucnih ljudi u sportu.... Sada imamo.... Ice nassa gradska djeca po ostatku bosne raditi ili po hrvatskojj..... Poznajem par momaka sto su bili spremni na ozbiljan rad i zrtvovanje... Na kraju ce im po hrvatskoj i srbiji otvarati vrata... Nasi prst u uho.. Ko da nas je sto milioa.... A kukamo kako nemamo kako namtreba i na kraju......Opet politika i sport zajedno..... Rame uz rame... :thumbdown: ... Bice nam bolje jednog dana :bih: :bih:

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 02 jul 2025, 17:07

lobiranje je napisao/la:
02 jul 2025, 16:56
Iceplayer je napisao/la:
02 jul 2025, 16:16
lobiranje je napisao/la:
Samo sto nismo tad imali strucnih ljudi u sportu.... Sada imamo.... Ice nassa gradska djeca po ostatku bosne raditi ili po hrvatskojj..... Poznajem par momaka sto su bili spremni na ozbiljan rad i zrtvovanje... Na kraju ce im po hrvatskoj i srbiji otvarati vrata... Nasi prst u uho.. Ko da nas je sto milioa.... A kukamo kako nemamo kako namtreba i na kraju......Opet politika i sport zajedno..... Rame uz rame... :thumbdown: ... Bice nam bolje jednog dana :bih: :bih:
Sve ja to razumijem ali dok se ne donese statut gdje će na pozicije moći da dodju ljudi samo iz struke i gdje će jasno biti definisano šta ti je potrebno od papira, do iskustva za određenu poziciju i da se na konkurs prijave najbolji bit će ti ovako.

Po meni trebaju se ZAPOSLITI u klub najbolji iz svoje struke, gdje će imati jasno definiran ugovor.

BosnianRahatluk
Kontakt:

Post Postao/la BosnianRahatluk » 02 jul 2025, 18:28

Toliko mu i ne zamjeram. Mada, dobro neko rece da je trebao pokazati vise postovanja prema klubu.
Ali zivimo u surovom svijetu gdje nista nije sveto ,tako da po meni je sve OK a shupak je zapravo ispao Adzem koji je sve to mogao i morao drugacije odraditi

Bihac1299
Kontakt:

Post Postao/la Bihac1299 » 02 jul 2025, 19:34

Warlord je napisao/la:
02 jul 2025, 16:52
superFrankie je napisao/la:
02 jul 2025, 16:42
Pa da za drugu se ozlijedio na toj probi! Tako da u principu nije mogao igrat jer je vazniji zeljo.. ljudi tupimo zube bezveze oko tog, momak je tu i neka igra, daj boze da bude najbolji..
ja samo konstatujem da to sto su uradili prije svega adzem pa i njih 2 obradov i salkanovic je supacki! To se ne radi svom klubu u kojem primas platu, to se ne radi svojim navijacima! To ne rade ljudi sa karakterom i to je to.. ko hoce da skonta poentu svega, ne treba mu puno objasnjavati, ta proba je trajala i poslije 18 kad smo igrali zadnju sa capljinom.. nemojte ovdje umotavat, zamotavat, opravdavat… nazalost to je tako.. ja bi volio da nije ali jeste.. za mene su to 3 supka koji su nas ostavili kad je bilo najteze..
Svako ima pravo na svoje misljenje ! I opet ponavljam nije niko mu rekao da nije dobrodosao, al to ne znaci da ljudi ne
Mogu imat svoje misljenje a ni da se pljulju ljudi.. toliko od mene na ovu temu
Drug sam si ti jedini rekao da mu zamjeraš, ti kao ne bih htio sa 2000 plate na 4000-5000 nemoj se zavaravati…

Sve tvoje navedeno pobija jedna činjenica, do kojeg su datuma SVI igrači imali ugovore? Dan poslije isteka ugovora on je slobodan igrač sve dok ne produži ugovor ili nađe novi klub… usta baljezgaju a papir govori sve…

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.