Da ne izbrises post. Znaci 6.000 ti kazes.okRedEvil je napisao/la:Moze 15.000,al u k.urcu,12.000 je max.sto se grbavice tice,zato sto nema istoka i stolice i ovo je puno,al eto,a ako ih bude 6.000 nek se dobro nogom u g.uzicu![]()
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- amazon
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Zvanični podaci govore da je na utakmici sa Borcem, koju sam gore postavio, bilo 15.000 ljudi.RedEvil je napisao/la:Moze 15.000,al u k.urcu,12.000 je max.sto se grbavice tice,zato sto nema istoka i stolice i ovo je puno,al eto,a ako ih bude 6.000 nek se dobro nogom u g.uzicu![]()
Hajde sad ponovo po svome.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Nikakvo opravdanje drug zasluzeno smo izgubili, ali ta derbi utakmica ne znaci da je Mula sada bolja od Jesica. Sljedecih 12 kola ce nam pokazati sve, oba trenera su imali svoje pripreme tako da na ljeto nema pravdanja. Laku noc.amazon je napisao/la:Pusti suplju. Pripremi tekmu, napravi taktiku, razvali protivnika, pa nek on skace po zgradi ako hoce..Najlakse je naci opravdanje..Memara je napisao/la:Nama je bilo sudjeno izgubiti taj dan. Da smo igrali u Tuzli ili Mostaru opet bi izgubili. Covjek tek dosao u ligu sokiran jos kad je vidio da Mula skace po krovu. Mula nije ni toliko zasluzan za pobjedu kao sto su vasi igraci, osim derbija on nema dobre rezultate.amazon je napisao/la:Taj Sablja je nadigrao tvog trenera s oskudnim sastavom. Pusti se ti sad suplje price nekih pojedinaca i sranja. E pa kad te takav trener nadigra u derbiju onda se dobro zapitaj u sta je Tan ulozio pare..
Ma lazu zvanicnici..Bilo je najmanje 25 000

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Jel ima negdje zvanicni podatak o kapacitetu stadiona Grbavice?
Oko 12 milja, dok je istok postojao.MCMLXVII je napisao/la:Jel ima negdje zvanicni podatak o kapacitetu stadiona Grbavice?
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Nema potrebe da brisem,moje misljenje,nemojte odmah pucati na provokaciju,mene libo i da vas bude 20.000,iskreno,eto citiraj meamazon je napisao/la:Da ne izbrises post. Znaci 6.000 ti kazes.okRedEvil je napisao/la:Moze 15.000,al u k.urcu,12.000 je max.sto se grbavice tice,zato sto nema istoka i stolice i ovo je puno,al eto,a ako ih bude 6.000 nek se dobro nogom u g.uzicu![]()
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Nisam imao namjeru za neku provokaciju,al hajd budi posten,tvoje misljenje,bez istoka da moze vise od 12.000,al realnoPipiDugaCarapa je napisao/la:Zvanični podaci govore da je na utakmici sa Borcem, koju sam gore postavio, bilo 15.000 ljudi.RedEvil je napisao/la:Moze 15.000,al u k.urcu,12.000 je max.sto se grbavice tice,zato sto nema istoka i stolice i ovo je puno,al eto,a ako ih bude 6.000 nek se dobro nogom u g.uzicu![]()
Hajde sad ponovo po svome.
- amazon
- Kontakt:
Koliko sjedecih mjesta ima Grbavica znate li ?
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Ti znasamazon je napisao/la:Koliko sjedecih mjesta ima Grbavica znate li ?
- amazon
- Kontakt:
Ma Grbavica moze primiti 10.000 ali Zeljo nema toliko navijaca. Cuj 15.000 da bude, a napune Kosevo, istok dupke pun nedavno u evropi...RedEvil je napisao/la:Ti znasamazon je napisao/la:Koliko sjedecih mjesta ima Grbavica znate li ?![]()
![]()
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Ja nisam nigdje rekao da zeljo nema toliko navijaca,i to je degute o tome pricati,nidje veze,ja sam mislio na kapacitet stadiona,kolike su mu mogucnosti,a takva je situacija kod nas da se tesko raja odlucuje da ide na tekmu jos ima na tv-u,zato sam rekao 6.000,ni iz kog drugog razlogaamazon je napisao/la:Ma Grbavica moze primiti 10.000 ali Zeljo nema toliko navijaca. Cuj 15.000 da bude, a napune Kosevo, istok dupke pun nedavno u evropi...RedEvil je napisao/la:Ti znasamazon je napisao/la:Koliko sjedecih mjesta ima Grbavica znate li ?![]()
![]()
Rigotina jel navijac veleza ili veleza 2 ?
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Ko je prviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Poslano sa mog SM-G900H koristeći Tapatalk
Po svoj prilici samo do sutra.djulba je napisao/la:Ko je prviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Tuzlaci se usutili, odmah se i ova tema usutila

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- amazon
- Kontakt:
Po svemu sudeci da ce Hazmir poletit za ameriku ljubi ga obenovac..
-
VelikiKemo
- Kontakt:
bod u gostima 3 kući recept za uspjeh,Husref je več tako uteo titulu,zna stari lisac kako to ide.A jos samo 11 kola do kraja.
Imate mahanje sa vrha PL sutra x u Mostaru mada je Velež B trenutno bolja ekipa od mesara sa Koševa!
Imate mahanje sa vrha PL sutra x u Mostaru mada je Velež B trenutno bolja ekipa od mesara sa Koševa!
FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)
Ooo sta ima nasa filijalo,ima li ijedan vrijedan da gu u Zrinju gurnemoVelikiKemo je napisao/la:bod u gostima 3 kući recept za uspjeh,Husref je več tako uteo titulu,zna stari lisac kako to ide.A jos samo 11 kola do kraja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.