Reci NE bosnjace!
Istina, samo eto kad citas ovo smece sto svakodnevno pise ovaj smrad tobeti onda moras uzvratiti.
MocMahale444 je napisao/la: ↑23 maj 2020, 22:58Istina, samo eto kad citas ovo smece sto svakodnevno pise ovaj smrad tobeti onda moras uzvratiti.
Treba nas bombardovati i izbrisati s lica zemlje. Federaciji i bosnjacima generalno vise nije problem ni dodik ni covic peti ni deseti. Jedini problem smo mi, bosnjacki izdajnici, picke prodane i izdajice svog naroda i svoje drzave. Povili se pod 2 agresorske šuge i karine iz nase banjaluke. Fuj stid me samog sebe, mater vam **** svima redom.
I JA MU ČESTITAM, ISTINU JE REKAO, AFERIM I SRETNO U BORBI PROTIV MUNAFIKA (dvoličnjaka) I IZDAJNIKA!TheIvicnjak je napisao/la: ↑24 maj 2020, 00:29Evo ga koncano jedan koji je protiv prodaje dodiku
![]()
![]()
![]()
![]()
Treba nas bombardovati i izbrisati s lica zemlje. Federaciji i bosnjacima generalno vise nije problem ni dodik ni covic peti ni deseti. Jedini problem smo mi, bosnjacki izdajnici, picke prodane i izdajice svog naroda i svoje drzave. Povili se pod 2 agresorske šuge i karine iz nase banjaluke. Fuj stid me samog sebe, mater vam **** svima redom.
Sta nije jasno ovdje? jedno od najjacih podjebavanja!
Trenutno korisnika/ca: perodeformero, rishovski i 7 gostiju.