Evo dusa evo telo evo sve crno na belo....kerimatomic1921 je napisao/la: ↑30 maj 2020, 21:29Pa kad prestanete pisati lazi prestat cu i ja. Evo crno na bijelo.
Evo sve osim tituleeeee...

Evo dusa evo telo evo sve crno na belo....kerimatomic1921 je napisao/la: ↑30 maj 2020, 21:29Pa kad prestanete pisati lazi prestat cu i ja. Evo crno na bijelo.
Velika je razlika jer Dinokio i Emir nisu osuđeni i osramoceni,cak sta više sisoje je kažnjen za klevetu Dinokija i FKS
Kakva provala jebote. Bill Murray se u grobu okrece.TheIvicnjak je napisao/la: ↑31 maj 2020, 02:59Lazes da ti je on stari
Ja znam da cete vi odbit izlazak u evropu sto vam je vico cetnik poklonio
Bile ste braca 90 dad ste opet preko psihologa skontali vezu n
Je li tacno da je Osim izjavio: " nece nama Cetnik Vico poklanjat nista, nismo mi na to spali, izboricemo Evropu posteno sljedece godine, odbijamo poklonjeni izlazak u evropu cetnika Vice i zlog saveza"
Joj spinasa sine malo prestani spinove bacatiDenchi je napisao/la: ↑31 maj 2020, 10:40Je li tacno da je Osim izjavio: " nece nama Cetnik Vico poklanjat nista, nismo mi na to spali, izboricemo Evropu posteno sljedece godine, odbijamo poklonjeni izlazak u evropu cetnika Vice i zlog saveza"
A onda aplaudirala grbavica cjela a raja bacala cvjece s balkona, muskarci pustali brkove.....
Istina, to niko ne poriče. Voli pare više od svog života, i to je sasvim ok. Nije sudski sa Sarajevom to riješio doduše, ali možda nekad dostigne taj Amarov nivo ljubavi.
Trenutno korisnika/ca: Direktorcic, Doktorinho, Rule_hz, Truba1905burazeru i 35 gostiju.