Na sport klubu indiana-heat a ovdje lagano stream..uzivancija
Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mirza Teletović
pocet ce s klupe..vjerovatno ce igrat nekih 20-25 minuta

LenBias@ pametujes bezveze a nisi upravu ides glavom kroz zid jer ne zelis reci da si pogrijesio
Ti si taj strucnjak za NBA kosarku pogledao si hrpu utakmica itd...... zadrzi to znanje za sebe ipak si ti levele iznad nas

Ti si taj strucnjak za NBA kosarku pogledao si hrpu utakmica itd...... zadrzi to znanje za sebe ipak si ti levele iznad nas
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
svaka upucena lopta iz igre je sut iz igre covjece, kako si tako nedokazanmirzatele je napisao/la:upravo tako sky
al sta rec' za covjeka koji sve broji kao sut,pa mi i dalje ne odgovara na pitanje postavljeno 5 puta,da li broji kao sut kada neko baci sa svoje polovine pri isteku vremena..
@nerko - pogresno brate nije rekao 5 upucenih lopti nego 5 suteva vrati par str pa procitaj
i naravno da ga napadamo kad kaze nesto,a pri tom nije gledao utakmicu,a jako tesko je analizirat pogotovo detalje kada gledas samo box score..kada mu neko fino kaze da je to samo STATISTIKA ( jer oni koji gledaju UTAKMICE znaju razliku izmedju statistike i realnog stanja stvari ) koja itekako moze prevariti vidjeli ste djetinjastu reakciju i nagon za svadjanje,pljuvanje..takve kao on koji nikada ne priznaju gresku svi izbjegavaju i ismijavaju..
P.S jos 45 minuta braco![]()
![]()
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Pozdrav raja ... konacno se vraća brat D-Will
.. da ne gledamo vise onu kamikazu kako ga nazvaše
Očekujem dobru partiju Mirzonija
Očekujem dobru partiju Mirzonija
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Ajd zakopajte tu ratnu sjekiru sad ce tekma, ne treba nam to u toku utakmice
Svi ste vi u pravu i svak vuce na svoje i ja svakog razumijem
Piiiis 
bravo,bravo,bravo JEST-PRIZNAJEM al u STATISTICILenBias je napisao/la:svaka upucena lopta iz igre je sut iz igre covjece, kako si tako nedokazanmirzatele je napisao/la:upravo tako sky
al sta rec' za covjeka koji sve broji kao sut,pa mi i dalje ne odgovara na pitanje postavljeno 5 puta,da li broji kao sut kada neko baci sa svoje polovine pri isteku vremena..
@nerko - pogresno brate nije rekao 5 upucenih lopti nego 5 suteva vrati par str pa procitaj
i naravno da ga napadamo kad kaze nesto,a pri tom nije gledao utakmicu,a jako tesko je analizirat pogotovo detalje kada gledas samo box score..kada mu neko fino kaze da je to samo STATISTIKA ( jer oni koji gledaju UTAKMICE znaju razliku izmedju statistike i realnog stanja stvari ) koja itekako moze prevariti vidjeli ste djetinjastu reakciju i nagon za svadjanje,pljuvanje..takve kao on koji nikada ne priznaju gresku svi izbjegavaju i ismijavaju..
P.S jos 45 minuta braco![]()
![]()
ova rasprava je pocela samo radi par tvojih rijeci "MOZE I MORA BIT BOLJE"
i ja te pitao kako mogu bit bolji ti sutevi koji se ne ocekuju da budu ubaceni..odbojka iz preteske pozicije,preko pola itd...pa reci covjece nisam gledao utakmicu,pogledao sam,vidio 1/5 ,napisao,pogrijesio sam jer sam napisao da mora biti bolje,jer nisam znao da su to bili nemoguci pokusaji,pa vidis da samo ti imas suprotno misljenje...
mogu li ti dati jos jedan primjer u posljednjem pokusaju da ti objasnim moje misljenje..idu wade i king u kontru i wade baca od tablu da james zakuca..wade-u se u STATISTICI pise promasen sut ali on je ustvari ostvario fenomenalnu asistenciju..i sada ti dolazis ujutro,gledas box i kazes wade 0/1 iz igre i 0 asista (pretpostavicemo da je samo to njegov ucinak ) i ja ti koji sam gledao utakmicu kazem u kojoj situaciji je wade zaradio to 0/1..oces li opet me ubjedjivati da mora bit bolje i da je svaka upucena lopta sut ?????
@ nerkolfc nema sjekire brate,bar s moje strane samo ga pokusavam promijeniti da nauci da prizna gresku,al naravno promijenit nekoga putem foruma je tesko skoro nemoguce
danas mirzu treba ocekivat na cetvorci,posto se PP vraca
D-Will - Livingston ili Taylor
JJ- Livingston
Anderson- PP ili mozda Mirza
KG-Mirza
Brook-Blatche
D-Will - Livingston ili Taylor
JJ- Livingston
Anderson- PP ili mozda Mirza
KG-Mirza
Brook-Blatche
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
Eselamu alejkum. Kako ste?
Imal onog plumleea ?
We-alejkumu selammirzateletovicc je napisao/la:Eselamu alejkum. Kako ste?
zagrijavao segrgr je napisao/la:Imal onog plumleea ?
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
miami--indiana na tv. Ah meraka.jad ce brooklyn vec jednom na tv, da ko ljudimo gledamo
imal yes
Hello Brooklyn! Are You Ready?
Od Mirze vcrs 15 min i 10 poena sasvim dovoljno.
Od Mirze vcrs 15 min i 10 poena sasvim dovoljno.
hajmo braco link za YES 
Da se upišem . 
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
da li se ovo pierce vraca,neeeeeeeeeeeeeeee,dosta mi je i onoga joe j,nevide drugo nego koš
http://nbaliveonline.tv/brooklyn-nets-live-streaming/" onclick="window.open(this.href);return false;
Link 5 YES
Link 5 YES
- Contentissimo
- Kontakt:
http://88.80.11.29/72270/watch-boston-c ... oklyn-nets" onclick="window.open(this.href);return false;
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
mirzateletovicc je napisao/la:da li se ovo pierce vraca,neeeeeeeeeeeeeeee,dosta mi je i onoga joe j,nevide drugo nego koš