Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
aha ne zna se nikad jel,malo nam fali za bana
il hocete ipak da napisete jaoooo kolko nas jeeeee
al znas koja je najveca fora?kad taj pod tim nickom kaze pozdrav braco juventini a onda isti taj duduk pod drugim nickom kaze dobro nam dosao
ja nemam karakter,ja sam poseban na ovom svijetu,nisam kao vi smrtnici 
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
- LateraleSinistro
- Kontakt:
[youtube][/youtube]adointer je napisao/la:aha ne zna se nikad jel,malo nam fali za banail hocete ipak da napisete jaoooo kolko nas jeeeee
al znas koja je najveca fora?kad taj pod tim nickom kaze pozdrav braco juventini a onda isti taj duduk pod drugim nickom kaze dobro nam dosao
ja nemam karakter,ja sam poseban na ovom svijetu,nisam kao vi smrtnici
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- AvantiSignora
- Kontakt:
poklonite se,nema vam druge :ugeek:
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
i ti isto 
Cannavaro i Grava oslobodjeni - 
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Jasno.Moratti namjestio.LateraleSinistro je napisao/la:Pa nisu, koristene su legalne supstance.SiamoNoi je napisao/la:Zaboli mene za njihov doping.Samo sam se referirao na tvoju netočnu tvrdnju kako "ilegalne supstance nikad nisu koristene".
- Contentissimo
- Kontakt:
samo da ti odgovorim da niko nije promijenio nick nego da sam ja novi clan "copora". Budi pozdravljen...adointer je napisao/la:opet neko promijenio nick u contentissimojbte samo ovi juventini mijenjaju,sta je ovo?
i pustite to ba,drogirali se ljudi i sta ces,,
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
how yes no 
Plate trenera u Seriji A

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- Prescritto
- Kontakt:
Celino ponovo u akciji, prvenstvo se opet lažira.
Meč Roma - Cagliari odgođen za 27. februrar zbog ragbi utakmice Šest nacija, a utakmica se trebala prvobitno odigrati 1. februara, 2 dana nakon što Roma odigra revanš polufinala kupa protiv intera.
Meč Roma - Cagliari odgođen za 27. februrar zbog ragbi utakmice Šest nacija, a utakmica se trebala prvobitno odigrati 1. februara, 2 dana nakon što Roma odigra revanš polufinala kupa protiv intera.
E' tornata la squadra più odiata d'Italia!
Maurizio Berreta je ponovo izabran za predsjednika Calcia,njegov zamjenik tj potpredsjednik Adriano Galliani!!!
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- IlPrincipe
- Kontakt:
sad će bit da nam se namješta o Božemeho-medo je napisao/la:Maurizio Berreta je ponovo izabran za predsjednika Calcia,njegov zamjenik tj potpredsjednik Adriano Galliani!!!
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
[youtube][/youtube]
Udri ga Mehmede što bi Đuro rek'o

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- anton 1983
- Kontakt:
Istina je drugačija. Nerazumiješ meMaGiCa je napisao/la:
@Tugnavi
Gle, razumem te.
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
Siena: ufficiale Pozzi dalla Samp
- Contentissimo
- Kontakt:
Lazio je klub koji postujem za razliku od kluba iz najsmrdljivijeg grada na svijetuSportfanatik je napisao/la:Lazio nastavlja s dobrim rezultatima, ako donesu sva 3 boda sa Sicilije opasno bi zaprijetili dzubrentusu
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.