Po ovome do sad prikazanom, Sloboda je daleko najgora. Mislim da bi ih ona proslogodisnja Zvijezda raskovala, a njih su svi busili. Ocekujem da ce se ipak dozvati, samo nadam se nakon sutra. Pricekajte jos ovo kolo

Ma uzimate ih sutra s pola gasa. Sloboda teski raspad sistemaBumbaclat je napisao/la: ↑23 avg 2024, 17:28Daleko je Siroki od ispadanja. Sasvim solidna ekipa.
Po ovome do sad prikazanom, Sloboda je daleko najgora. Mislim da bi ih ona proslogodisnja Zvijezda raskovala, a njih su svi busili. Ocekujem da ce se ipak dozvati, samo nadam se nakon sutra. Pricekajte jos ovo kolo![]()
Gosp.Mirviću poštovanje
Realno jesu qarina i mi smo puno jaci, ali znas da nam nikad nisu lezali, na Tusnju pogotovo. Nije to bas totalni skart od ekipe, imaju par nezgodnih ofanzivaca, a nama jos uvijek puse nazad. Inace se protiv nas naloze zivotom. Zijanili su prve tri, poginuce sutra. Treba bit oprezan.FKSDoGroba je napisao/la: ↑23 avg 2024, 17:35Ma uzimate ih sutra s pola gasa. Sloboda teski raspad sistemaBumbaclat je napisao/la: ↑23 avg 2024, 17:28Daleko je Siroki od ispadanja. Sasvim solidna ekipa.
Po ovome do sad prikazanom, Sloboda je daleko najgora. Mislim da bi ih ona proslogodisnja Zvijezda raskovala, a njih su svi busili. Ocekujem da ce se ipak dozvati, samo nadam se nakon sutra. Pricekajte jos ovo kolo![]()
Gošk, Sloboda glavni kandidati, odmah iza njih Igman i Sloga. Slogi će trebati vremena da se navikne na novi teren, pitanje je kad će proigrati.Bumbaclat je napisao/la: ↑23 avg 2024, 17:28Daleko je Siroki od ispadanja. Sasvim solidna ekipa.
Moraju nekog pobjediti, a sutra im je odlična prilika da se pred svojim navijačima bar malo iz govana iščupaju.Bumbaclat je napisao/la: ↑23 avg 2024, 17:28Daleko je Siroki od ispadanja. Sasvim solidna ekipa.
Ovaj zvizdac se samo bruka.
Evo upravo to sam napisao iznad. Ocekujem dosta tesku utakmicu.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 avg 2024, 17:44Moraju nekog pobjediti, a sutra im je odlična prilika da se pred svojim navijačima bar malo iz govana iščupaju.Bumbaclat je napisao/la: ↑23 avg 2024, 17:28Daleko je Siroki od ispadanja. Sasvim solidna ekipa.
Registrovali 2-3 nova igrača, oporavio se Hrvanović i Osmanković, tako da vam sigurno neće biti lako.
Ma baš kao što kažeš, ispadaju 99%, ali baš zato kome god bodove otkinu će čupati kosu od ljutnjeBumbaclat je napisao/la: ↑23 avg 2024, 17:52Evo upravo to sam napisao iznad. Ocekujem dosta tesku utakmicu.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 avg 2024, 17:44Moraju nekog pobjediti, a sutra im je odlična prilika da se pred svojim navijačima bar malo iz govana iščupaju.Bumbaclat je napisao/la: ↑23 avg 2024, 17:28Daleko je Siroki od ispadanja. Sasvim solidna ekipa.
Registrovali 2-3 nova igrača, oporavio se Hrvanović i Osmanković, tako da vam sigurno neće biti lako.
Sta god bude sutra, mislim da su ubjedljivo prvi kandidat za ispadanje. Nazalost, jer draze bi mi bilo da ostanu koliko god nas mrzili. Bolje oni nego ovi neki lijevi klubovi, ali sta ces. I ne kazem samo jer su sad losi, nego koliko vidim nisu organizovani uopste, nemaju para, menadzeri ih yebu itd. Teska situacija.
Drugi kandidat za ispadanje je, po meni, GOSK, a tesko je reci ko ce biti treci i cetvrti. Kad bi se nekim cudom normalno sudilo, ovo bi bila prezanimljiva sezona.
Kakav bolan kraj, jos 30 kola je ostalobvsic je napisao/la: ↑23 avg 2024, 17:59Gosk i sloboda ispadaju sigurno
Ko ce se pobit za ostala 2 vidicemo
Slogi novi stadion ne odgovara jer igraci nisu kvalitetni za igranja, vec navikli na njivi nabijaj pa ce uc jedna
Igman ako ovu izgubi tu im je i kraj vjerovatno
Radnik se dobro drzi ali i oni se pridruzuju ovim vec navedenim
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, Proximic, relativizam, TylerBurey i 32 gosta.