Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

lijevokrilo
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la lijevokrilo » 25 jul 2016, 00:48

SDA je naša najbolja stranka i nešto najbolje na našoj političkoj sceni
sve je laž

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 25 jul 2016, 01:05

lijevokrilo je napisao/la:SDA je naša najbolja stranka i nešto najbolje na našoj političkoj sceni
:salut:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Mouse
Kontakt:

Post Postao/la Mouse » 25 jul 2016, 01:52

Al istina je ovo ocm. Zajebajite se vi al to je istina. S njima smo malo stali na noge

lijevokrilo
Kontakt:

Post Postao/la lijevokrilo » 25 jul 2016, 01:54

naravno da je istina
sve je laž

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 25 jul 2016, 02:50

Bolji je HDZ. :kafa:
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 25 jul 2016, 02:56

Cekam da se rodi Sandzacka Radnicka Partija.

Ma i @rio je zavrsio psy :O

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Sarajlija88
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlija88 » 25 jul 2016, 06:21

[youtube][/youtube]

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 25 jul 2016, 08:44

Pa šta se ovo dešava. Više se vidjelo sinoć iza ponoći nego sad. Stojim vani i ne vidim 5 metara ispred sebe.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 25 jul 2016, 08:58

samocelik je napisao/la:Pa šta se ovo dešava. Više se vidjelo sinoć iza ponoći nego sad. Stojim vani i ne vidim 5 metara ispred sebe.
Ovo je strasno, kakvi gromovi jbt. :shock:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 25 jul 2016, 09:32

Kaže stari narod: "Bog oprašta svakome, čovjek nekome ali priroda nikome"
Zadnjih godina sam sve sigurniji u to. Kako se ljudi ponašaju ka prirodi takobi ona vraća.
A ako kome treba ulaz u Zenicu sad za sad blokiran, petlje zatvorene. Bulevar u čaršiji preplavljen.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 25 jul 2016, 10:48

Kawhi je napisao/la:
DANTES je napisao/la:
Mouse je napisao/la:dajte mi ideju da otvorim neku zanimljivu temu da se zanimam oko nje. ona sa mojim dobrim osobinama nije uspjela...
o penisu... srušila bi forum... mi bi lagali, a dame bi maštale
Misliš ti bi maštao?
ne, penis nije sfera moje imaginacije.. jbg totalno sam nemoderan
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 25 jul 2016, 11:08

samocelik je napisao/la:Kaže stari narod: "Bog oprašta svakome, čovjek nekome ali priroda nikome"
Zadnjih godina sam sve sigurniji u to. Kako se ljudi ponašaju ka prirodi takobi ona vraća.
A ako kome treba ulaz u Zenicu sad za sad blokiran, petlje zatvorene. Bulevar u čaršiji preplavljen.
Ovo je kod nas tropska klima, par dana pretjerano sunce i sparina i onda pretjerani pljuskovi. Ili dan pocne suncan sa 30+, zavrsi se sa pljuskom.

lijevokrilo
Kontakt:

Post Postao/la lijevokrilo » 25 jul 2016, 12:07

:rol:
slika
sve je laž

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 25 jul 2016, 12:52

evo ga, "islamisticki teror" stigao u njemacku :roll:
ovako to prenosi bild.de
Islamistischer Terror hat Deutschland erreicht
kada se raznese lijeceni mentalni bolesnik koji je u par navrata pokusao da izvrsi samoubistvo(grijeh u islamu koji pocinioca vodi u vjecni dzehenem), onda je to islamisticki teror. sta li mu znaci ovo islamisticki :?
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 25 jul 2016, 15:31

sekerbay je napisao/la:evo ga, "islamisticki teror" stigao u njemacku :roll:
ovako to prenosi bild.de
Islamistischer Terror hat Deutschland erreicht
kada se raznese lijeceni mentalni bolesnik koji je u par navrata pokusao da izvrsi samoubistvo(grijeh u islamu koji pocinioca vodi u vjecni dzehenem), onda je to islamisticki teror. sta li mu znaci ovo islamisticki :?

Uvriježeni naziv, etiketa jarane... ja sam u proteklih nekoliko mjeseci dobio skoro tridesetak odbionica iz klinika širom Bayerna i Baden Wurtemberga, u par razgovora sam osjetio nelagodu kod poslodavca kad sam spomenuo ko sam, odakle i koje vjere.

Nabacili su nam etiketu i laganini peru... mnogi se vade na radnu dozvolu ali ima i predrasude.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 25 jul 2016, 15:36

Ne znam jeste li pratili ali, isti je snimatelj u teroristickom napadu u Nici i napadu u Minhenu. U pitanju je Nijemac koji je ozenjen Jevrejkom koja radi za Mosad. Covjek je veliki sretnik, bio u oba napada na licu mjesta a poceo snimati prije nego se napad i desio. Hmmmm.
Kocka je bačena

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 25 jul 2016, 15:42

Hendo je napisao/la:Ne znam jeste li pratili ali, isti je snimatelj u teroristickom napadu u Nici i napadu u Minhenu. U pitanju je Nijemac koji je ozenjen Jevrejkom koja radi za Mosad. Covjek je veliki sretnik, bio u oba napada na licu mjesta a poceo snimati prije nego se napad i desio. Hmmmm.
:urnebes: :urnebes: :urnebes:

Uopće nije riječ o istoj osobi. :wave:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 25 jul 2016, 15:48

Joj dragi Rizo :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 25 jul 2016, 15:57

Monolog je napisao/la:
Hendo je napisao/la:Ne znam jeste li pratili ali, isti je snimatelj u teroristickom napadu u Nici i napadu u Minhenu. U pitanju je Nijemac koji je ozenjen Jevrejkom koja radi za Mosad. Covjek je veliki sretnik, bio u oba napada na licu mjesta a poceo snimati prije nego se napad i desio. Hmmmm.
:urnebes: :urnebes: :urnebes:

Uopće nije riječ o istoj osobi. :wave:
Gutjahr je u Nici uspio snimiti najgledaniji video kamiona koji kreće u ubilački pohod praćen motociklistom dok ga pokušava spriječiti. Video snimljen s balkona hotela na prvom spratu uz Englesku promenadu odgledao je cijeli svijet, a autor je za sve važnije svjetske medije posvjedočio što se događalo.
Objasnio je kako se slučajno našao u prvom redu do poprišta, a zatim kako je nepoznati na motociklu pokušao spriječiti vozača da ubrza i počne kositi po promenadi. Navjerovatna profesionalna sreća u nesreći kakva se ne događa. U pravilu na takvim mjestima snimaju slučajni amateri.
Gutjahr se pojavljuje i u Minhenu. Dok traje operacija na svom Twitter profilu pušta snimke meteža, pomutnje, specijalnih snaga u akciji. U međuvremenu se pojavljuje i snimka atentatora ispred McDonaldsa kako iz pištolja otvara vatru na masu koja panično bježi i ispaljuje cijeli spremnik iz pištolja glock 17.
Ne zna se ko je to snimio, ali su alternativni mediji snimku iako nepotpisanu, odmah pripisali Gutjahru i zaključili da je unaprijed znao i za Nicu i za Minhen. Oba su napada, tvrde, bile planirane specijalne operacije.
Kad se pažljivo pogleda snimka iz Minhena, ko god je snimio, vidljivo je da snimatelj nije slučajno snimio atentatora. On postavlja kadar dok još nikoga nema, nekoliko sekundi prije nego što će atentator istrčati pred McDonald's i otvoriti vatru iz glocka.
Ni dva dana kasnije ne zna se ko je snimio i plasirao tu snimku. Prema nekim izvorima, poslana je upravo s Gutjahrova računala. U svakom slučaju Gutjahr se opet našao u ulozi novinara svjedoka koji će za razne medije posvjedočiti što se dogodilo u Münchenu.
Kako je Gutjahr reagirao? Koliko je poznato nije demantirao optužbe. Kad je priča iscurila bez riječi je povukao materijale sa svog Twittera i to je bilo sve.
Je li se doista slučajno mogao pojaviti na oba teroristička napada? Istina je da živi u Minhenu i da je kao i svaki novinar mogao dotrčati na mjesto napada. U Nici se koji dan ranije mogao slučajno naći. Znakovito je ipak da se autor ne oglašava.
Alternativni mediji ne popuštaju. Odmah su istražili Gutjahrovu pozadinu i objavili zanimljive podatke o njegovoj porodičnoj pozadini. U braku je s izraelskom državljankom Einat Wilf. U njezinoj biografiji vidljivo je da je riječ o obavještajki najvišeg ranga. Četrdeset petogodišnjakinja bila je članicom specijalnog obavještajnog odjela pod oznakom 8200, čak i savjetnicom premijera Shimona Peresa za sigurnost.
Da je riječ o vrlo visokom političkom profilu govore i drugi podaci, na primjer, da se kandidirala za predsjednicu Jevrejskog svjetskog kongresa.
Kocka je bačena

lijevokrilo
Kontakt:

Post Postao/la lijevokrilo » 25 jul 2016, 16:06

sve to amerika i izrael radi nemojte bit naivni
sve je laž

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Hazre, muhamedhulk, Sheyi i 14 gostiju.