Koji plavi će na utakmici biti?JavierBosnia je napisao/la: ↑14 jul 2024, 17:21U Metropolisu neke cike pricaju o nama, podsjetise me na Hadzica i Ibisnemam pojma ko su, jedan plav drugi crn ima ovdje detektiva istrazit ce
Evo komentara iz price sta sam nacuo
Hare se sigurno vraca iz Amerike na zimu, trebao bi kao proci pripreme sa nama pa ce odluciti dalje
Mirvic kazu gospodin
Julardzija nazad u sloveniju?
Ovaj plavi ce biti na utakmici
Dovest ce ih belgijanac u red
O nekome je prica bila da ce se naci na pola miliona, vjrv KMova (vjrv nasi daju 200, neko trazi 300)
Ajmo detektivi povezite sta
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- hordasDoboj
- Kontakt:
Srijeda navece puk'o Istok, ostalo malo Sjevera. Ujutru neki javljaju da je ostalo malo Istoka samo na jednoj lokaciji.
Realnost Istok 100% pun, Sjever 70% ispunjen, Zapad 50%.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ima logike, al sta onda za pola miliona?
@GIS taj ciko sto je sjedio
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- cetvrtomjesto
- Kontakt:
Mozda prosineckiGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑14 jul 2024, 17:30Koji plavi će na utakmici biti?JavierBosnia je napisao/la: ↑14 jul 2024, 17:21U Metropolisu neke cike pricaju o nama, podsjetise me na Hadzica i Ibisnemam pojma ko su, jedan plav drugi crn ima ovdje detektiva istrazit ce
Hare se sigurno vraca iz Amerike na zimu, trebao bi kao proci pripreme sa nama pa ce odluciti dalje
Mirvic kazu gospodin
O nekome je prica bila da ce se naci na pola miliona, vjrv KMova (vjrv nasi daju 200, neko trazi 300)

Za Ćatića su tražili pola miliona nečega možda je to?JavierBosnia je napisao/la: ↑14 jul 2024, 17:32Ima logike, al sta onda za pola miliona?
@GIS taj ciko sto je sjedio
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- hordasDoboj
- Kontakt:
Duskan sjedio na kafi u Metropolisu i pisao post, Javier sjedio kranj njega i slusao
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- cetvrtomjesto
- Kontakt:
hordasDoboj je napisao/la: ↑14 jul 2024, 17:41Duskan sjedio na kafi u Metropolisu i pisao post, Javier sjedio kranj njega i slusao

Jel taj paker Rahmanovic?jurisicduska je napisao/la: ↑14 jul 2024, 16:37Za Mudraziju samo u slucaju neke bas nepredviđene okolnosti može propasti. Otisao je da završi papirologiju tj vratio se kuci I treba ga ocekivati PON, UTO. Dogovorio je uslove stavljeno je na papir, sa Lokomotivom je dogovoreno; ne znam šta bi moglo krenuti po zlu. Znate i sami da nije laž jer je izašlo u svim medijima kako našim tako I hrvatskim. Ja njega računam da je naš igrač.
Ganja se štoper ima opcija Andreja Đurića iz Crvene Zvezde njega vec 3 roka pokušavamo dovesti I ima opcija ovog Nwankwa također su licni uslovi dogovoreni ceka se dogovor sa klubovima. Mozda dođu obijica. ZZ nezadovoljan odbranom.
Uz njih 3 čeka se jedna paklena desetka , paker u najboljim godinama i transfer koji bi izazvao dosta kontraverzi.
Toliko mogu reći , ostalo ne mogu. A ima I ostalo. Zavisi od četvrtka. Ide jedno čaščenje ako se prođe pretkolo.
Sta nas potpalis pa ostavis u razmišljanju?
Da li bi Mudrazija mogao igrati u cetvetak ako potpise pocetkom sedmice?
- JavierBosnia
- Kontakt:
hordasDoboj je napisao/la: ↑14 jul 2024, 17:41Duskan sjedio na kafi u Metropolisu i pisao post, Javier sjedio kranj njega i slusao

-
- Kontakt:
Gledam sad ovaj Kiki u Šerifu igrao 2 godine i vazi za kvalitetnog igraca, baš je izgledao onako loše protiv nas..
Al' dobro desi se svima loša utakmica
Igrao je vec protiv nas kad smo igrali protiv Dynamo Bresta. Tad je bio veoma dobar.Devedesetka je napisao/la: ↑14 jul 2024, 18:03Gledam sad ovaj Kiki u Šerifu igrao 2 godine i vazi za kvalitetnog igraca, baš je izgledao onako loše protiv nas..
-
- Kontakt:
keli je napisao/la: ↑14 jul 2024, 18:11Igrao je vec protiv nas kad smo igrali protiv Dynamo Bresta. Tad je bio veoma dobar.Devedesetka je napisao/la: ↑14 jul 2024, 18:03Gledam sad ovaj Kiki u Šerifu igrao 2 godine i vazi za kvalitetnog igraca, baš je izgledao onako loše protiv nas..

Ne dirajte Kikija, on nam je sansa 
P.S. Kakve sam kurate srece, zabit ce nam ga Kiki glavom !

P.S. Kakve sam kurate srece, zabit ce nam ga Kiki glavom !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Esad PlaviGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑14 jul 2024, 17:30Koji plavi će na utakmici biti?JavierBosnia je napisao/la: ↑14 jul 2024, 17:21U Metropolisu neke cike pricaju o nama, podsjetise me na Hadzica i Ibisnemam pojma ko su, jedan plav drugi crn ima ovdje detektiva istrazit ce
Mirvic kazu gospodin
- JavierBosnia
- Kontakt:
Jel ovo Alisahu i Mudraziji isti agent?

Je li potencijalno prva protiv Spartaka na Kosevu?
Dječak koji raste zavolio te tad...
1946!!!
1946!!!
-
- Kontakt:
Jest. To ti je taj plavi. Ne znam kako Gorana Vlaovica ne mozes da prepoznas a crni ti je Boris Zivkovic
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Do kojeg pretkola mozemo igrat na Koševu
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Cisto sumnjam da ce ZZ Top pustiti Jurladziju...
On je njemu u ovoj postavci itekako potreban i kod promjene formacije i za promjenu ritma...
On je njemu u ovoj postavci itekako potreban i kod promjene formacije i za promjenu ritma...
Trenutno korisnika/ca: Bejker, mnon46, Pablo11, rimljanin90, Varijantas8 i 72 gosta.