Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Peace
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la Peace » 09 jun 2016, 08:16

Fulurija je zajedno sa Rakocevicem nagovorio ilica da igra za Srbiju... jos plus mu ocu ponudili posao u hidroelektrani.... pa to donekle mogu i razumijeti... da su ilicevi pristali...
Ali ovom malom i njegovoj porodici nista nije dato... a premuntali su ga ljudi iz visegradskog SNSDa kojim gle cuda pripada i dr Fulurija, predsjednik naseg Saveza, ali iako on ovdje nije direktno povezan valjda je jasno da je indirektno kriv... šteta, jer je prva 2 mjeseca fino radio... i protiv interesa ksrs, ali je valjda pod uticajem mileta i brane morao popustiti (jer bi bio smijenjen sigurno)... e zato je harun valjao jer je ovim ebavao mater... nije ih nista pitao... pa je tad i donekle bilo razumljivo da ovi rade kontra saveza... ali sad stvarno nemaju razloga... jer oni prakticno sve drze u savezu...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 09 jun 2016, 08:45

Jel se ovdje radi o frganji, koji je promjenio savez? Meni je u sjećanju da je on bio tamo na nekim okupljanjima, pa onda pristao da igra za nas, a sad izgleda opet ode za srbiju.

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 14 jun 2016, 08:50

vidim da je neki mirza alibegovic vodio svoj tim do pobjede u prvoj utakmici finala pley-offa za ulazak u prvu talijansku ligu. postigao je 25pts (4-4 za 2pts, 4-6 za 3pts i 5-5 slobodna bacanja) za 28min. ovom momku je 23 godine i viskok je 197cm i izgleda da je pravi suter.
zna li neko nesto vise o njemu?

kad moze vrabac, sutalo, persic, mitrovic i slicni - sto ne bi njega neko zvao i barem ga probali? mlad je ako nista, i da ga jeb... ne moze ta 2 talijanska biti toliko losa a bore se za prvu ligu sto znaci da su jaci rang od druge lige.

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 14 jun 2016, 10:32

hz1987 je napisao/la:vidim da je neki mirza alibegovic vodio svoj tim do pobjede u prvoj utakmici finala pley-offa za ulazak u prvu talijansku ligu. postigao je 25pts (4-4 za 2pts, 4-6 za 3pts i 5-5 slobodna bacanja) za 28min. ovom momku je 23 godine i viskok je 197cm i izgleda da je pravi suter.
zna li neko nesto vise o njemu?

kad moze vrabac, sutalo, persic, mitrovic i slicni - sto ne bi njega neko zvao i barem ga probali? mlad je ako nista, i da ga jeb... ne moze ta 2 talijanska biti toliko losa a bore se za prvu ligu sto znaci da su jaci rang od druge lige.
gazijabih je napisao/la:Prvi potencijalni reprezentativac koji bi se mogao naći na naredom širem spisku je Mirza Alibegović (igrač Centrale del Latte Brescia - drugoligaš koji se bori za ulazak u Seria-A kroz play-off). Mirza Alibegović je visok 195cm i ima 23 godine. Konstantan je i neizostavan u prvoj petorci, a kroz 58 utakmica bilježio je u prosjeku 29min - 11.2pts - 4.1reb - 1.6ast. Posjeduje talijansko i američko državljanstvo.
ovo je gazija napisao 15 maja :hmmmmm:
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 14 jun 2016, 11:09

phily je napisao/la:
ovo je gazija napisao 15 maja :hmmmmm:
pa gdje su sad ti vrli novinari da nazovi u pitaju momka jel kontaktiran, jel stekao uslove i jel ima zelju tj nadal se pozivu?

Vaya
Kontakt:

Post Postao/la Vaya » 14 jun 2016, 11:39

Samo da pitam, Teoman ima trojicu sinova: Mirzu, Amara i Denisa...
Mirza je u Italiji u Bresci (najstariji)
Denis je najmladji i igra u Steli
Srednji je Amar koji igra za St. Johns University

Jel se ovdje pored ovog Amara Alibegovica spominjao jos jedan momak sa istim imenom i prezimenom ili sam ja nesto pomjesao?

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 14 jun 2016, 11:46

Vaya je napisao/la:Samo da pitam, Teoman ima trojicu sinova: Mirzu, Amara i Denisa...

Jel se ovdje pored ovog Amara Alibegovica spominjao jos jedan momak sa istim imenom i prezimenom ili sam ja nesto pomjesao?
Jest, Denis Alibegovic je na koledzu u Americi, a ovaj drugi u Stelli.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça

PerryFred
Kontakt:

Post Postao/la PerryFred » 14 jun 2016, 11:47

.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 16 mar 2020, 19:59, ukupno mijenjano 1 put.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 14 jun 2016, 11:50

Ethel je napisao/la:
Vaya je napisao/la:Samo da pitam, Teoman ima trojicu sinova: Mirzu, Amara i Denisa...

Jest, Denis Alibegovic je na koledzu u Americi, a ovaj drugi u Stelli.

Denis ce da bude najbolji Alibegovic.

Vaya
Kontakt:

Post Postao/la Vaya » 14 jun 2016, 11:52

PerryFred je napisao/la:

https://twitter.com/Denis1_finao
E sa ovim Alibegovicem sam ja napravio zabunu... Znaci imaju ovaj trojica Teomanova i ima ovaj Denis Alibegovic u Americi... Jel on kad dolazio na okupljanja, jel ima kakvog hljeba od njega u buducnosti...

bosnianbeast23
Kontakt:

Post Postao/la bosnianbeast23 » 14 jun 2016, 14:35

Ne znam zašto ne pozvati mladog Samira Šehića(1996. godište).Prošlu sezonu igrao za jedan od najjačih univerziteta Vanderbilt,međutim nije se naigrao,od naredne sezone novi član univerziteta Tulane.Momak je tip igrača kakav je Kevin Love.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 14 jun 2016, 15:00

bosnianbeast23 je napisao/la:Ne znam zašto ne pozvati mladog Samira Šehića(1996. godište).Prošlu sezonu igrao za jedan od najjačih univerziteta Vanderbilt,međutim nije se naigrao,od naredne sezone novi član univerziteta Tulane.Momak je tip igrača kakav je Kevin Love.
Ne igra odbranu kao Kevin?
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

bosnianbeast23
Kontakt:

Post Postao/la bosnianbeast23 » 14 jun 2016, 16:59

Rokoko87 je napisao/la:
bosnianbeast23 je napisao/la:Ne znam zašto ne pozvati mladog Samira Šehića(1996. godište).Prošlu sezonu igrao za jedan od najjačih univerziteta Vanderbilt,međutim nije se naigrao,od naredne sezone novi član univerziteta Tulane.Momak je tip igrača kakav je Kevin Love.
Ne igra odbranu kao Kevin?
Zna se dobro šta sam mislio,drugo je što se ti praviš pametan.

kim
Kontakt:

Post Postao/la kim » 14 jun 2016, 18:49

Zato što ima "oca", koji sve zna, ja ga nebi ni sad zvao, jer dok su mu upućivani pozivi da igra ranije redovno, on i njegov otac su uvijek govorili da ne može ima preko ljeta kampove bitne za razvoj, a sad kad je otjeran iz Vanderbilta, sad bi da ga zovemo, nek odmara imaće godinu dana pravo da trenira ali ne i da igra, ako ja dobro znam tako je kad se zamjeni univrrzitet, nema se pravo nastupa. Meni je veća glupost nepozivanje Penave, ne znam zašto nije ga pozvao Muminović?
Mislim da nije moralno, da selektor košarkaske reprezentacije Bosne i Hercegovine u bilo kom uzrastu budu Baja i Vela.

filip13

Post Postao/la filip13 » 14 jun 2016, 23:17

Teoman je bio vrlo dobar igrač,još da je za nas igrao

bosnianbeast23
Kontakt:

Post Postao/la bosnianbeast23 » 15 jun 2016, 12:28

Evo čitam povukoše Atić i Sulejmanovića se sa drafta.Pametan potez.Sad neka Atić nađe kakav klub u kojem će imati dobre brojke,naravno gdje će prije svega igrati pa da ga vidimo na draftu naredne godine.

Vaya
Kontakt:

Post Postao/la Vaya » 16 jun 2016, 15:17

Nego malo da skrenemo sa Njegosa. jucer Rusi objavise da dolaze u najjacem sastavu za kvalifikacije... Moracemo se mi dobro oznojit da uzmemo prvo mjesto...

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 16 jun 2016, 15:24

Vaya je napisao/la:Nego malo da skrenemo sa Njegosa. jucer Rusi objavise da dolaze u najjacem sastavu za kvalifikacije... Moracemo se mi dobro oznojit da uzmemo prvo mjesto...
Damir je izjavio da je Nurkić tu sigurno, Mirza vjerovatno, da neće mijenjati Amera, dakle ostaje Renfroe i da situacija kod Đedovića ide ka pozitivnom ishodu.
Pozvat će Sulejmanovića i Musu.

Što je najgore i u punom sastavu nismo sigurni da ćemo pobijediti, kamoli u suprotnom slučaju.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 16 jun 2016, 15:27

Rokoko87 je napisao/la:
Vaya je napisao/la:Nego malo da skrenemo sa Njegosa. jucer Rusi objavise da dolaze u najjacem sastavu za kvalifikacije... Moracemo se mi dobro oznojit da uzmemo prvo mjesto...
Damir je izjavio da je Nurkić tu sigurno, Mirza vjerovatno, da neće mijenjati Amera, dakle ostaje Renfroe i da situacija kod Đedovića ide ka pozitivnom ishodu.
Pozvat će Sulejmanovića i Musu.

Što je najgore i u punom sastavu nismo sigurni da ćemo pobijediti, kamoli u suprotnom slučaju.
85% dovoljno je da uzmemo obje svedsku, a 100% da uzmemo pored toga ruse u tuzli
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 16 jun 2016, 15:33

Njegoš Sikiraš dio nas, naše dijete, ponos Bosne i Hercegovine!!
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.