Znaš li je li Mahmić prelomio da igra za nas? Miljević je svakako bio nice-to-have ali jasno je da nije vezan za nas.RajvoSA03 je napisao/la: ↑21 feb 2026, 12:14Itekao se dosta stvari desilo oko Miljevica, pa evo, hronoloski :
- savez stupio u kontakt sa Miljevicem
- Miljevic inicijalno pristao da igra za nasu reprezentaciju
- pokrenuta procedura od strane saveza
- Miljevic ostvaruje transfer u Racing
- savez prikuplja sve potrebne dokumente, ostalo je na Miljevicu i njegovim predstavnicima/porodici da pronadju dokaz o drzavljanstvu za osobu po kojoj se ostvaruje pravo na sticanje drzavljanstva za Miljevica.
I tu je stalo. Prema svim informacijama koje imam, Miljevic i njegova ekipa su sami stopirali situaciju, odnosno, odugovlace zbog situacije za SP. Izvori kazu da je Pochettino licno zvao Miljevica, te da je u ozbiljnim planovima americke reprezentacije za svjetsko prvenstvo. Vjerovatno zbog toga i stall situacija sa nasima.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
De nam baci neki hint za Mahmaru, ne vjerujem brigadiRajvoSA03 je napisao/la: ↑21 feb 2026, 12:14Itekao se dosta stvari desilo oko Miljevica, pa evo, hronoloski :
- savez prikuplja sve potrebne dokumente, ostalo je na Miljevicu i njegovim predstavnicima/porodici da pronadju dokaz o drzavljanstvu za osobu po kojoj se ostvaruje pravo na sticanje drzavljanstva za Miljevica.
I tu je stalo. Prema svim informacijama koje imam, Miljevic i njegova ekipa su sami stopirali situaciju, odnosno, odugovlace zbog situacije za SP. Izvori kazu da je Pochettino licno zvao Miljevica, te da je u ozbiljnim planovima americke reprezentacije za svjetsko prvenstvo. Vjerovatno zbog toga i stall situacija sa nasima.
Hvala na updateRajvoSA03 je napisao/la: ↑21 feb 2026, 12:14Itekao se dosta stvari desilo oko Miljevica, pa evo, hronoloski :
-
General505
- Kontakt:
Odličan za sad i u današnjoj utakmici Pazara protiv Vojvodine.
Čudi me da još nismo obratili pažnju na Hadžimujovića.
https://www.transfermarkt.com/ahmed-had ... er/1245543
Čudi me da još nismo obratili pažnju na Hadžimujovića.
https://www.transfermarkt.com/ahmed-had ... er/1245543
Nejasmic dao gol protiv Ajaxa.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Nejašmić je doktor lopte za Tahirovića a igraju isto mjesto
vamossssss Barsa,naprijed Bosna
Luka Mikulic najbolje ocjwnjwn igrac protiv Ziriha
Ovo bi malo ozbiljnije izgledalo. Sa nekom 4-2-3-1 formaciju na pocetku utakmica gdje bi mogli rotirati ove napadace na nacin da jedan od njih 3 zapocinje, a u drugom poluvremenu ovisno od rezultata jedan izlazi da odmori svakako i u slucaju vodstva zadrzavamo tu formaciju, a u slucaju zaostatka ulaze druga dvojica i prelazimo u 4-4-2 formaciju. Mislim da je poprilicno izbalansirano. Ne bi bilo tu mnogo ni škarta osim eventualno Mujakica i Tahirovica, ali u buducnosti bi Mikulić i Čelik solidnim igrama mozda mogli izbaciti Mujakica iz reprezentacije.

Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Mogli bi komotno do marta. Svakako ni Mujakic nije starter. Naravno niko od tog dvojca ne bi bio starter u martu. Ali za septembar bi se moglo i o tome razmisliti ako budu igrali za klubove.DeeWa je napisao/la: ↑22 feb 2026, 11:02Ovo bi malo ozbiljnije izgledalo. Sa nekom 4-2-3-1 formaciju na pocetku utakmica gdje bi mogli rotirati ove napadace na nacin da jedan od njih 3 zapocinje, a u drugom poluvremenu ovisno od rezultata jedan izlazi da odmori svakako i u slucaju vodstva zadrzavamo tu formaciju, a u slucaju zaostatka ulaze druga dvojica i prelazimo u 4-4-2 formaciju. Mislim da je poprilicno izbalansirano. Ne bi bilo tu mnogo ni škarta osim eventualno Mujakica i Tahirovica, ali u buducnosti bi Mikulić i Čelik solidnim igrama mozda mogli izbaciti Mujakica iz reprezentacije.
![]()
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Fer, korektan i pristojan. Jasno odbijanje koje se ne može pogrešno shvatiti, da vidimo koliko će trebati da se kaže da je Benjo ionako 2 razreda bolji od njega.
Hadzikadunic mora biti ispred Mukakica. Nema osnove da se pozivaju Mujakic i Malic.DeeWa je napisao/la: ↑22 feb 2026, 11:02Ovo bi malo ozbiljnije izgledalo. Sa nekom 4-2-3-1 formaciju na pocetku utakmica gdje bi mogli rotirati ove napadace na nacin da jedan od njih 3 zapocinje, a u drugom poluvremenu ovisno od rezultata jedan izlazi da odmori svakako i u slucaju vodstva zadrzavamo tu formaciju, a u slucaju zaostatka ulaze druga dvojica i prelazimo u 4-4-2 formaciju. Mislim da je poprilicno izbalansirano. Ne bi bilo tu mnogo ni škarta osim eventualno Mujakica i Tahirovica, ali u buducnosti bi Mikulić i Čelik solidnim igrama mozda mogli izbaciti Mujakica iz reprezentacije.
![]()
I neinteligentan.
'Papak se nikad gradu nece prilagoditi. Citav zivot ce probati preko reda, bacat ce otpad na ulicu i ako mu kazes: 'Ispalo Vam nesto', on ce te pokusati prebiti, ako zakljuci da je jaci od tebe' by SZ
Bice on hrvat sve do 29te godine, kao I onaj Pejcinovic svabo. Onda daj bilo koji poziv.
Ako misli da ima mjesta u Hrvatskoj, lud je 1000%. Ali dobro, njegov izbor. Makar nije zavlacio.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Barba je opasno krenuo po ova neka ''cudnovata strana'' imena od kako je dosao,neki su pristali,neki nisu.. pitanje je koliko je kome obecavao i sta tacno,vjerujem da je to presudilo svakako..jer sumnjam da se npr Katic i Sunjic osjecaju manje Hrvatima, nego ovaj koji izjavljuje da je 100% Hrvat i da ne moze igrati za drugu drzavu - sto maksimalno postujem.. Iskreno,mislim da je malo i pretjerano vise skupljati ove igrace koji tesko da ce imati neki napredak u karijeri,i pri tom smo im druga opcija..nek se okrenu ovoj omladini,pa bolje njima dati priliku, mozda i kiksati,nego dovoditi ove od 26-27 koji nece napredovat i vec znas na cemu si s njima,a prevaga nisu. i pri tom svi znamo da smo im druga opcija. Na kraju krajeva,radi s tim sto imas,pravi od govana pitu,ne dovodi nam dodatni skart. A za sva pojacanja, OGROMNO HVALA, da ovog SS nije bilo,mogli bismo sanjat o Esmiru i slicnim
Katić je osnovnu i srednju školu završio u BiH. I možda se osjeća isto Hrvat ko Nejašmić, ali itekako ima više veze sa BiH. Nejašmić realno nema nit može doživljavati BiH ko svoju.RightBack je napisao/la: ↑22 feb 2026, 13:05Barba je opasno krenuo po ova neka ''cudnovata strana'' imena od kako je dosao,neki su pristali,neki nisu.. pitanje je koliko je kome obecavao i sta tacno,vjerujem da je to presudilo svakako..jer sumnjam da se npr Katic i Sunjic osjecaju manje Hrvatima, nego ovaj koji izjavljuje da je 100% Hrvat i da ne moze igrati za drugu drzavu - sto maksimalno postujem.. Iskreno,mislim da je malo i pretjerano vise skupljati ove igrace koji tesko da ce imati neki napredak u karijeri,i pri tom smo im druga opcija..nek se okrenu ovoj omladini,pa bolje njima dati priliku, mozda i kiksati,nego dovoditi ove od 26-27 koji nece napredovat i vec znas na cemu si s njima,a prevaga nisu. i pri tom svi znamo da smo im druga opcija. Na kraju krajeva,radi s tim sto imas,pravi od govana pitu,ne dovodi nam dodatni skart. A za sva pojacanja, OGROMNO HVALA, da ovog SS nije bilo,mogli bismo sanjat o Esmiru i slicnim
Pa i Šunjić je, ako ništa drugo, rodjen i živio par godina tu. Nije ko Katić, ali nije ni ko Nejašmić.
Pa gore su usraše ovi što su rođeni i odrasli ovdje (Hercegovina i srednja Bosna, Posavina je (uglavnom) druga priča).zaostrog je napisao/la: ↑22 feb 2026, 13:34Katić je osnovnu i srednju školu završio u BiH. I možda se osjeća isto Hrvat ko Nejašmić, ali itekako ima više veze sa BiH. Nejašmić realno nema nit može doživljavati BiH ko svoju.RightBack je napisao/la: ↑22 feb 2026, 13:05Barba je opasno krenuo po ova neka ''cudnovata strana'' imena od kako je dosao,neki su pristali,neki nisu.. pitanje je koliko je kome obecavao i sta tacno,vjerujem da je to presudilo svakako..jer sumnjam da se npr Katic i Sunjic osjecaju manje Hrvatima, nego ovaj koji izjavljuje da je 100% Hrvat i da ne moze igrati za drugu drzavu - sto maksimalno postujem.. Iskreno,mislim da je malo i pretjerano vise skupljati ove igrace koji tesko da ce imati neki napredak u karijeri,i pri tom smo im druga opcija..nek se okrenu ovoj omladini,pa bolje njima dati priliku, mozda i kiksati,nego dovoditi ove od 26-27 koji nece napredovat i vec znas na cemu si s njima,a prevaga nisu. i pri tom svi znamo da smo im druga opcija. Na kraju krajeva,radi s tim sto imas,pravi od govana pitu,ne dovodi nam dodatni skart. A za sva pojacanja, OGROMNO HVALA, da ovog SS nije bilo,mogli bismo sanjat o Esmiru i slicnim
Pa i Šunjić je, ako ništa drugo, rodjen i živio par godina tu. Nije ko Katić, ali nije ni ko Nejašmić.
Citam na imbexu ovaj clanak i komanetare ispod... Covjece, koji su smrad ovi susjedi pa to je neviđeno. Baksuzi mrski. I kad mi neko kaze navija za susjede i komsije, ne treba mijesati sport i politiku... ma mrš!
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Edincapitano, Google Adsense [Bot], perun, zikerrz21 i 50 gostiju.