Strucnjak!Sportfanatik je napisao/la:Lazio nastavlja s dobrim rezultatima, ako donesu sva 3 boda sa Sicilije opasno bi zaprijetili dzubrentusu
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- LateraleSinistro
- Kontakt:
Re: Serie A
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- L'Avvocato
- Kontakt:
Joj dobre utakmice u drugom poluvremenu, vrrh.
Šteta zbog penala, mogao je Palermo uzeti sva 3 boda. Još i ovaj volej na kraju, Miccoli ovo redovno hvata al' eto, ne moze svaku
Bilo kako bilo, dobar bod Laziu s nezgodnog gostovanja, Palermo se grčevito bori za opstanak.
Šteta zbog penala, mogao je Palermo uzeti sva 3 boda. Još i ovaj volej na kraju, Miccoli ovo redovno hvata al' eto, ne moze svaku
Bilo kako bilo, dobar bod Laziu s nezgodnog gostovanja, Palermo se grčevito bori za opstanak.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Dybala isti El Sha.. 
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
komedija u Calciu se nastavlja, poništen čist gol Floccarija za 0-2 .. al' ne krivim sudca, mrtvi Calcio je takav .. jedno kolo budeš oštećen, drugo te poguraju .. nažalost, to je postala praksa u Calciu ..

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- Sportfanatik
- Kontakt:
Dobar je i bod na Siciliji. Sutra teško gostovanje Napolitanaca kod Viola
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
- LateraleSinistro
- Kontakt:
JTS je napisao/la:komedija u Calciu se nastavlja, poništen čist gol Floccarija za 0-2 .. al' ne krivim sudca, mrtvi Calcio je takav .. jedno kolo budeš oštećen, drugo te poguraju .. nažalost, to je postala praksa u Calciu ..
A zatim Laziu sviran nepostojeci penal, sudija je potrudio se u duhu Serie A da usere utakmicu.
@JTS ljutis li se jos na mene
,uglavnom ja sam ondje iznio svoje misljenje ,mozda sam malo pretjerao jer sam bio ljut sto je Milan 11 bodova iza Lazia
, sve u svemu Lazio igra takticku igru ,i kao takve jako tesko ih je nadigrati 
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
sve to stoji da je ovo po velike ekipe izuzev međusobnih duela najteže gostovanje, al' ipak smatram da mi nismo osvojili 1 bod, nego izgubili 2 boda .. kako sam bio iznerviram, puk'o sam totalno, samo sam tražio nešto da nabijem od muke .. što zbog igre, što zbog rezultata drugo poluvrijeme .. da smo drugo odigrali kao prvo, uzeli bi sva tri boda ..
@ meho-medo
jarane, nemam ja razloga biti ljut, al' mi je "zasmetao" tvoj komentar ..
@ meho-medo
jarane, nemam ja razloga biti ljut, al' mi je "zasmetao" tvoj komentar ..
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- L'Avvocato
- Kontakt:
Bio je ono penal nad Flokijem ... blag, ali ipak penal ... zakacio ga je i to se jasno vidjelo na snimku.
★★★
- IlPrincipino
- Kontakt:
U matine terminu igraju Fiorentina - Napoli. Evo i sastava
Fiorentina: Neto, Savic, Rodriguez, Roncaglia, Cuadrado, Romulo, Aquilani, Borja Valero, Pasqual, Jovetic, Toni
Fiorentina bench: Viviano, Pizarro, Lupatelli, Seferovic, Llama, Migliaccio, Ljajic, Capezzi, Camporese, Tomovic
Napoli: De Sanctis, Gamberini, Britos, Campagnaro, Maggio, Behrami, Hamsik, Inler, Zuniga, Pandev, Cavani
Napoli bench: Rosati, Grava, Uvini, Donadel, Calaiò, El Kaddouri, Mesto, Dzemaili, Fernandez, Insigne, Armero, Cannavaro
Prenos ima na ArenaSport4
ko nema AS4 evo linkova http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?mat ... art=sports" onclick="window.open(this.href);return false;
Fiorentina: Neto, Savic, Rodriguez, Roncaglia, Cuadrado, Romulo, Aquilani, Borja Valero, Pasqual, Jovetic, Toni
Fiorentina bench: Viviano, Pizarro, Lupatelli, Seferovic, Llama, Migliaccio, Ljajic, Capezzi, Camporese, Tomovic
Napoli: De Sanctis, Gamberini, Britos, Campagnaro, Maggio, Behrami, Hamsik, Inler, Zuniga, Pandev, Cavani
Napoli bench: Rosati, Grava, Uvini, Donadel, Calaiò, El Kaddouri, Mesto, Dzemaili, Fernandez, Insigne, Armero, Cannavaro
Prenos ima na ArenaSport4
ko nema AS4 evo linkova http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?mat ... art=sports" onclick="window.open(this.href);return false;
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
Taman ukljuci stream kad gol za Forentinu nakon katastrofalne greske De Santisa. 1-0 ...
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
Fiorentina oštećena, čist drugi žuti za Behramija
, a u provom je bila sumnjiva situacija kad oboren igrač Fiorentine u 16 metara.
- LateraleSinistro
- Kontakt:
Sudija ocgledno navlaci za Napoli, kakve je sve zute kartone dao igracima Fiorentine a ovako s ledja nista.Cavaniev go je rezultat isto greske, Zuniga se baci ko balerina. 
Zaista, drugi zuti za Behramija
...Ovako ce biti zanimljivije do kraja 11 vs 11.
Izlazi Behrami
...zna Mazari da je trebao zbog iskljucenja vani.
Izlazi Behrami
Zadnja izmjena: Nedved11, dana/u 20 jan 2013, 13:55, ukupno mijenjano 2 puta.
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
- AvantiSignora
- Kontakt:
De Sanctis mi je malo sumnjiv, koda je odigro na kladionicu nakon onog primljenog gola 
Zadnja izmjena: AvantiSignora, dana/u 20 jan 2013, 14:08, ukupno mijenjano 1 put.
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
AvantiSignora je napisao/la:De Sanctic mi je malo sumnjiv, koda je odigro na kladionicu nakon onog primljenog gola
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
cist penal na Toniju,drugi zuti za Behramija,gol sa 55 metara,dobro je Napoli i prosao 
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Kakav bolan penal?! Slazem se da je Behrami trebao dobiti crveni, previse je nervozan danas bio.adointer je napisao/la:cist penal na Toniju,drugi zuti za Behramija,gol sa 55 metara,dobro je Napoli i prosao