AS Roma

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Surreal
Kontakt:

Re: AS Roma

Post Postao/la Surreal » 27 mar 2025, 18:08

Ranieri praktično otpisao Fariolija, Gasperinija, ali i eventualni produžetak ugovora.
“Maybe at first the name (of the next coach) will not be popular, but I think it will be, but then the actions count.”
Djeluje kao da bi mogao biti Sarri, makar po ovoj izjavi.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 28 mar 2025, 14:49

U nedostatku klupskih utakmica i ovi pristojniji portali koji inace ne pisu gluposti, u ovom periodu to rade zbog nedostatka materijala. Bas dosta imena se spominje, sto trenera sto igraca, samo sam siguran da ima nesto oko Gasperinija, njegovom zadnjom posjetom u Rimu i interviju je bukvalno rekao da bi pricao o tom poslu i pohvalio nas je, i ako je i dalje nekako antipatican :mrgreen:

Nego rekoh ja i ranije, bit ce problema sa ffp, i sad cim se merkato otvori morat cemo na brzinu nekog zrtvovati, samo da to ne budu igraci koje sam pomenuo na prethodnoj stranici jer bi to bilo onda bas ispod cijene. I ako nista dobro je sto ce don Claudio ostati u klubu involviran oko odluka za transfere, izbor trenera i sl.
embrace the chaos

Cassano2024
Kontakt:

Post Postao/la Cassano2024 » 29 mar 2025, 21:12

Šta mi fulamo jbt sunce.

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 29 mar 2025, 21:15

Angelino prazan gol, Kone neometan sa golmanom, mada respekt za Falconea dobro je regovao. Dovbyk je tele kako on lose kretnje ima uzas.
1.10 koef da ce nam Krstovic zabiti.
embrace the chaos

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 29 mar 2025, 21:40

Nadam se da ce na pol izvaditi Dovbyka i Pellegrinija, ocajni su i jedan i drugi. Shomurodov i Baldanzi unutra, Shomi nema snagu i ne gradi se kao Dovbyk, ali je u svemu ostalom bolji i daleko vise u igri.
embrace the chaos

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 29 mar 2025, 22:21

I to bi bilo to, zaslužen kiks, naročito nakon onih komičnih promašaja.

Uranih ja, bravo Artem.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 29 mar 2025, 22:27

Arteme :salut:

Idemo po nova tri boda
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 29 mar 2025, 22:48

Dovbyk zabi gol ali mi se nikako ne svidja, stalno je odsjecen, kad ocekuje loptu trci stalno pravolinijski umjesto da se ubacuje u praznu stranu gdje moze dobiti loptu u prazan prostor ilice biti otvoren sut saigracu. Losa partija danas, jedino se odbrana moze pohvaliti, Shomurodov prizvao sam ga a i on dvije dobre sanse fula, Pellegrinija probati jos u vezi eventualno, ako tu ne moze igrati on nema sta traziti na terenu, ovo sto igra na krilu je ispod svakog nivoa.
embrace the chaos

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 29 mar 2025, 22:49

Ma braco mi napadamo Ligu Prvaka nek prica ko sta hoce :mrgreen:

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 29 mar 2025, 22:53

Manuel je napisao/la:
29 mar 2025, 22:49
Pobjedjujes evo skoro dva mjeseca svako kolo a tom mjestu za lp se ne mozes pribliziti, Bologna ima lauf, da smo nesto bolje plasirani lakse bi skinuli Inter nego njih.

Ako nista sad ide zanimljiviji dio koji ce nam pokazati od cega je satkana ova ekipa Claudia Ranieria. Kod mene u prenosu se moglo cuti citavu utakmicu koliko se dere :tokralju:
embrace the chaos

Cassano2024
Kontakt:

Post Postao/la Cassano2024 » 29 mar 2025, 23:12

Hrabar potez Ranijerija da ostavi Dovbyka i da zaigra sa dva napadača. Isplatilo se. Zaslužena pobjeda. Najbolji smo u Evropi u 2025. 32 boda.

Nažalost slijedi paklen raspored i ne vjerujem da možemo do pozicije 4. Daj bože da uzmemo POZICIJU za LE.

Pelegrini je baš loš i ne znam zašto ga forsira. Faraon je na toj poziciji puno bolji.

Perotti
Kontakt:

Post Postao/la Perotti » 30 mar 2025, 09:05

Zaista šteta za početak sezone Al Haj, teško da ćemo do CL ali nadam se da ćemo izboriti EL

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 30 mar 2025, 21:04

Denno je napisao/la:
29 mar 2025, 22:53
Manuel je napisao/la:
29 mar 2025, 22:49
Pobjedjujes evo skoro dva mjeseca svako kolo a tom mjestu za lp se ne mozes pribliziti, Bologna ima lauf, da smo nesto bolje plasirani lakse bi skinuli Inter nego njih.

Ako nista sad ide zanimljiviji dio koji ce nam pokazati od cega je satkana ova ekipa Claudia Ranieria. Kod mene u prenosu se moglo cuti citavu utakmicu koliko se dere :tokralju:
Brate bili smo u zoni ispadanja i nije ni cudo sto jos ne mozemo stici tu cetvrtu ekipu ali u najboljoj smo formi i mozemo se nadati koliko god imali tezak raspored.Nece ni njima biti lako protiv ovakve Rome.Ranieri bukvalno zivi za svaku tekmu Rome i to je to.Steta sto nije bio tu od pocetka sezone.Bilo bi svega.

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 30 mar 2025, 21:55

Manuel je napisao/la:
30 mar 2025, 21:04
Brate bili smo u zoni ispadanja i nije ni cudo sto jos ne mozemo stici tu cetvrtu ekipu ali u najboljoj smo formi i mozemo se nadati koliko god imali tezak raspored.Nece ni njima biti lako protiv ovakve Rome.Ranieri bukvalno zivi za svaku tekmu Rome i to je to.Steta sto nije bio tu od pocetka sezone.Bilo bi svega.
Znam sve, samo hocu reci nisam ocekivao od Bologne da mogu igrati ovako, jer kako su ispali iz lp usli su i oni u dobru seriju i igraju dobar fudbal.
Mi imamo iduce 3 teske, ali sve 3 su kuci pa cemo da vidimo. Od ovih ekipa sto konkurisu za lp, juventus djeluje kao da ima najlaksi raspored, ali oni nisu nesto uvjerljivi.
embrace the chaos

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 30 mar 2025, 22:31

Denno je napisao/la:
30 mar 2025, 21:55
Manuel je napisao/la:
30 mar 2025, 21:04
Znam sve, samo hocu reci nisam ocekivao od Bologne da mogu igrati ovako, jer kako su ispali iz lp usli su i oni u dobru seriju i igraju dobar fudbal.
Mi imamo iduce 3 teske, ali sve 3 su kuci pa cemo da vidimo. Od ovih ekipa sto konkurisu za lp, juventus djeluje kao da ima najlaksi raspored, ali oni nisu nesto uvjerljivi.
Ljudi promjenili trenera i iscupali se iz loseg starta sezone i igraju odlicno nema sta.Nebi me cudilo da se nametnu ko Atalanta ovih par sezona.

Cassano2024
Kontakt:

Post Postao/la Cassano2024 » 01 apr 2025, 14:05

Juventus nam je prva šansa. Jaki su, ali su bili i do sada pa puno kiksali. Promjena trenera je uvijek pozitivan šok, ali i neuigranost. Nadam se da možemo to iskoristit. Inter ima i LP, morat će kalkulisat. Atalante se najviše plašim. Već par sezona nas premeću kako hoće.

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 06 apr 2025, 20:29

Malo defanzivan sastav al vidjet cemo kako ce to izgledati.Jako bitna utakmica za obje ekipe.

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 06 apr 2025, 20:30

huh koliko ekipa juventusa izgleda jače na papiru... Hajde Soule!

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 06 apr 2025, 20:32

Juve izasao bukvalno sa 4 napadaca.Bit ce ovo top tekma.

Cassano2024
Kontakt:

Post Postao/la Cassano2024 » 06 apr 2025, 20:52

Faraon počeo na svojoj poziciji. ❤️

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.