FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

sanjinzeljo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la sanjinzeljo » 27 mar 2010, 21:27

pa sta bi rekli onda sto je sudija priznao bajernov gol protiv fiorentine,pa na svjetskom covjek hrvatima 3 zuta pokazao,pa pokraden celzi protiv barce itd. itd.. meni se cini da se ovde dosta ljudi uopste nerazumije u fudbal... nego blebeta po forumu,jer nema skim drugim,ni na kafu otici...gluposti treba ignorisati

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 27 mar 2010, 21:29

sanjinzeljo je napisao/la:pa sta bi rekli onda sto je sudija priznao bajernov gol protiv fiorentine,pa na svjetskom covjek hrvatima 3 zuta pokazao,pa pokraden celzi protiv barce itd. itd.. meni se cini da se ovde dosta ljudi uopste nerazumije u fudbal... nego blebeta po forumu,jer nema skim drugim,ni na kafu otici...gluposti treba ignorisati
Pa to je to čovjek pogriješio nije bezgriješan kad se pogleda šta se radi u drugim već navedenim slučajevima ovo je ništa još pogotovo kad ćemo mi dobit kako god bolja smo ekipa
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

sanjinzeljo
Kontakt:

Post Postao/la sanjinzeljo » 27 mar 2010, 21:29

mrgude ja mislim da ti nemas skim na kafu otici a kamoli na utakmicu...i mislim isto tako ni da cure nemas,a ni prijatelja :D

Mrgood
Kontakt:

Post Postao/la Mrgood » 27 mar 2010, 21:30

sanjinzeljo je napisao/la:pa sta bi rekli onda sto je sudija priznao bajernov gol protiv fiorentine,pa na svjetskom covjek hrvatima 3 zuta pokazao,pa pokraden celzi protiv barce itd. itd.. meni se cini da se ovde dosta ljudi uopste nerazumije u fudbal... nego blebeta po forumu,jer nema skim drugim,ni na kafu otici...gluposti treba ignorisati
Upravo to, a ni na utakmicu a kune se u Želju. :lol:
sanjinzeljo je napisao/la:mrgude ja mislim da ti nemas skim na kafu otici a kamoli na utakmicu...i mislim isto tako ni da cure nemas,a ni prijatelja :D
Jbg sad što me razotkri pred svijetom smrc :lol:

sanjinzeljo
Kontakt:

Post Postao/la sanjinzeljo » 27 mar 2010, 21:33

gledajte dusmani u subotu u 20.15 na televiziji kako najbolji klub u bosni i hercegovini lopte igra... a to koliko je dobar vidi se da svaki drugi trener u bih kaze,da zeljo igra naljbolji fudbal u bih...dugo nas nije bilo,ali zato cemo sada dugo ostati....i postavljati nove ciljeve u bih fudbalu.. :D

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 27 mar 2010, 21:34

Mrgood je napisao/la:
demir44 je napisao/la:
roki... je napisao/la:penal ne da je smijesan,zalosno je kakvi se penali sviraju
Nemoj ti molim te o postenju,fataj se svoje slobode i igranja sa suspendovanim igracima ;)
Đesi bolan MANIJAK nisam te prepoznao? :lol:

Ajde na stadion MANIJAK.
OVAJ MANIJAK JE IZ MAGLAJA(ako ti tvoj mentalni sklop dopusta da znas gdje je Maglaj),i svim srcem navijam za Zelju,volim ga najvise na svijetu,medjutim ne mogu ici na sve utakmice ,dodjem na ove vece derbije,redovno sam u Zenici i u Travniku kad Zeljo igra,dok sam bio u Sirokom nekoliko mjeseci gledao sam svaku Zeljinu utakmicu koju je igrao u Hercegovini,imalo se love...(Ovo sam vec jednom napisao,al eto,ti citas samo ono na sto mozes pokusati nekog isprovocirati)
Rotor Volgograd...

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 27 mar 2010, 21:36

demir44 je napisao/la: OVAJ MANIJAK JE IZ MAGLAJA(ako ti tvoj mentalni sklop dopusta da znas gdje je Maglaj),i svim srcem navijam za Zelju,volim ga najvise na svijetu,medjutim ne mogu ici na sve utakmice ,dodjem na ove vece derbije,redovno sam u Zenici i u Travniku kad Zeljo igra,dok sam bio u Sirokom nekoliko mjeseci gledao sam svaku Zeljinu utakmicu koju je igrao u Hercegovini,imalo se love...(Ovo sam vec jednom napisao,al eto,ti citas samo ono na sto mozes pokusati nekog isprovocirati)
Njemu mentalni sklop ne dozvoljava nista drugo nego da provocira... :D
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

sanjinzeljo
Kontakt:

Post Postao/la sanjinzeljo » 27 mar 2010, 21:36

mrgoode ba pusti ljude na miru...jesi li ti pitar ili siptar... :D

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 27 mar 2010, 21:37

LBJ MVP je napisao/la:
Pa to je to čovjek pogriješio nije bezgriješan kad se pogleda šta se radi u drugim već navedenim slučajevima ovo je ništa još pogotovo kad ćemo mi dobit kako god bolja smo ekipa
$ ? те не ?, ¥ ", а $ $ % $ " " ?, $ ?, " $ не $!
"" ПУТ ""

sanjinzeljo
Kontakt:

Post Postao/la sanjinzeljo » 27 mar 2010, 21:39

oooo banjalucanin sta mai prijatelju :D posto smo konkurenti za titulu i kup takodzer,ja mislim da je tebi sve pogresno i lose sto zeljeznicar radi... :D pozdrav iz seher sarajeva

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 27 mar 2010, 21:39

" je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:
$ ? те не ?, ¥ ", а $ $ % $ " " ?, $ ?, " $ не $!
Na tvoju žalost znam čitat ćirilicu i znam da ti je krivo što ćete na kraju u finalu kupa od nas izgubit i u ligi biti 2. ipak mi smo trenutno najbolji BH klub,a Borac je isto dobar,ali nisu za prvaka
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Borčevac
Kontakt:

Post Postao/la Borčevac » 27 mar 2010, 21:46

Eto raja sudije vam pokloniše 3 boda hahaha ;)

sanjinzeljo
Kontakt:

Post Postao/la sanjinzeljo » 27 mar 2010, 21:46

ovoga mrguda :D nemoze niko ukinuti,on je od rodzenja ukinut

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 27 mar 2010, 21:49

2-0, Bajic... nova 3 boda, laganini... Mrgudu u inat... :mrgreen:
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

sanjinzeljo
Kontakt:

Post Postao/la sanjinzeljo » 27 mar 2010, 21:49

ohooooooooooooooooooooooooooooo zeljoooooooooooooooooooo mrgude uzivajjjjjjjjjjjj sada kada te banuju,imaces vremena utakmicu odgledati do kraja

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 27 mar 2010, 22:04

OVO NAM NIJE TREBALO.......................... :( :( :( :(
Rotor Volgograd...

Lishche
Kontakt:

Post Postao/la Lishche » 27 mar 2010, 22:05

Strašno... Kakvih debila ima... :shock:
http://www.powerplaymanager.com/r219458

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 27 mar 2010, 22:06

Ma daj ba, sjecam se da je tako Dida isto, pipno ga navijac i odma se poceo valjutati... nisu ni zasluzili bolje sudjenje kad vako hoce do bodova... :!: To naravno ne znaci da ovaj sto nije utrcao nije idiot na kvadrat...

rtm86
Kontakt:

Post Postao/la rtm86 » 27 mar 2010, 22:07

Kakav je ono narkoman, majmun, seljak, ... **** mu stadion mater, on naso utrcavat u teren... :twisted: :twisted: :twisted:

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 27 mar 2010, 22:07

Šta uradi moron :cry: :cry: :cry: :roll: :roll: :roll: :twisted: :twisted: :twisted: :evil: :evil: :evil: :oops: :oops: :oops: :P :P :P :x :x :x :x :x :shock: :shock: :shock: :o :o :o :o :( :( :( :( a stvarno golman je još gori

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: antibot, edvaE2, Hansestadt, Hrasno15, Levin i 57 gostiju.