FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
sanjinzeljo
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
pa sta bi rekli onda sto je sudija priznao bajernov gol protiv fiorentine,pa na svjetskom covjek hrvatima 3 zuta pokazao,pa pokraden celzi protiv barce itd. itd.. meni se cini da se ovde dosta ljudi uopste nerazumije u fudbal... nego blebeta po forumu,jer nema skim drugim,ni na kafu otici...gluposti treba ignorisati
Pa to je to čovjek pogriješio nije bezgriješan kad se pogleda šta se radi u drugim već navedenim slučajevima ovo je ništa još pogotovo kad ćemo mi dobit kako god bolja smo ekipasanjinzeljo je napisao/la:pa sta bi rekli onda sto je sudija priznao bajernov gol protiv fiorentine,pa na svjetskom covjek hrvatima 3 zuta pokazao,pa pokraden celzi protiv barce itd. itd.. meni se cini da se ovde dosta ljudi uopste nerazumije u fudbal... nego blebeta po forumu,jer nema skim drugim,ni na kafu otici...gluposti treba ignorisati
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
-
sanjinzeljo
- Kontakt:
mrgude ja mislim da ti nemas skim na kafu otici a kamoli na utakmicu...i mislim isto tako ni da cure nemas,a ni prijatelja 
Upravo to, a ni na utakmicu a kune se u Želju.sanjinzeljo je napisao/la:pa sta bi rekli onda sto je sudija priznao bajernov gol protiv fiorentine,pa na svjetskom covjek hrvatima 3 zuta pokazao,pa pokraden celzi protiv barce itd. itd.. meni se cini da se ovde dosta ljudi uopste nerazumije u fudbal... nego blebeta po forumu,jer nema skim drugim,ni na kafu otici...gluposti treba ignorisati
Jbg sad što me razotkri pred svijetom smrcsanjinzeljo je napisao/la:mrgude ja mislim da ti nemas skim na kafu otici a kamoli na utakmicu...i mislim isto tako ni da cure nemas,a ni prijatelja
-
sanjinzeljo
- Kontakt:
gledajte dusmani u subotu u 20.15 na televiziji kako najbolji klub u bosni i hercegovini lopte igra... a to koliko je dobar vidi se da svaki drugi trener u bih kaze,da zeljo igra naljbolji fudbal u bih...dugo nas nije bilo,ali zato cemo sada dugo ostati....i postavljati nove ciljeve u bih fudbalu.. 
OVAJ MANIJAK JE IZ MAGLAJA(ako ti tvoj mentalni sklop dopusta da znas gdje je Maglaj),i svim srcem navijam za Zelju,volim ga najvise na svijetu,medjutim ne mogu ici na sve utakmice ,dodjem na ove vece derbije,redovno sam u Zenici i u Travniku kad Zeljo igra,dok sam bio u Sirokom nekoliko mjeseci gledao sam svaku Zeljinu utakmicu koju je igrao u Hercegovini,imalo se love...(Ovo sam vec jednom napisao,al eto,ti citas samo ono na sto mozes pokusati nekog isprovocirati)Mrgood je napisao/la:Đesi bolan MANIJAK nisam te prepoznao?demir44 je napisao/la:Nemoj ti molim te o postenju,fataj se svoje slobode i igranja sa suspendovanim igracimaroki... je napisao/la:penal ne da je smijesan,zalosno je kakvi se penali sviraju![]()
Ajde na stadion MANIJAK.
Rotor Volgograd...
Njemu mentalni sklop ne dozvoljava nista drugo nego da provocira...demir44 je napisao/la: OVAJ MANIJAK JE IZ MAGLAJA(ako ti tvoj mentalni sklop dopusta da znas gdje je Maglaj),i svim srcem navijam za Zelju,volim ga najvise na svijetu,medjutim ne mogu ici na sve utakmice ,dodjem na ove vece derbije,redovno sam u Zenici i u Travniku kad Zeljo igra,dok sam bio u Sirokom nekoliko mjeseci gledao sam svaku Zeljinu utakmicu koju je igrao u Hercegovini,imalo se love...(Ovo sam vec jednom napisao,al eto,ti citas samo ono na sto mozes pokusati nekog isprovocirati)
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
-
sanjinzeljo
- Kontakt:
mrgoode ba pusti ljude na miru...jesi li ti pitar ili siptar... 
$ ? те не ?, ¥ ", а $ $ % $ " " ?, $ ?, " $ не $!LBJ MVP je napisao/la:Pa to je to čovjek pogriješio nije bezgriješan kad se pogleda šta se radi u drugim već navedenim slučajevima ovo je ništa još pogotovo kad ćemo mi dobit kako god bolja smo ekipasanjinzeljo je napisao/la:pa sta bi rekli onda sto je sudija priznao bajernov gol protiv fiorentine,pa na svjetskom covjek hrvatima 3 zuta pokazao,pa pokraden celzi protiv barce itd. itd.. meni se cini da se ovde dosta ljudi uopste nerazumije u fudbal... nego blebeta po forumu,jer nema skim drugim,ni na kafu otici...gluposti treba ignorisati
"" ПУТ ""
-
sanjinzeljo
- Kontakt:
oooo banjalucanin sta mai prijatelju
posto smo konkurenti za titulu i kup takodzer,ja mislim da je tebi sve pogresno i lose sto zeljeznicar radi...
pozdrav iz seher sarajeva
Na tvoju žalost znam čitat ćirilicu i znam da ti je krivo što ćete na kraju u finalu kupa od nas izgubit i u ligi biti 2. ipak mi smo trenutno najbolji BH klub,a Borac je isto dobar,ali nisu za prvaka" je napisao/la:$ ? те не ?, ¥ ", а $ $ % $ " " ?, $ ?, " $ не $!LBJ MVP je napisao/la:Pa to je to čovjek pogriješio nije bezgriješan kad se pogleda šta se radi u drugim već navedenim slučajevima ovo je ništa još pogotovo kad ćemo mi dobit kako god bolja smo ekipasanjinzeljo je napisao/la:pa sta bi rekli onda sto je sudija priznao bajernov gol protiv fiorentine,pa na svjetskom covjek hrvatima 3 zuta pokazao,pa pokraden celzi protiv barce itd. itd.. meni se cini da se ovde dosta ljudi uopste nerazumije u fudbal... nego blebeta po forumu,jer nema skim drugim,ni na kafu otici...gluposti treba ignorisati
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Eto raja sudije vam pokloniše 3 boda hahaha 
-
sanjinzeljo
- Kontakt:
ovoga mrguda
nemoze niko ukinuti,on je od rodzenja ukinut
2-0, Bajic... nova 3 boda, laganini... Mrgudu u inat... 
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
-
sanjinzeljo
- Kontakt:
ohooooooooooooooooooooooooooooo zeljoooooooooooooooooooo mrgude uzivajjjjjjjjjjjj sada kada te banuju,imaces vremena utakmicu odgledati do kraja
Ma daj ba, sjecam se da je tako Dida isto, pipno ga navijac i odma se poceo valjutati... nisu ni zasluzili bolje sudjenje kad vako hoce do bodova...
To naravno ne znaci da ovaj sto nije utrcao nije idiot na kvadrat...
Kakav je ono narkoman, majmun, seljak, ... **** mu stadion mater, on naso utrcavat u teren...

Šta uradi moron
a stvarno golman je još gori