FC Barcelona

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Dokle će ekipa dogurati u Ligi prvaka ove sezone?

Anketa traje do: 27 feb 2026, 23:24.

Osmina finala
3
14%
Četvrtfinale
7
32%
Polufinale
2
9%
Finale
1
5%
Osvajaju Ligu prvaka
9
41%

Ukupno glasova: 22

JoeBleck
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la JoeBleck » 15 dec 2021, 07:53

Felixians4 je napisao/la:
15 dec 2021, 01:12
Bus je bio elitni igrač. Evo po ovima i dalje jest. Pod elitno ajd smatram sve one koji su u užoj rotaciji ili prvih 11 klubova ili reprezentacija koji stižu daleko na najjačim natjecanjima.

CASILLAS,PIQUE/PUYOL,RAMOS,ALBA,VILLA,TORRES,FABREGAS,SILVA ništa? Xavi i Iniesta sve nosili.

Moutinho alpha i omega sa 111 od od 450 minuta u KO fazi u pohodu na EURO 2016 ? Potrudi se malo s boljim pokušajima trollanja. Inače,Moutinho je jako dobar igrač,nije ni prvi ni drugi red klase u veznom redu,ali ostvario je odličnu karijeru. Izražavanje na tako posprdan načini nipodaštavanje igrača na tom nivou mogu samo neozbiljne osobe.
Naravno da je ta bukva klasa. Nisu debili u Leicesteru,niej debil Southgate,ne laže ni statistika. Preplaćen apsolutno,što ne znači da nije vrstan stoper.
Idi igraj klikera.Cuj Megvajer klasa😂
Vidis onda isto mozemo reci i za Lengleta , klasa covjek .nisu u Barceloni ludi a i Deschampes nije budala.
Sta tek reci za Holandskog Ibrahimovica.Nosi dres Barcelone , glavni napadac Reprezentacije.Jedan jedini , neponovljivi Luuk De Jong.Klasa !

I btw : Ne razumijem poentu tvog posta iskreno.Ja kazem da ne sporim njegove igre do 2018 i generalno ulogu u timu , sporim predstave nakon toga i generalno sta on donosi timu.Ne kontam o cemu pricas u prvom djelu posta.

Sto se Mutinja tice , koliko se sjecam on je povrijedjen dosao na taj Euro.

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 15 dec 2021, 09:55

Haj sve al cuj glavonja klasa hahahaha

Felixians4
Kontakt:

Post Postao/la Felixians4 » 15 dec 2021, 12:32

Epidaurus je napisao/la:
15 dec 2021, 09:55
Haj sve al cuj glavonja klasa hahahaha
voliš ti mene podbosti,a onda kad se ispostavi da ima smisla što ja pišem,ne javiš se. recimo,hint s eura: švicarska

kako nije klasa magurie,zračni duel jako dominantan,izvrstan u leicesteru,vođa obrane engleske s ponajvećim uspjehom u z adnjih mnoooooogo godina. što je to klasa,pitam ja tebe

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 15 dec 2021, 12:35

Mozda je nekad bio klasa, sad je panj.I Coutinho je npr nekad bio klasa, sad je daleko od toga.

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 15 dec 2021, 12:38

Lik ima bukvalno taj jedan top kvalitet u skok igri, a u svemu ostalom je smijesan. Lik ni blizu top klase nije, ne provaljuj se dzaba. Doduse nedavno ti je i Modric bio losiji od Varanea u Realovoj trecoj LP u nizu tako da ovakve gluposti i ne cude.

Felixians4
Kontakt:

Post Postao/la Felixians4 » 15 dec 2021, 12:45

JoeBleck je napisao/la:
15 dec 2021, 07:53
15 dec 2021, 01:12
Bus je bio elitni igrač. Evo po ovima i dalje jest. Pod elitno ajd smatram sve one koji su u užoj rotaciji ili prvih 11 klubova ili reprezentacija koji stižu daleko na najjačim natjecanjima.

CASILLAS,PIQUE/PUYOL,RAMOS,ALBA,VILLA,TORRES,FABREGAS,SILVA ništa? Xavi i Iniesta sve nosili.

Moutinho alpha i omega sa 111 od od 450 minuta u KO fazi u pohodu na EURO 2016 ? Potrudi se malo s boljim pokušajima trollanja. Inače,Moutinho je jako dobar igrač,nije ni prvi ni drugi red klase u veznom redu,ali ostvario je odličnu karijeru. Izražavanje na tako posprdan načini nipodaštavanje igrača na tom nivou mogu samo neozbiljne osobe.
Naravno da je ta bukva klasa. Nisu debili u Leicesteru,niej debil Southgate,ne laže ni statistika. Preplaćen apsolutno,što ne znači da nije vrstan stoper.
Idi igraj klikera.Cuj Megvajer klasa😂
Vidis onda isto mozemo reci i za Lengleta , klasa covjek .nisu u Barceloni ludi a i Deschampes nije budala.
Sta tek reci za Holandskog Ibrahimovica.Nosi dres Barcelone , glavni napadac Reprezentacije.Jedan jedini , neponovljivi Luuk De Jong.Klasa !

I btw : Ne razumijem poentu tvog posta iskreno.Ja kazem da ne sporim njegove igre do 2018 i generalno ulogu u timu , sporim predstave nakon toga i generalno sta on donosi timu.Ne kontam o cemu pricas u prvom djelu posta.

Sto se Mutinja tice , koliko se sjecam on je povrijedjen dosao na taj Euro.
Vidiš ne možemo,jer Lenglet igra puno lošije i nema timske uspjehe kamo je on pritom prvotimac,a Maguire ima. Logika ti ne štima niti malo. U Barceloni jesu ludi,al ne toliko da im je Lenglet stalno starter mada i ovako previše ga trpe. Leicester pak je stalno u skladu s budgetom i očekivanja oa i iznad dok Barca je rasulo zadnjih godina i donose debilen odluke,Leicester ne.

Šta reći za Luuk de Jonga? Isto rotacija,rezerva. Engleska je svjetski vrh, Nizozmeska nije i opet lažeš jer ni on ko ni Lenglet ne da nije glavni napadač nego ga nema od prelaska u Barcu. Na Euru je odigrao 10 minuta! Nakon Eura kvale za SP uspješno odrađene njega bez, 7 matcheva,on dvaput kluap,ostalo nije pozivan.

Pitam te kako se usuđuješ izlagati izmišljanjem podataka danas? Otkud ti ta ideja?

Šta imaš razumjeti poantu? Maguire je stup Engleske koja dolazi od završnica EP i SP,primaju malo golova i on je leader obrane. Nema najmanjeg spora da se tu radi o veoma kvalitetnom igraču,samo neozbiljan lik može suprotno tvrditi.

Što se Moutinha tiče,tvrdio si da je bio alpha i omega Portugalskog veznog reda u osvajanju Eura. Sve samo to bio nije. Nemoj izmišljati i isipadati ovako totalni bezveznjak.

U zadnje 4 godine on je TRIPUT odigrao punih 90 min. za Portugal,a odigrali su u tom periodu 50-ak utakmica. Čestitam.

Felixians4
Kontakt:

Post Postao/la Felixians4 » 15 dec 2021, 12:47

Epidaurus je napisao/la:
15 dec 2021, 12:38
Lik ima bukvalno taj jedan top kvalitet u skok igri, a u svemu ostalom je smijesan. Lik ni blizu top klase nije, ne provaljuj se dzaba. Doduse nedavno ti je i Modric bio losiji od Varanea u Realovoj trecoj LP u nizu tako da ovakve gluposti i ne cude.
Nema tu gluposti,u Ligi Prvaka i na SP Varane fantastičan,osvojio jedno i drugo,Modrić loš u KO LP,na SP drugi. Varane je zaslužio Zlatnu Loptu. Najlakpše napisati pišeš gluposti. A kad dokazano ispadne smiješno tvoje smijanje recimo za Švicarsku,onda se ne javiš. Tipični forumaš. Priznat grešku neće,al će ovako spuštati i "vrijeđati":

Smiješan taj igrač koji vodi Engleze do najvećih uspjeha.

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 15 dec 2021, 12:52

Modric bio los u KO fazi (lolcina puta 300), a Varane bez Ramosa nije znao gdje se nalazi protiv Juventusa u revanšu na Bernabeu i malo falilo da ispadnu. Ima smisla nema sta. Pa sama Modriceva utakmica protiv Bayerna u revanšu na Bernabeu kad je pokrivao i desnog beka i sa Kroosom drzao sredinu je bukvalno za udžbenika. Tako da jasno je, lupas gluposti i za Luku i za Maguirea.

Maguire vodi Englesku hahahahah

Felixians4
Kontakt:

Post Postao/la Felixians4 » 15 dec 2021, 13:25

Epidaurus je napisao/la:
15 dec 2021, 12:52
Modric bio los u KO fazi (lolcina puta 300), a Varane bez Ramosa nije znao gdje se nalazi protiv Juventusa u revanšu na Bernabeu i malo falilo da ispadnu. Ima smisla nema sta. Pa sama Modriceva utakmica protiv Bayerna u revanšu na Bernabeu kad je pokrivao i desnog beka i sa Kroosom drzao sredinu je bukvalno za udžbenika. Tako da jasno je, lupas gluposti i za Luku i za Maguirea.

Maguire vodi Englesku hahahahah
tako je,bio je loš-. loš u kontekstu njegovog kriterija i u odnosu na kolege. a on kasniej izabran ko najbolji igrač7veznjak lp,uefa,fife,sp,strašno. kontra juvea kući užasan, gubili 0-3, kova bio u igri kad se lomilo,na kraju prošli. casemiro i kroos nosili su vezni red u većini KO faze,potvrđuje i statistika koja se uvijek mora jako uzimati u obzir kod ovakvih rasprava. Imao i Varane slabijih partija,al generalno je bio na top razini. Na SP Modrić fantastičan,no al-pari u HRV Raketa,a naravno veliku ulogu imali su Suba obranama penala,Vrsaljko kontra Engleza spašen gol,asist,Periša i Mandžo clutch... Luka je bio sjajan, i statistika potvrđuje, tip-top,leader,životno djelo. No 2018. njemu ne spada ni u prvu ni u drugu najbolju godinu.

Šta ti znači hahahahhaha. Pa onda tko vodi obranu Engleske? On,Stones i Walker EURO 2020 iliti 2021. i SP 2018. iznijeli,Southgate ne voli rotirati u obrani pogotovo,stalni prvotimac,uvijek igra,malo golova primaju,sve njemu u korist kad igra za reprezentaciju. To da nije jako dobar igrač ne može nego neozbiljan lik tvrditi, o čemu mi pričamo.

Al najlakeš ej napisati lupaš gluposti i nasmijati se. Pokaži odgovornost kad budeš u krivu,a ne ignorirati kad se dogodi suprotno od onog šta si isto ismijavao.
Zadnja izmjena: Felixians4, dana/u 15 dec 2021, 13:56, ukupno mijenjano 1 put.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 15 dec 2021, 13:29

slika
Došla i ćelava ubleha na oproštaj :mrgreen:

Žao mi Kuna :( ode prerano u fudbalsku penziju, mogao je dati jos dvije dobre sezone.
Koliko je Barca pala qrcu za uši, bio bi sigurno najbolji napadac i pomogao klubu sa nekim golovima. Daleko bolji od Depaya, Braithwaita, Luka DeJonga i slicnih lopata. Ali ovaj napaceni klub nema srece ni sa tim.
Uglavnom, veliki igrac :thumbup:

Pominje se uveliko marokanac Mazraoui iz Aajaxa, slobodan na ljeto. A to znaci prodaja Desta :roll:
I ne znam kako Laporta misli dovesti Halanda u trenutnu kokuz Barcu ? što se takođe pominje u medijima....nemoguca misija.

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 15 dec 2021, 13:42

Al najjace kaze vodi Megvajer Englesku do uspjeha, kojeg ba uspjeha.Ljudi nisu osvojili trofej jos od vremena kad se lopta igrala sa krpom.Kakav podvig , samo jos jedan u nizu ublehasa sa Engleskih pasnjaka , koji da je rodjen u Bugojnu igrao bi u federalnoj ligi.Od Engleza sta vrijedi je napad , Walker i Foden , ostalo su cirkus igraci.Nakav Rice i onaj drugi klaun ne znam mu ni ime.
Stones vise manje , bolji je svakako od ovog glavonje.

Sto se Buskeca tice opet ponavljam , bio nekad u idealnim uslovima dok je vodu nosio genijalcima.Kad nema njih on je jedan prosjecan fudbaler.Isto tako cirkus fudbaler je Kutinjo koji je nekada zario i palio terenima , pa ne mogu reci da je klasa.Bio nekad jedan Kutinjo.
Mene interesuje ono sto sad daje a ne daje nista osim sto ga preskacu fudbaleri , tu i tamo omakne se koji dobar potez al kada igrac 90 minuta svaku utakmicu moras nesto i dobro uraditi.

De nam daj review i Freda iz Uniteda , njega preziru a vidim igra svaku.Pored toga dosta korisniji od nase dijabole , cesto asistent , strelac i sta vec nije.

sombrero
Kontakt:

Post Postao/la sombrero » 15 dec 2021, 13:48

let3 je napisao/la:
15 dec 2021, 13:29
slika

Žao mi Kuna :( ode prerano u fudbalsku penziju, mogao je dati jos dvije dobre sezone.
Koliko je Barca pala qrcu za uši, bio bi sigurno najbolji napadac i pomogao klubu sa nekim golovima. Daleko bolji od Depaya, Braithwaita, Luka DeJonga i slicnih lopata. Ali ovaj napaceni klub nema srece ni sa tim.

Pominje se uveliko marokanac Mazraoui iz Aajaxa, slobodan na ljeto. A to znaci prodaja Desta :roll:
I ne znam kako Laporta misli dovesti Halanda u trenutnu kokuz Barcu ? što se takođe pominje u medijima....nemoguca misija.
Dest nije bek, on je više wingback ili krilo ali bez ikakvog gola u sebi... a kao takav nije tip za ovaj tim... i to je Xavi odmah vidio.. mislim da mu je bilo zlo kad je igrao i kad je vidio kako ekipe igraju na centarsuteve na Albu, Ronaldo i Benzema su nam dali bar 4-5 golova tako. Tako da mislim da će bekovi morati biti puno visočiji igrači u budućnosti da je to Xavijev ukus..

Felixians4
Kontakt:

Post Postao/la Felixians4 » 15 dec 2021, 13:49

JoeBleck je napisao/la:
15 dec 2021, 13:42
Al najjace kaze vodi Megvajer Englesku do uspjeha, kojeg ba uspjeha.Ljudi nisu osvojili trofej jos od vremena kad se lopta igrala sa krpom.Kakav podvig , samo jos jedan u nizu ublehasa sa Engleskih pasnjaka , koji da je rodjen u Bugojnu igrao bi u federalnoj ligi.Od Engleza sta vrijedi je napad , Walker i Foden , ostalo su cirkus igraci.Nakav Rice i onaj drugi klaun ne znam mu ni ime.

Sto se Buskeca tice opet ponavljam , bio nekad u idealnim uslovima dok je vodu nosio genijalcima.Kad nema njih on je jedan prosjecan fudbaler.Isto tako cirkus fudbaler je Kutinjo koji je nekada zario i palio terenima , pa ne mogu reci da je klasa.Bio nekad jedan Kutinjo.
Mene interesuje ono sto sad daje a ne daje nista osim sto ga preskacu fudbaleri , tu i tamo omakne se koji dobar potez al kada igrac 90 minuta svaku utakmicu moras nesto i dobro uraditi.

De nam daj review i Freda iz Uniteda , njega preziru a vidim igra svaku.Pored toga dosta korisniji od nase dijabole , cesto asistent , strelac i sta vec nije.
Kako možeš imat obraza javit se i još me opet pokušati sprdati ovako bezobrazno nakon Moutinha,Lengleta iLuuk de Jonga?

Kad su igrali finale EP i polufinale SP zadnji put? I koliko su golova primali?

Cirkusanti,uhlebaši,prevare,amateri stižu do finala Eura i polufinala Mundijala. GASI SVE.

Busquets prosječan fubaler? jel ovo skrivena kamera?

Fred odličan DM. U Brazilu preferiran u odnosu na Fabinha recimo.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 15 dec 2021, 14:08

sombrero je napisao/la:
15 dec 2021, 13:48
let3 je napisao/la:
slika

Dest nije bek, on je više wingback ili krilo ali bez ikakvog gola u sebi... a kao takav nije tip za ovaj tim... i to je Xavi odmah vidio.. mislim da mu je bilo zlo kad je igrao i kad je vidio kako ekipe igraju na centarsuteve na Albu, Ronaldo i Benzema su nam dali bar 4-5 golova tako. Tako da mislim da će bekovi morati biti puno visočiji igrači u budućnosti da je to Xavijev ukus..
Moguce da Dest nije po ukusu Xavija, to jest da se trazi nova opcija za RB.
A moguce je i da prodajom Desta zele doci do prijeko potrebnih para.
Nisam gledao nikad Mazraouija, tako da ne znam kakav je bek. Međutim, pominje se jer je besplatan na ljeto ;) a to vec nešto govori.
Slicno kao i Depay ili Garcia, doveli se u Barcu samo zato jer su bili besplatni. Nažalost, klub je u takvoj dubiozi da se mogu osloniti samo na domaću školu i dovođenje besplatnh igraca - pa ako šta ubodu. Da imaju para kao nekad, ne bi dovodili takve igrace, vec bi kupovali neke druge.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 15 dec 2021, 14:12

Šteta da se Aguero mora oprostiti od aktivnog igranja ali ispravna odluka nema potrebe rizikovati.Bio je veliki majstor. :salut:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 15 dec 2021, 14:48

15 dec 2021, 13:49
JoeBleck je napisao/la:

Kako možeš imat obraza javit se i još me opet pokušati sprdati ovako bezobrazno nakon Moutinha,Lengleta iLuuk de Jonga?

Cirkusanti,uhlebaši,prevare,amateri stižu do finala Eura i polufinala Mundijala. GASI SVE.

Jesu li Everton Ribeiro i Richarlison bolji igraci od Viniciusa.Vidim njih se preferira.
De ba drug gledamo utakmice, ne moras nam govoriti kakve su klase Megvajer,Buskec ,Fred.Vidimo ,smijurija i nepravda da takvi proleteri zaradjuju silne milione.

Ja ti opet ponavljam , da je bilo koji od njih iz Bugojna , vrhunac federalna liga.Ti igraci se ne isticu nicim , ne prave visak , ne cine druge boljima.Jednostavno precjenjeni na kub.

Felixians4
Kontakt:

Post Postao/la Felixians4 » 15 dec 2021, 15:00

JoeBleck je napisao/la:
15 dec 2021, 14:48
JoeBleck je napisao/la:

Jesu li Everton Ribeiro i Richarlison bolji igraci od Viniciusa.Vidim njih se preferira.
De ba drug gledamo utakmice, ne moras nam govoriti kakve su klase Megvajer,Buskec ,Fred.Vidimo ,smijurija i nepravda da takvi proleteri zaradjuju silne milione.

Ja ti opet ponavljam , da je bilo koji od njih iz Bugojna , vrhunac federalna liga.Ti igraci se ne isticu nicim , ne prave visak , ne cine druge boljima.Jednostavno precjenjeni na kub.
pa kako te sram nije nakon moutinha,lengleta i luuk de jonga?

ne,nisu bolji. al je dokaz da su odlični igrači. ne možeš biti stadardni igrač uspješne top reprezentacije ie ne biti klasa. nemoguća stvar. nemoguća. fred je ispred fabinhja,to je stvar preferenciej i onog što mu treba u datom momentu,treneru il izborniku. al su i onaj koji igra i koji ne igra u top reprezentaciji koja dolazi do završnice velike klase od igrača. ako i nisu,puno su bliže tom nego amateru,uhlebi,prebari,bukvi...

a s kim ja raspravljam?

FCBLAUGRANA1987
Kontakt:

Post Postao/la FCBLAUGRANA1987 » 15 dec 2021, 15:04

sombrero je napisao/la:
15 dec 2021, 13:48
let3 je napisao/la:
slika

Dest je kosarkaski receno basketas…Ono zna baratati loptom i igra dobro na ulicnom igralistu ali kad treba pokazati znanje na velikom terenu i u profesionalnoj utakmici on se gubi…tj nema ga…

FCBLAUGRANA1987
Kontakt:

Post Postao/la FCBLAUGRANA1987 » 15 dec 2021, 15:10

Evo bas citam o Agueru jutros i razmisljam da pored lose situacije i loseg upravljanja u klubu stvarno nemamo nikako srece…

Zamislite da et od pocetka sezone imamo na raspolaganju sve napadace: Fati, Aguero, Dembele i Memphis… Ne mozes vjerovati da od svih ovih napadaca samo Memphis igrao… Nikad necemo ni saznati kako bi ekipa igrala sa najjacim sastavom… Stvarno veliki peh je zadesio barcelonu

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 15 dec 2021, 15:33

15 dec 2021, 15:00
JoeBleck je napisao/la:
15 dec 2021, 14:48

pa kako te sram nije nakon moutinha,lengleta i luuk de jonga?

ne,nisu bolji. al je dokaz da su odlični igrači. ne možeš biti stadardni igrač uspješne top reprezentacije ie ne biti klasa. nemoguća stvar. nemoguća. fred je ispred fabinhja,to je stvar preferenciej i onog što mu treba u datom momentu,treneru il izborniku. al su i onaj koji igra i koji ne igra u top reprezentaciji koja dolazi do završnice velike klase od igrača. ako i nisu,puno su bliže tom nego amateru,uhlebi,prebari,bukvi...

a s kim ja raspravljam?
Sad zamislis ekipu u kojoj su srce tima Megvajer,Fred i Buskec.Rayo bi izgledao kao onomad Barcelona.

Sta si mi bolan rekao.Ja ti kazem Mutinjo je igrac koji u citavom veznom redu Portugala ima najvise odigranih utakmica daleko.Znaci frajer je alfa muzijak u reprezentaciji.
Luuk je povrijedjen bio gotovo citav Euro.Bez obzira na sve , prije Eura je igrao lik vecinu utakmica.

Lenglet je clan Barcelone i rotacioni igrac najjace reprezentacije Svijeta i sigurno najjace defanzivne linije Svijeta nazad 5 godina.Sad bi po defaultu on trebao biti neka igracina jer igra za Francusku i za Barcelonu?
Donedavno i do povrede bio igrac prvih 11 sa Piqueom.Ispravi me ako grijesim?

Kralju , ako igras za top ekipu ili za repku ne implicira da si klasa.

Pvi nabrojani , nemam vise snage objasnjavati ti da su to smijurija od fudbalera.Ispade sve sto igra u Unitedu neki faktor u Svijetu fudbala a odabrao sam dva najlosija igraca.U Barceloni da ne govorim , to genije do genija a plodi ih ko stigne i jedne i druge.

Odgovori

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.