Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Ma može i na gol samo nek potpiše
[youtube][/youtube]
Arshavin je po prirodi polušpic ili igra iza dva napadača.Samo što Wenger radi čuda.armin arsenalovac je napisao/la: Ja kolko znam Eden igra arshavinovu poziciju !!!! tip igraca koji dribla...ne vidim ga kao kreatora !!!
A Hazard je više tip Nasrija.Voli razmišljati dok ima loptu.
I upravo na ovom famoznom twitteru ljudi potvrdjuju da je Hazard u Londonu.
I hear that Eden hazard is in London!! Sort it out Arsene!!![]()
Kod: Označi sve
[u]Eden Hazard is in london. The question is, for which club?![/u]
6 minutes ago via web Favorite Retweet Reply
replies ↓
Joel Atherley
jnatherley Joel Atherley
@
@kaijday [u]Where did you hear that?[/u]
1 minute ago
Dominik Baranyi
doni71_svk Dominik Baranyi
@
@kaijday [u]If this is true, it is clear that Arsenal [/u]! ;)
4 minutes ago Apparently Eden Hazard has arrived in London for a medical at Arsenal. I guess gunners fans are jumping up and down this evening. #ARSENAL
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Jbt večeras ne spavam, svako malo kliknem na tab gdje Arsenal.com i refresham stranicu u nadi da cu ugledati Arsenal agree terms for Eden Hazard. :ugeek:
Isti sam,još ova sparina ubi,mokar sam ko čep,smori me ovo rekla kazala,da hoče više zvanično,moglo bi se negdje i na nočno kupanjeBosco je napisao/la: Jbt večeras ne spavam, svako malo kliknem na tab gdje Arsenal.com i refresham stranicu u nadi da cu ugledati Arsenal agree terms for Eden Hazard. :ugeek:
Ma odmah bi skočio lastu u kadu.chily-rz je napisao/la:Isti sam,još ova sparina ubi,mokar sam ko čep,smori me ovo rekla kazala,da hoče više zvanično,moglo bi se negdje i na nočno kupanjeBosco je napisao/la: Jbt večeras ne spavam, svako malo kliknem na tab gdje Arsenal.com i refresham stranicu u nadi da cu ugledati Arsenal agree terms for Eden Hazard. :ugeek:
- frankqqqqq
- Kontakt:
Arnelinho, danas nam samo dobre vijesti donosiš, rodila te majka XD
Hahaha....Bosco je napisao/la:Jbt večeras ne spavam, svako malo kliknem na tab gdje Arsenal.com i refresham stranicu u nadi da cu ugledati Arsenal agree terms for Eden Hazard. :ugeek:
Isto, otvoren imam i twitter i arsenal.com i par engleskih tabloida.
PS. Mislim da je ovo gotovo. Masovno su počeli potvrdjivati da je Hazard na pregledu u Arsenalu.
Hocemo potpisss sutra Hazarde !!! 
Ovako neštoBosco je napisao/la:Ma odmah bi skočio lastu u kadu.chily-rz je napisao/la:Isti sam,još ova sparina ubi,mokar sam ko čep,smori me ovo rekla kazala,da hoče više zvanično,moglo bi se negdje i na nočno kupanjeBosco je napisao/la: Jbt večeras ne spavam, svako malo kliknem na tab gdje Arsenal.com i refresham stranicu u nadi da cu ugledati Arsenal agree terms for Eden Hazard. :ugeek:![]()
[youtube][/youtube]
frankqqqqq je napisao/la:Arnelinho, danas nam samo dobre vijesti donosiš, rodila te majka XD
Kad zayebe transfer.
Haha chilly tako nešto
Nego kad već kupujemo od Lillea mogli smo im uzet i onog Moussu Sowa.
Kad je bal nek je maskenbal.
Nego kad već kupujemo od Lillea mogli smo im uzet i onog Moussu Sowa.
Slutiš.Bosco je napisao/la:Haha chilly tako nešto![]()
Nego kad već kupujemo od Lillea mogli smo im uzet i onog Moussu Sowa.Kad je bal nek je maskenbal.
Doveli su 2 napadača, Chu Young Parka i Payeta.
- frankqqqqq
- Kontakt:
@SoulRebel10 G-Man
@lethabomaesela1 dont beleive that but i have just jizzed in my pants
Odgovor nekog topnika na ono da je Hazard na pregledu liječničkom

Odgovor nekog topnika na ono da je Hazard na pregledu liječničkom
Mozda ce dat kakvog popusta za Sovu 
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
SA Hazardom bi ubili dvije muhe, prvo moze krilo odigrati mnogo bolje nego Arshavin, drugo Arshavin nece morati puno trcati na poziciji AMF, a kao sto smo prosle sezone vidjeli ima dobar zadnji pas(17 asistencija) samo je pitanje moze li on citavu utakmicu, jer do sad je bio nevidljiv i onda proradi i opet ode spavat, sad ce morati biti konstantniji..
Celik!3,2,2.
frankqqqqq je napisao/la:@SoulRebel10 G-Man
Wenger nam je obeć'o napadača, što znači još najmanje jedno pojačanje.Edin.- je napisao/la:Mozda ce dat kakvog popusta za Sovu
A budući da će skoro pa sigurno doći stoper (Man.Utd ima 5 štopera, a mi smo spali na trio Thomas/Djuro/Miquel)doći će ipak još dva nova igrača, najmanje.
ps.Evo vam nešto osvježavajuće za ovu dugu,mučnu i "suhoparnu" noć
http://theclockend.net/2011/08/26/trans ... er-cahill/" onclick="window.open(this.href);return false;
Maratonska teravija nocas. 2 sata i 30 min bio u dzamiji. Znaci sutra ocekujem 3 pojacanja za Arsenal 
Daće BogProfesor je napisao/la:Maratonska teravija nocas. 2 sata i 30 min bio u dzamiji. Znaci sutra ocekujem 3 pojacanja za Arsenal
http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... re-players" onclick="window.open(this.href);return false;
Hazard, Cahil, napadac? Iako se nebi branio ni ljevog beka... jer nije humano da Sagna igra tu pozicijuBosco je napisao/la:Daće BogProfesor je napisao/la:Maratonska teravija nocas. 2 sata i 30 min bio u dzamiji. Znaci sutra ocekujem 3 pojacanja za Arsenal
http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... re-players" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.