La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: La Liga
Jao gluposti i prica da Ronaldo ucestvuje u igri i tako ti mitomanija koje se godinama ovdje prosipaju,a covjek haman kod svakog gola ima doprinos,msm bas moras biti hjeter da to pricas godinama.
Koji ba vezni red na nivou citavu sezonu,nisu se mogli sataviti 2 mjeseca,Modric bio u ocajnoj formi Kross vukao povrede,Casimiro tako i tako,smjesno majke mi...bekovi ocajni do 2018,al eto..
Koji ba vezni red na nivou citavu sezonu,nisu se mogli sataviti 2 mjeseca,Modric bio u ocajnoj formi Kross vukao povrede,Casimiro tako i tako,smjesno majke mi...bekovi ocajni do 2018,al eto..
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- anonymousHD
- Kontakt:
Ronaldo večeras dao golova, koliko Benzema ima tokom cijele sezone u Primeri.sekretar je napisao/la:Covjek bi pomislio koliko placu za Hazardom, Salahom,Icardijem,Levandovskim da im u napadu igra Bendtner, a ne Ronaldo,Bale,Benzema...
Ronaldo = 37, Bale, Benzema, Vazquez i Asensio = 38.

Ne moze jer je Carvajal bio previse agresivan.Barbarossa je napisao/la:jeftha
jel večerašanja utakmica zadovoljila ukuse tehnologije Xavi, može li proći kao regularna
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
- Barbarossa
- Kontakt:
Kako onda daljnje postupati po tehnologiji XaviJeftha je napisao/la:Ne moze jer je Carvajal bio previse agresivan.Barbarossa je napisao/la:jeftha
jel večerašanja utakmica zadovoljila ukuse tehnologije Xavi, može li proći kao regularna
Ponavlja se utakmica?
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
Kakav je ovo humor poštovani gledaoci, šta je ovo 

- anonymousHD
- Kontakt:
Nije to do napada. Real je dao do sad isto golova koliko i Barca, ali je primio koliko i mlada na medenom.
Kada dođe do ove situacije, tehnologija Xavi prestaje djelovati. Moramo koristiti pomocna sredstva.Barbarossa je napisao/la:Kako onda daljnje postupati po tehnologiji XaviJeftha je napisao/la:Ne moze jer je Carvajal bio previse agresivan.Barbarossa je napisao/la:jeftha
Ponavlja se utakmica?
Bacamo novcic, i ako novcic kaze da Girona nosi sva tri boda kuci, utakmica se moze zakljuciti. Ako je pak suprotno, ulazimo u petlju sve dok se ne ispuni uslov da Girona pobjedjuje.
Remember, remember the 5th of November.
ili da se reprizira utakmica 5. puta i svaki put se pikaju bodovi Realu? Tad bi prestigli Barcu? 

Slab si karakter, šteta. Elem, čekamo peti mjesec kad ćeš opet promijenit mišljenje za 180 stupnjeva. Bolje onda da se probaš svađat sam sa sobom.Epidaurus je napisao/la:Jel nas izbacio PSG Praljak ?Lillard je napisao/la:Epidaurus je napisao/la:S ovakvom dvojicom idiota u napadu, Ronaldo je citavu sezonu morao biti na ovom nivou na kojem iga u 2018. da bi drzao Real u prikljucku za Barcom. Ovakav nivo igre u realizaciji kroz citavu sezonu ne moze drzati niko ziv pa ni Messi. Ronu se kritikovalo kad to zasluzi itekako al navodit njega kao glavnog krivca za -15 u odnosu na Barcu je retardirano. Daj Lewu il bar nekog Icardija dogodine pa ces vidjet kako se osvaja 100+ bodova u ligi.
Na Camp Nou treba izvest sredinu Kova-Luka-Toni-Isco i rastavit Barcu na proste faktore. Al naravno Casemiro mora igrati iako sredina s ovom cetvoricom je nesto savrseno. U napadu po mogucnosti jos Rona i Asensio al Karim isto tako nazalost mora igrati.![]()
![]()
![]()
![]()
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Lillard je napisao/la: Slab si karakter, šteta. Elem, čekamo peti mjesec kad ćeš opet promijenit mišljenje za 180 stupnjeva. Bolje onda da se probaš svađat sam sa sobom.

74-13sekretar je napisao/la:Nije to do napada. Real je dao do sad isto golova koliko i Barca, ali je primio koliko i mlada na medenom.
73-33
Najbolji stoper svemira, najbolji mladi stoper svemira, i 2 najbolja beka svemira. Kako jbemu?
NAVAS JE KRIV!
Da. Do golmana je. Kakvu samo beton odbranu ima Getafe. Samo 27 primljenih. Izgleda da je to odlika madridskih ekipa. Najbolji bekovi, najbolji stoperi.Lillard je napisao/la:74-13sekretar je napisao/la:Nije to do napada. Real je dao do sad isto golova koliko i Barca, ali je primio koliko i mlada na medenom.
73-33
Najbolji stoper svemira, najbolji mladi stoper svemira, i 2 najbolja beka svemira. Kako jbemu?
NAVAS JE KRIV!
Mi ovdje znamo da Rona nije portugalska egoisticna debilcina kojoj je jedina satisfakcija bit jednak po nagradama Messiju iako mu igracki ni blizu nije, kako tvrde neki neodgovorni pojedinci. I želimo mu od srca da i narednih 5 godina predvodi napad Madrida

U zadnjih 8 sezone (ne računam ovu), Real nijednom nije primio manje golova od Barcelone, čak ni kad su uzeli 2 naslova. Čak ni kad im je obrana bila forte. NIJEDNOM!sekretar je napisao/la:Da. Do golmana je. Kakvu samo beton odbranu ima Getafe. Samo 27 primljenih. Izgleda da je to odlika madridskih ekipa. Najbolji bekovi, najbolji stoperi.Lillard je napisao/la:74-13sekretar je napisao/la:Nije to do napada. Real je dao do sad isto golova koliko i Barca, ali je primio koliko i mlada na medenom.
73-33
NAVAS JE KRIV!
Pique je stub obrane već skoro 10 godina. Al da, Ramos je bolji stoper

Da je igrao Ramos bilo bi 6:0 ili 7:0 jer bi on i utrpao vjerovatno iz prekida.
Ramos je moderni Maldini i jedini koji može zaustaviti Messija redovno.Lillard je napisao/la: Pique je stub obrane već skoro 10 godina. Al da, Ramos je bolji stoper![]()
Koji kompleksasi je.bo te 

Epi bruda
Fakat želimo Ronu i narednih 5 godina u Realu, bez imalo ironije

Zadnja izmjena: let3, dana/u 19 mar 2018, 00:07, ukupno mijenjano 1 put.

jel još nekog nerviraju ova prva dva kola ili sam to samo ja?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.