NK Zvijezda Gradačac

astra1922
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la astra1922 » 24 maj 2013, 21:41

serim je napisao/la:Danas sam bio ispred cimosa kad je bio skup sindikata a razlog je smjena Fadila i postavljanje Ibre Šahdanovića za direktora a sve je to zbog toga što Fadil nije dozvolio da se zatvore pogoni u Srebrenici i Sarajevu. Ali valjda to neće uticati na klub
nemoj po forumu to su ozbiljne stvari.kad ti kazem fadil je novi stari direktor a gamad koja su mu pokusali smjestiti su daleko od kruga firme
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

serim
Kontakt:

Post Postao/la serim » 24 maj 2013, 21:48

E ti si astra za čašćenja, znam da su pokušali smjestiti ali nisam znao za ovo drugo

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 24 maj 2013, 22:05

nego posto nas narod stalno negoduje zbog manjka domacih igraca u prvom timu evo da malo prodiskutujemo o mladom i perspektivnom igracu koji je kao kadet potpisao ugovor sa prvim timom.rijec je o eldaru dedic mesanovicu.gledao sam ga neki dan i pravo me odusevio trenutno po videnom adam mu nije ni do koljena.dobar pregled igre dobar pas zna zadrzati loptu.mana jedina kilogrami ali ako se zna da mu je 16 godina od njega se samo moze ocekivati da napreduje.
gledao sam mnoge nase mlade igrace kada dobiju priliku za probu u nasem klubu ali ni jedan mi nije djelovao tako ozbiljno i tehnicki potkovanije.akobogda za ocekivati je u narednim godinama sve vise igraca koji ce kucati na vrata prvog tima jer u zadnje 4 -5 godina kako je zvijezda u premijer ligi radi se dosta bolje i u narednim godinama bi trebali ubirati plodove nase omladinske skole.
nasim mladim igracima poruka da ne lete za raznim menadzerima i klubovima neka se bore igraju i izbore za dres zvijezde a evropski klubovi menadzeri i sve ostalo ce samo doci u svoje vrijeme
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

N5555
Kontakt:

Post Postao/la N5555 » 24 maj 2013, 22:36

evo almir sa Brenom i Breninim leglom :D :D
slika
slika
slika
a evo i trava na pomocnom sada mnogo bolje izgleda
slika
slika

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 25 maj 2013, 10:13

Danas Kurbasic u prvih 11...... dao ce se dokazat pa da skine onog Mirkovića(citaj Smajića)

ludinjo22
Kontakt:

Post Postao/la ludinjo22 » 25 maj 2013, 10:21

cuj danas zar se ne igra sutra? Kurbašić po meni vala ne moze dokucit Mirkoviću jer sam pratio par utakmica juniora i primo je bezveze golove ali evo juniori su upisali 5 uzastopnih pobjeda cak su pobjedili i juniore Olimpica ali otome niko ne pise sto se tice Eldara i mene je odusevio za 1,2 god od njega bi mogo bit extra igrac kao sto astra rece ima dosta dobar pregled igre, dobar pas, centarsut i nadati se je da on nece zalutat

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 25 maj 2013, 10:51

Pa i ovaj golman prve postave je loš dosta.. imao je grešaka, znam i u Srebreniku da je čist gol Damir Smajlović dao na njegovu grešku ali poništiše.. a malo je reći da je greška bila, lik propade samo i ispade lopta

I u Trebinju isto..
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

ludinjo22
Kontakt:

Post Postao/la ludinjo22 » 25 maj 2013, 11:26

Benjo_AFC86 je napisao/la:Pa i ovaj golman prve postave je loš dosta.. imao je grešaka, znam i u Srebreniku da je čist gol Damir Smajlović dao na njegovu grešku ali poništiše.. a malo je reći da je greška bila, lik propade samo i ispade lopta

I u Trebinju isto..
nikakve veze to nema moze se svakom desit da ima losu polusezonu sam primjer je Kovačević koji je bio los kad tek doso ali s vremenom je doso na svoje a i Mirkovic prošlu sezonu tj. polusezonu je branio odlično i svi su priželjkivali da ostane i eto ostao vidjet cemo kakav ce bit naredne sezone

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 25 maj 2013, 11:58

ludinjo22 je napisao/la:
Benjo_AFC86 je napisao/la:Pa i ovaj golman prve postave je loš dosta.. imao je grešaka, znam i u Srebreniku da je čist gol Damir Smajlović dao na njegovu grešku ali poništiše.. a malo je reći da je greška bila, lik propade samo i ispade lopta

I u Trebinju isto..
nikakve veze to nema moze se svakom desit da ima losu polusezonu sam primjer je Kovačević koji je bio los kad tek doso ali s vremenom je doso na svoje a i Mirkovic prošlu sezonu tj. polusezonu je branio odlično i svi su priželjkivali da ostane i eto ostao vidjet cemo kakav ce bit naredne sezone
malo prelistaj utakmice prosle polusezone pa ćes vidjeti koliko nam je odbrana bila jača.tj.koliko je utakmica Mirković bio nezaposlen.Dakle,malo je bilo prilika da pokaze koliko vrijedi.U ovom dijelu statistički svaki drugi udarac u okvir je bio iza njegovih leđa.Sto je jos smjesnije početničke greske koje je pravio.Koliko bi samo Gradine primila golova da joj je Mirković branio.Po ovoj statistici najmanje četiri u utakmici protiv Sarajeva naprimjer.

ludinjo22
Kontakt:

Post Postao/la ludinjo22 » 25 maj 2013, 12:46

vatreni je napisao/la:
ludinjo22 je napisao/la:

I u Trebinju isto..
malo prelistaj utakmice prosle polusezone pa ćes vidjeti koliko nam je odbrana bila jača.tj.koliko je utakmica Mirković bio nezaposlen.Dakle,malo je bilo prilika da pokaze koliko vrijedi.U ovom dijelu statistički svaki drugi udarac u okvir je bio iza njegovih leđa.Sto je jos smjesnije početničke greske koje je pravio.Koliko bi samo Gradine primila golova da joj je Mirković branio.Po ovoj statistici najmanje četiri u utakmici protiv Sarajeva naprimjer.
hoces rec da nisi prizeljkivo da MIrkovic ostane hajde ne seri puno svi su prizeljkivali da ostane. e jesmo sjeban narod u pm nije da neko branim ali samo pamtimo lose niko ne spominje njegove neke dobre intervencije evo ja cu navest jednu koja nas je spasila protiv Veleža kada je skino 100% priliku al hajde necu se natezat ni skim

tmtmtmtm
Kontakt:

Post Postao/la tmtmtmtm » 25 maj 2013, 13:12

Zmajevi hocete li izbaciti travnicane :D prica se da ste zestoko premirani od goska....kakva vam ekipa ide u travnik moze li se sta uraditi da se izbace mesari :D

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 25 maj 2013, 13:14

I ja sam prizeljkivo da se vrati, al jednostavno pokazuje iz nastupa u nastup da nije golman za nas jednostavno kad se baca na loptu samo legne uopste nema nekog odraza a o istrcavanju da se ne prica, tim stvarima ga niko nemoze naucit......

Dobro moja greska nece Kurbasic danas branit vec sutra

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 25 maj 2013, 13:16

Kojim riječnikom se pojedini na forumu sluze.Ponekad me stid ljudi iz drugih mjesta koji dolaze na nas forum.Sirom BiH ljudi imaju visoko misljenje o nama,ali pojedinci uličarskim riječnikom sramote nas grad.Čast pojedincima.Ne mislim na pravopis već uopste na način izražavanja tipa ne seri i slično. :oops: :oops: :oops:

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 25 maj 2013, 13:21

tmtmtmtm je napisao/la:Zmajevi hocete li izbaciti travnicane :D prica se da ste zestoko premirani od goska....kakva vam ekipa ide u travnik moze li se sta uraditi da se izbace mesari :D
Jedva smo sebe sačuvali uz zestoke premije i kojekakve kombinacije jos da sačuvamo i Gosk :lol: :lol: ,no nikad se ne zna jel se biznis umijesao....

ludinjo22
Kontakt:

Post Postao/la ludinjo22 » 25 maj 2013, 13:23

tmtmtmtm je napisao/la:Zmajevi hocete li izbaciti travnicane :D prica se da ste zestoko premirani od goska....kakva vam ekipa ide u travnik moze li se sta uraditi da se izbace mesari :D
ma sta god se sutra desi bit ce prica ovakvog tipa npr mi pobjedimo Gošk vam platio i obecao bodove sl. sezone, ako izgubimo cijela BiH je znala da ce te pustit Travniku da ostane u ligi tako da sto god se desi ispast ce namjesteno je :cry:

@vatreni osim sto stalno kritikujes sad si doso tu govorit kako se ko izrazaje aj ohladi malo

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 25 maj 2013, 13:26

ludinjo22 je napisao/la:
ma sta god se sutra desi bit ce prica ovakvog tipa npr mi pobjedimo Gošk vam platio i obecao bodove sl. sezone, ako izgubimo cijela BiH je znala da ce te pustit Travniku da ostane u ligi tako da sto god se desi ispast ce namjesteno je :cry:

@vatreni osim sto stalno kritikujes sad si doso tu govorit kako se ko izrazaje aj ohladi malo
vidis,kultura izrazavanja se popravlja....svaka čast ;)

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 25 maj 2013, 13:29

ludinjo22 je napisao/la:

Pa pravo da ti kazem u veliki broj navijaca zvijzde je ucestvovao u ovakvim teorijama zavjere cijelu godinu a primjeti se tek kada se radi o tebi samom i naravno onda skontas koliko je to glupo.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

ludinjo22
Kontakt:

Post Postao/la ludinjo22 » 25 maj 2013, 13:38

pile87 je napisao/la:
ludinjo22 je napisao/la:

Pa pravo da ti kazem u veliki broj navijaca zvijzde je ucestvovao u ovakvim teorijama zavjere cijelu godinu a primjeti se tek kada se radi o tebi samom i naravno onda skontas koliko je to glupo.
ma ja sam uvjek jedno govorio i to da ne moze svaka utakmica bit namjestena. upravu si tu kad Zvijezda pobjedi ide priča kupili utakmicu, kad izgube manekeni ili (prodali) tako da nama ni dragi Bog neugodi

Guvo
Kontakt:

Post Postao/la Guvo » 25 maj 2013, 14:01

Vi ste stvarno losi da bi realno nekog mogli izbaciti iz lige. Sto se tice Travnika oni ce imati motiv vise a siguran sam koliko Gosk da para, da ce Travnik duplo vise :)
Nema više Muće, nema više Ćele, nema više love - FURA SE POŠTENJE!!!

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 25 maj 2013, 14:21

Guvo je napisao/la:Vi ste stvarno losi da bi realno nekog mogli izbaciti iz lige. Sto se tice Travnika oni ce imati motiv vise a siguran sam koliko Gosk da para, da ce Travnik duplo vise :)
Ipak ima dosta dokaza koliko nam je puta nk Zvijezda zacepila usta po pitanju namijestanja pa su i pojedine sudije tokom svih ovih sezona morale intervenisat! Ja to ipak nisam zaboravio !

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.