FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

izzo
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la izzo » 05 mar 2011, 16:34

Romariooo je napisao/la:Manite ljudi kurtoazije, naravno da smo apsolutni favoriti za prolaz protiv arsenala, da su nas dobili 1 0 ili 3 1 imali bi neke sanse, ovako imamo solidan rezultat, bolji smo za tri klase, na nasem velikom stadionu arsenal ce se pogubiti, imaju losu odbranu, imaju povrijedjene igrace, milion je razloga zbog kojih smo apsolutni favoriti, a moze naravno se desiti i neko cudo, cuda se dogadjaju, ali opet jako rijetko.

Nasi ce svakako ozbiljno shvatiti utakmicu, nisu idioti da tako ne shvate
Kurtoazija prema timu ciji navijaci redovno nazivaju Barcu ciganima :oops: stokom, smradaloncima i slicno...najprimitivnija pljuvanja i omlovažavanja :oops: i sad treba kurtoazija prema takvim...no way.

DAVID VILLA
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA » 05 mar 2011, 16:39

nije arsenal za podcijeniti ni malo,to se vidjelo u prethodnoj utakmici,ali istina je da smo troduplo kvalitetniji od njih i siguran sam da Pep nece vise ponavljati one greske kao iz prve utakmice... :D
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 05 mar 2011, 16:46

DAVID VILLA je napisao/la:nije arsenal za podcijeniti ni malo,to se vidjelo u prethodnoj utakmici,ali istina je da smo troduplo kvalitetniji od njih i siguran sam da Pep nece vise ponavljati one greske kao iz prve utakmice... :D

nije Pep nista ni pogrijesio, imali smo igru puno bolju od arsenalove, samo realizacija je zakazala, tako da mozemo reci da se nadamo kako se Messi nece zahebavati kao u londonu kad se ispromasivao, a sigurno je da se nece zahebavati
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 05 mar 2011, 16:48

Imate mozda troduplo bolje pojedince ekipu ne ;)
Rođen s tobom da budem

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 05 mar 2011, 16:52

izzo je napisao/la: Reci mi, šta je Guardiola kriv kod npr.ove situacije :?: ja ne vidim ovdje njegove greške.

[youtube][/youtube]

E jedino da Pep uđe umjesto njega pa da ga on zabije.
aludiram na prerano zatvaranje i opustanje...
izmjena keita-vilja u 65 minuti..
od tog trenutka arsenal nas je pojeo...
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

DAVID VILLA
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA » 05 mar 2011, 17:08

Romariooo je napisao/la:
DAVID VILLA je napisao/la:nije arsenal za podcijeniti ni malo,to se vidjelo u prethodnoj utakmici,ali istina je da smo troduplo kvalitetniji od njih i siguran sam da Pep nece vise ponavljati one greske kao iz prve utakmice... :D

nije Pep nista ni pogrijesio, imali smo igru puno bolju od arsenalove, samo realizacija je zakazala, tako da mozemo reci da se nadamo kako se Messi nece zahebavati kao u londonu kad se ispromasivao, a sigurno je da se nece zahebavati
Nije Pep nista pogrijesio sto se tice igre,samo je meni zasmetalo sto pri rezultatu od 1-0 izbacuje Villu a ubacuje Keitu 10 minuta pred kraj,to je nigdje veze s vezom... :roll: ona 2 gola smo primili preglupo jer smo skoro citavo vrijeme dominirali i naravno da nismo zasluzili poraz cak ni izjednacenje po meni..nadam se da ce nasa igra biti ista kao i prosli put samo da budemo precizniji pri realizaciji i odmah s pocetka krenemo zustro...nadam se da ce Puyol biti spreman jer bi nam to jako mnogo pomoglo uzimajuci u obzir da nema Pique-a...Mi smo takav tim da se trebamo osjecati ugodno na terenu kako bismo postigli nasu uobicajenu igru i nadam se da ce nasi momci biti na onakvom nivou na kakvom oni znaju biti jer tada prave spektakl i rezultat ne moze izostati.... ;)
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!

Leader
Kontakt:

Post Postao/la Leader » 05 mar 2011, 17:15

Prednost Barcelone je u tome što uvijek igra kako najbolje zna, napadački. Arsenal će se morati prilagoditi, vidjet ćemo hoće li parkirati bus pred svoj 16erac kao Inter prošle godine, ili će napadati - napad je najbolja obrana.Ja mislim da će Barça dominirati terenom i bit će pregršt prilika, samo ih treba realizirati. Arsenal će pokušati zaprijetit iz kontri, to će im biti glavno oružje.
EL MEJOR CLUB DEL SIGLO XXI FUTBOL CLUB BARCELONA.

HISTORIA CONTINUA...

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 05 mar 2011, 17:42

ma pustite ljudi pricu, razvalit cemo mi ova spadala arsenalova, evo ne mogu ni sunderlanda da pobijede
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 05 mar 2011, 17:52

L_blancos je napisao/la:
Romariooo je napisao/la:Ima real sanse protiv svakoga osim protiv nas

ako gledamo sve ove ekipe, Barca je tu ubjedljivo najjaca i apsolutni favorit protiv svakoga, u drugoj jakosnoj kategoriji po meni su tu celzi, united i real, a u trecoj toj nekoj skupini su svi ostali. Bice zanimljiva zavrsnica lige prvaka
U LP svako svakog moze dobiti, i svako ima sanse protiv svakog.. Ne mogu shvatiti kako ste prepotentni, ima Barca dobar tim, dobro igraju, ali daleko od toga da se ne moze igrati protiv njih..
Kazem Barca jest glavni favorit, ali vala ga vi prese*avate

Svi mogu sve a samo vi redvo idete na cevape - 5, 6 kolko hocete .... :mrgreen:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 05 mar 2011, 17:53

Leader je napisao/la:Prednost Barcelone je u tome što uvijek igra kako najbolje zna, napadački. Arsenal će se morati prilagoditi, vidjet ćemo hoće li parkirati bus pred svoj 16erac kao Inter prošle godine, ili će napadati - napad je najbolja obrana.Ja mislim da će Barça dominirati terenom i bit će pregršt prilika, samo ih treba realizirati. Arsenal će pokušati zaprijetit iz kontri, to će im biti glavno oružje.
Nema šanse da Arsenal parkira bus pred golom kao Inter, nemaju oni igrace za to. Ali slažem se da ce Barca dominirati terenom a Arsenal vrebati šanse iz kontra napada, samo ce im u tom slucaju faliti Walcot ;)
Don't hate what you don't understand.

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 05 mar 2011, 17:56

Romariooo je napisao/la:ma pustite ljudi pricu, razvalit cemo mi ova spadala arsenalova, evo ne mogu ni sunderlanda da pobijede
...kako si ti smijesan...govorili smo to i prije utk u londonu,pa smo izgubili...i ja se slazem da smo favoriti u barceloni,ali bice nam veoma tesko proci dalje nakon poraza... ;)

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 05 mar 2011, 18:15

Romariooo je napisao/la:ma pustite ljudi pricu, razvalit cemo mi ova spadala arsenalova, evo ne mogu ni sunderlanda da pobijede
pa jesi to isto govorio pred utakmicu u londonu...pa smo zijanili..
ja bi barem radi tog barcinog poraza postovao arsenal...
nek mi imamo bolju i kvalitetniju ekipu,ali ovako podcjeniti arsenal,koji nas je vec dobio je vise nego smjesno.. ;)
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 05 mar 2011, 18:19

cuj ja smijesan, pa ovaj je arsenal jadna ekipa i ako cemo njih da se bojimo onda bi to bilo smijesno, ako nas oni izbace to je nasa sramota, a to se nece desiti, pisat cete ovdje raznorazne teorije, a do kraja prvog poluvremena jadni arsenal primit ce tri komada i nece preci centar, gledao smai h sad protiv sunderlanda, smijesna ekipa

u londonu ih je spasila samo sreca od potopa, i nasa opustenost, ali u revansu toga nema i ocekujte samo da messi popravlja statistiku ko i prosle sezone
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 05 mar 2011, 18:19

Izgleda da ce Pep ipak voditi Barcu sa klupe veceras, i poslije utakmice nazad u bolnicu :roll:

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 05 mar 2011, 18:53

pustimo mi arsenal, o njemu ne vrijedi trositi rijeci, veceras je bitno da dobijemo utakmicu, ovakve utakmice mene najvise plase, a ove koje neki nazivaju derbijima i teskim utakmicama smo uvijek rjesavali na pravi nacin. Zaocekivati je sarolik sastav, puyol izgleda ipak nece biti spreman, neko od trojca mesi pedro vilja ce vjerovatno odmarati a priliku ce dobiti ibro ili bojance, pa ce biti lijepa prilika da vidio vrijede li sta opet

ocekujem u prvih pola sata da povedemo 2 0 i onda ce se povuci rucna i utakmica do kraja rijesiti rutinski bez puno trosenja snage
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 05 mar 2011, 19:07

Valdes - Alves Pique Milito Maxwell - Xavi Mascherano Keita - Pedro Messi Bojan
Red bi bio da i Bojan dadne sta veceras :D

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 05 mar 2011, 19:08

xaviesta je napisao/la:Valdes - Alves Pique Milito Maxwell - Xavi Mascherano Keita - Pedro Messi Bojan
MIllito,Bojan . . .. :( :( :( :( :( :( :(
MVP - Messi-Villa-Pedro

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 05 mar 2011, 19:10

losmi je napisao/la:
xaviesta je napisao/la:Valdes - Alves Pique Milito Maxwell - Xavi Mascherano Keita - Pedro Messi Bojan
ovog se vise bojim nego citave ekipe zaragoze... :mrgreen:

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 05 mar 2011, 19:10

T-MAC je napisao/la:
losmi je napisao/la:
ovog se vise bojim nego citave ekipe zaragoze... :mrgreen:
Sta mu je trebalo pa da rizikuje sa Millitom,nadam se da nije zaboravio Epilog "Hercules"kad smo isto igrali sa sarenim sastavom pa smo dobili po pi*ici. :(
MVP - Messi-Villa-Pedro

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 05 mar 2011, 19:12

losmi je napisao/la:
Ni meni ne ulivaju povjerenje, ali valjda struka zna šta radi.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.