Cobane(izvinjenje postenim ljudima) nauci sta znaci ta rijec "Srociti" pa se cerekajDenizmare je napisao/la:Sta diskutovati s likom koji kaze ,,srocena cinjenica,,Prosto nemoguce.
Ne bih mogao navesti ni jednog sportistu ili sportskog radnika,a da ga ne mogu podnijeti kao ovaj troler selektora. Da nekoga ovako mrzis moralo bi biti nesto licno...

A trolerom me nazva spamer

"S teškoćama sastaviti, izreći i formulirati."
To je ovo "Čole" (a nije Zdravko)!
Covjek koji sastavi ovakvu katastrofu od posta se nasao raditi analize

http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 8#p2442958" onclick="window.open(this.href);return false;Denizmare je napisao/la:Ne kontam sta ti znaci to vidimo se na kraju sezone!? Sta ako ga i prestignu,nista.Vise su igrali od Edina i samim tim imali vise prilika da zabiju vise golova,a to govori valjda i u prilog Edinovom kvalitetu.
Kazes da je zasluzeno na klupi! Koliko znam igrao je jedno 5~6 tekmi za redom i dao 5 golova,u porazu od 3>1 dao je jedini gol i nakon toga preselio na klupu.Je li to njegova krivica!? Koji je razlog za to,slaba igra i neefikasnost sigurno nisu,vec neke lude mancinijeve vizije,ali eto on odgovara za rezultat(kojeg usput nema).
Gledajuci zadnju tekmu ne mogu da ne primjetim npr da Edin 5 puta se otvara na vrhu sesnaest,a da ga Tevez ignorise,cini mi se da bi radije nabio u aut loptu nego njemu dodao,ko misli da umisljam neka pogleda tekmu ponovo.
Jedino sto ,,zamjeram,, Dzeki jeste to sto nije sebican,a to mu ne ide u korist u ovakvoj ekipi i kod ovog trenera. Uzmi loptu i sutaj 10 puta iz svake pozicije,igraj malo i za sebe.Ebo ekipu koja nema dva centarsuta u 16 gdje stoji covjek od 2 metra. Italija majka,samo ako ko ima da isplati ove hahare,pa tamo je i Balo Tito...
Prebroj cobane sramotu (boldano)

Ne znas ni kako se stavljaju znaci navoda a vrsis analizu, (,,zamjeram,,)

Drzis "Shift" pa stisnes broj "dva"...