pa dajte moze li iko biti realan i reci da na 0:19 nije prvo gurnuo loptu ? Ovo kad je iskrivio nogu u padu, pa ovo ne bi oborilo ni dijete koje je tek prohodalo al kakogod...
[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
A mi smo igrali 100%? Postaješ smešan scofaScof1eld je napisao/la:
Tesko je nadigrati nekog ako ne dodirnes loptu![]()
Sinoc je i budala vidjela da barca igra sa 50% snage i da igra na bod... A to za morone si u pravu, jer koliko se sjecam ti si slao svim navijacima reala pm da ne dolaze na temu barce kao da bi ih iznervirali ( ovo anonymous moze potvrditi )
![]()
ocito ti je ovaj forum veoma vazna stavka u zivotu.
Uglavnom ne znam zasto ste toliko sretni sa sinocnjim bodom, kad ste sinoc bukvalno izgubili sve sanse za titulu![]()
![]()
ali covjece boziji pa vama je trebala pobjeda da ostane u igri za titulu.. ne mozes igrat sa 30% u tom trenutku.. pa za penal kazem da usute ovi sto serendaju za pomoc barci od sudija.. pa sve velike ekipe dobijaju danas pomoc od sudija i to je realnost, al nije uredu da se samo barci prigovara zato sto igra toliko superiorno u odnosu na ostatak svijeta...anonymousHD je napisao/la:A mi smo igrali 100%? Postaješ smešan scofaScof1eld je napisao/la:
Sinoc je i budala vidjela da barca igra sa 50% snage i da igra na bod... A to za morone si u pravu, jer koliko se sjecam ti si slao svim navijacima reala pm da ne dolaze na temu barce kao da bi ih iznervirali ( ovo anonymous moze potvrditi )
![]()
Uglavnom ne znam zasto ste toliko sretni sa sinocnjim bodom, kad ste sinoc bukvalno izgubili sve sanse za titulu![]()
![]()
Pa mi smo igrali sa 30%, da bi pred kraj utakmice počeli da igramo sa pola snage, čisto da vidite kako se igra, kako se prave kontre i kako sa 10 igrača Real izgleda opasnije od Barcelone koja ima 11 igrača..
![]()
Ono vaše dodavanje je beskorisno, dojadilo je i Bogu i narodu. Napravite šansu, ošutajte na gol
EDIT: Izglumio je penal i šta sad? Znači više ne smeš ni upasti, pokušati za svoju ekipu iznuditi penal. Koja si ti lik :S Isto da nikad nisi gledao fudbal, isto da nikad nisi igrao penal. Umjetnost je znati upast i za*ebat sudiju!
Mi smo davno ispali iz borbe za titulu čovječe božijiScof1eld je napisao/la:ali covjece boziji pa vama je trebala pobjeda da ostane u igri za titulu.. ne mozes igrat sa 30% u tom trenutku.. pa za penal kazem da usute ovi sto serendaju za pomoc barci od sudija.. pa sve velike ekipe dobijaju danas pomoc od sudija i to je realnost, al nije uredu da se samo barci prigovara zato sto igra toliko superiorno u odnosu na ostatak svijeta...anonymousHD je napisao/la:A mi smo igrali 100%? Postaješ smešan scofaScof1eld je napisao/la:
![]()
![]()
Pa mi smo igrali sa 30%, da bi pred kraj utakmice počeli da igramo sa pola snage, čisto da vidite kako se igra, kako se prave kontre i kako sa 10 igrača Real izgleda opasnije od Barcelone koja ima 11 igrača..
![]()
Ono vaše dodavanje je beskorisno, dojadilo je i Bogu i narodu. Napravite šansu, ošutajte na gol
EDIT: Izglumio je penal i šta sad? Znači više ne smeš ni upasti, pokušati za svoju ekipu iznuditi penal. Koja si ti lik :S Isto da nikad nisi gledao fudbal, isto da nikad nisi igrao penal. Umjetnost je znati upast i za*ebat sudiju!
o tom dodavanju sam raspravljao s tobom jedno 4 godine![]()
![]()

Hahahaha Sta dzabe izmisljasPortillo je napisao/la:Pepe kaznjen jer je prigovorio Messiju kod one situacije (rekao mu "jesi ti lud?") i nece ga biti u finalnoj utakimci Kupa kralja
Nadamo se da je to jedna od tvojih šala..Portillo je napisao/la:Pepe kaznjen jer je prigovorio Messiju kod one situacije (rekao mu "jesi ti lud?") i nece ga biti u finalnoj utakimci Kupa kralja
17. aprillosmi je napisao/la:De si to procitao.Mislim da igra ?Portillo je napisao/la:Pepe kaznjen jer je prigovorio Messiju kod one situacije (rekao mu "jesi ti lud?") i nece ga biti u finalnoj utakimci Kupa kralja
Jbg nisi nikog navuko svi su skontaliPortillo je napisao/la:17. aprililililililosmi je napisao/la:De si to procitao.Mislim da igra ?Portillo je napisao/la:Pepe kaznjen jer je prigovorio Messiju kod one situacije (rekao mu "jesi ti lud?") i nece ga biti u finalnoj utakimci Kupa kralja
Nije ovaj Cules, njega sam malo trznoLBJ MVP je napisao/la: Jbg nisi nikog navuko svi su skontali
Culesi vole da budu navučeni.Zato su i culesiPortillo je napisao/la:Nije ovaj Cules, njega sam malo trznoLBJ MVP je napisao/la: Jbg nisi nikog navuko svi su skontali
btw. Pinto brani u finalu
rece lik koji je poceo navijat za real kad su sve gazili...ek0 je napisao/la:A ima i onih sto su sinoc visili po fejsbuku dok je trajala utakmica, kasnije vidjeli posjed lopte i golove na youtube-u i onda prosipaju fazone tipa "razbili smo ih, posjed 70% - 30%<3 Barca". Da si ih pitao prije 5/10 godina (ako su i bili rodjeni) sta je to Barcelona gledali bi te ovako
. Sto je najgore ti instant navijaci najvise mogu da seru.
Nije to tuga,nego kad te ludjak smatra ludjakom,onda se stvarno trebas zapitat..Scof1eld je napisao/la:rece lik koji je poceo navijat za real kad su sve gazili...ek0 je napisao/la:A ima i onih sto su sinoc visili po fejsbuku dok je trajala utakmica, kasnije vidjeli posjed lopte i golove na youtube-u i onda prosipaju fazone tipa "razbili smo ih, posjed 70% - 30%<3 Barca". Da si ih pitao prije 5/10 godina (ako su i bili rodjeni) sta je to Barcelona gledali bi te ovako
. Sto je najgore ti instant navijaci najvise mogu da seru.
![]()
![]()
najveca tuga kad te ovaj covjek pita "jesil' normalan"
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.