Premijer liga BiH - aktuelno

RatoborniMrmot
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la RatoborniMrmot » 26 avg 2024, 12:53

NisamIsmirMirvic je napisao/la:
26 avg 2024, 12:44
Pa sta vi mislite da znaci kad vam kazu da Badzak i Cubela placaju igrace? Sigurno to preko kluba rade i sve po PS-u :mrgreen:

Satro oni nevinascad.
Citaj sa razumijevanjem, prica je pocela kada je tvoj kolega poceo sa pricom kako nema dugova i da je kod vas sve po zakonu :mrgreen:

A nije, na to sam replicirao. Laze se bezveze. Mi smo haman sve isplacivali preko racuna, vi malo toga. Ne znam za ovu sezonu. Opet nam bjezite nekoliko sezona i nekoliko miliona neisplacenih doprinosa po sezoni, sta je to, sitnica :mrgreen:

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 26 avg 2024, 12:57

RatoborniMrmot je napisao/la:
26 avg 2024, 12:53
Pa sta vi mislite da znaci kad vam kazu da Badzak i Cubela placaju igrace? Sigurno to preko kluba rade i sve po PS-u :mrgreen:

Satro oni nevinascad.
Citaj sa razumijevanjem, prica je pocela kada je tvoj kolega poceo sa pricom kako nema dugova i da je kod vas sve po zakonu :mrgreen:

A nije, na to sam replicirao. Laze se bezveze. Mi smo haman sve isplacivali preko racuna, vi malo toga. Ne znam za ovu sezonu. Opet nam bjezite nekoliko sezona i nekoliko miliona neisplacenih doprinosa po sezoni, sta je to, sitnica :mrgreen:
Koliko je ko (FKS i Željo) zvanično dužan državi?
Koševo Zapad

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 26 avg 2024, 12:59

Satro oni nevinascad.

Kad vec gledas u komsijinu avliju, baci nekad oko i na svoju. Hajd eto Badzak, Tunovic, jos tih par oni su u UO i postoji bar teoretska mogucnost da placaju normalno igrace preko kluba i sve po PS-u. Ne placaju naravno, ali moguce je eto.

Cubela niti je u UO, niti je sponzor, niti ista. Fantom frajer :mrgreen: A zna citav grad da vas gura parama i da placa. Sta mislis kako, kroz kakve papire i racune to prolazi?

Da se razumijemo, citava liga radi ispod stola bar nesto, samo se ne treba pravit naivan. To koliko ko zavrce drzavu i koliko je duzan, zna se crno na bijelo.

JackieChan
Kontakt:

Post Postao/la JackieChan » 26 avg 2024, 13:01

MostarskiVelez1922 je napisao/la:
26 avg 2024, 10:34
NoDi80 je napisao/la:
26 avg 2024, 10:21
Sta je ovo u Blagaju bilo dijete neko 13 godina ubili palicama zbog majice
Mudonje🤣🤣🤣🤣🤣
Al sve do jednom dok nečiji tata/babo/ brat itd ne poludi i ne uzme kalaš pa izrašeta 10 ljudi zato što su mu prebili dijete od 13 godina.
Nek dodje i on ha ya

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 26 avg 2024, 13:18

26 avg 2024, 12:59

Satro oni nevinascad.

Kad vec gledas u komsijinu avliju, baci nekad oko i na svoju. Hajd eto Badzak, Tunovic, jos tih par oni su u UO i postoji bar teoretska mogucnost da placaju normalno igrace preko kluba i sve po PS-u. Ne placaju naravno, ali moguce je eto.

Cubela niti je u UO, niti je sponzor, niti ista. Fantom frajer :mrgreen: A zna citav grad da vas gura parama i da placa. Sta mislis kako, kroz kakve papire i racune to prolazi?

Da se razumijemo, citava liga radi ispod stola bar nesto, samo se ne treba pravit naivan. To koliko ko zavrce drzavu i koliko je duzan, zna se crno na bijelo.
Ne gledam komsijinu avliju nego odgovaram liku koji prica bajke, vidis da ne prestaje iako obojica znamo sta se desava :mrgreen:

Cinjenica kaze da smo od Senada placali skoro sve preko racuna ( sto nas je ozbiljno unazadilo ), a vi od dolaska Mirvica malo toga. Ove sezone, vrlo vjerovatno, smo i mi krenuli vasim stopama odnosno onako kako cijela liga radi :mrgreen: Al kao sto rekoh i dalje nam bjezite nekoliko sezona i nekoliko miliona neplacenih doprinosa :mrgreen:

Objasni mu, ziv bio, mrsko mi da se ponavljam :mrgreen:

OsmaDolazi
Kontakt:

Post Postao/la OsmaDolazi » 26 avg 2024, 13:23

Mana je napisao/la:
26 avg 2024, 12:46
OsmaDolazi je napisao/la:
26 avg 2024, 12:37
Opet objektivni navijači kluba iz Zvorničke izjednačavaju finansijska stanja sa finansiijskim stanje FK Sarajevo.
Eno oni sada znaju da mi nekim desetim kanalima plaćamo igraće, ne uplaćujemo doprinose itd.
A ustvari jedini su klub u ligi kojem je nađeno direktno neplaćanje poreza i koji naknadno mora uplatiti iznos koji su utajili. Za te stvari neko bi morao u zatvor.

Nismo isti, vi ste dokazani historijski kao klub poznat po namjestanju i klub koji je skoro otisao u stecaj zbog neplacanja poreza drzavi pa mu ista ta država i odplatila dug. Hej, zamisli kolika politicka dro.ljica moras biti.
A sto se ti momak nebi brinuo o svojima, pusti Zelju i kako se finansira, opstoji i u opste postoji. Pogledaj samo godinu nastanka i nas i vas pa ce ti neke stvari biti jasnije. Ja nista protiv Sarajeva kao klupa i Pitara kao navijaca nemam al imam osjecaj da pojedini puno vise gledaju sta se desava u tudjoj kuci nego li sopstvenoj. Ja i mnogi od nas volimo Zelju ma kako on stajao finansijski ili rezultatski i to ce uvijek tako biti pa bi i tebi toplo preporucio da volis svoj klub i da te ne zanima sta je kod komsije jer vama da nije ovog istog komsije bilo vi nebi postojali……
Da je kakve svemirske pravednosti, sada bi se zvali Vaso Miskin Crni, jer bi FK Zeljeznicar trebao davno biti ugasen po svim parametrima.

:wave:
Druže, ti moraš prvo naučiti koristiti forum. 21. vijek, ja moram tražiti po svome postu gdje si šta si ti ubacio i koji komentar je tvoj. :crazy:

Mana
Kontakt:

Post Postao/la Mana » 26 avg 2024, 13:29

Vazno je da si se ti snasao i pronasao moj odgovor tebi a istina uvijek boli…. A jos nesto ti moram reci. Adresa Zelje nije vise Zvornicka vec Bulevar Ivice Osima(Velikog, Najveceg)….

IsmirMirvic

Post Postao/la IsmirMirvic » 26 avg 2024, 13:34

Sarajevo posluje u skladu sa zakonom. Kome se zakoni ne svidjaju, to je njegov problem!

Jedno pitanje nevezano za to: Da li ce to doci do promjena u upravi FC Velez? 🤔

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 26 avg 2024, 13:35

IsmirMirvic je napisao/la:
26 avg 2024, 13:34
Sarajevo posluje u skladu sa zakonom. Kome se zakoni ne svidjaju, to je njegov problem!

Kako nemate te izvore mr. Mirvic? Da li vas treba updateovati u inbox? Sincerely, killafrommanilla
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

Bazinga12345
Kontakt:

Post Postao/la Bazinga12345 » 26 avg 2024, 13:36

Ti nam reci Mirvaše
⭐ Velež Mostar ⭐

Zadnja klupa

IsmirMirvic

Post Postao/la IsmirMirvic » 26 avg 2024, 13:38

killafrommanilla je napisao/la:
26 avg 2024, 13:35

Kako nemate te izvore mr. Mirvic? Da li vas treba updateovati u inbox? Sincerely, killafrommanilla
Imam, ali kruzi dosta disinfo. Neke stvari zvuce previse nerealno da bi bile tacne. Nije mi bas skroz jasno kakvi su to unutarnji sukobi.

nastrojeni21
Kontakt:

Post Postao/la nastrojeni21 » 26 avg 2024, 13:40

Shategabri je napisao/la:
26 avg 2024, 12:48
nastrojeni21 je napisao/la:
26 avg 2024, 12:42
Da je kakve svemirske pravednosti, vi ne bi ni postojali, ni vi ni klubovi koji su na slican nacin nastali kao i vi. Komunisticko - udbaska kur.va.
Ma đesi radnička klaso. Nek ste vi fini i nastali u džematu grbavičkih hurija.
I manje laj na komuniste, da ti nije njih bilo, danas bi išao na Otoku ili u Haliloviće da gledaš Želju.
Valjali su vam više nego nama.
Ni ti sam ne vjerujes u to sto pises, al hajde moras nesto u nedostatku bilo kakvih argumenata vezanih za nase i vase osnivanje. :pinokio:

Sve je dokumentovano, kako, gdje, kada, ko, a tebi jedino preostaje suplju prosipati na forumu, nastavi al to nista nece promjeniti.

Kamaga11
Kontakt:

Post Postao/la Kamaga11 » 26 avg 2024, 13:41

Gospodina Mirvica ne interesuju mali klubovi poput Veleza.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 26 avg 2024, 13:47

26 avg 2024, 13:40
Shategabri je napisao/la:
26 avg 2024, 12:48
Da je kakve svemirske pravednosti, vi ne bi ni postojali, ni vi ni klubovi koji su na slican nacin nastali kao i vi. Komunisticko - udbaska kur.va.
Ma đesi radnička klaso. Nek ste vi fini i nastali u džematu grbavičkih hurija.
I manje laj na komuniste, da ti nije njih bilo, danas bi išao na Otoku ili u Haliloviće da gledaš Želju.
Valjali su vam više nego nama.
Ni ti sam ne vjerujes u to sto pises, al hajde moras nesto u nedostatku bilo kakvih argumenata vezanih za nase i vase osnivanje. :pinokio:

Sve je dokumentovano, kako, gdje, kada, ko, a tebi jedino preostaje suplju prosipati na forumu, nastavi al to nista nece promjeniti.
Dok ti o nama pišeš naučne elaborate.
Koševo Zapad

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 26 avg 2024, 13:51

26 avg 2024, 13:38

Imam, ali kruzi dosta disinfo. Neke stvari zvuce previse nerealno da bi bile tacne. Nije mi bas skroz jasno kakvi su to unutarnji sukobi.
Don't lose your sleep over it my friend
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

IsmirMirvic

Post Postao/la IsmirMirvic » 26 avg 2024, 13:54

26 avg 2024, 13:51
26 avg 2024, 13:38

Don't lose your sleep over it my friend
Hvala 👍

Postovanje za vas i borbu koju ste vodili protiv bots, nije mi promaklo. Velezu zelim sve najbolje i da pobijedi ovu krizu!

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 26 avg 2024, 13:57

Molim @admin da reaguje, jer je rečeno da se neće tolerisati ovakve izjave.
Post prijavljen.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

svemalim1
Kontakt:

Post Postao/la svemalim1 » 26 avg 2024, 13:58

mirva, daj neku insajdersku. oraspolozi malo forumski auditorij. pojacava li se iko, hoce bit igraca?

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, ASD, CAZIN, Doktorinho, feniksptica, xinxee i 61 gost.