Bolanos je napisao/la:Evo ovaj lik sto drzi trgovinu u mahali poslao ponudu Bingu, hoce da ih kupi.
Evo ja sad zvao tučepe ima jedna fina vila na plaži što mi se uvijek sviđala
Poslao sam i službenu ponudu 18.80KM
Ako prihvate neću ovaj mjesec platiti održavanje Hetigu
Bolanos je napisao/la:Evo ovaj lik sto drzi trgovinu u mahali poslao ponudu Bingu, hoce da ih kupi.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Bolanos je napisao/la:Duljevic: "Istina, doci su na stadion Grbavica ali kad se zazelim golubova jer ih oko Sebilja zbog postavljene zastite nemam priliku vise da vidim."
Nije fino lagati na covjeka moze to otici u novine pa problem izbiti.
Neko je to već spomenuo,ali i meni je najžalivije što naši nisu prihvatili ovu 'ponudu',uz uslov da se uplata obeštećenja uplati u roku 7 dana,pa da se štrumfetice izblamiraju do kraja!
Oni malog Amira dali za 500k eura,po principu daj šta daš i od te cifre klub će im dobiti samo pola,a pričali kako će njegov transfer kada dođe do njega zasjeniti Cimijev
Bolanos je napisao/la:Duljevic: "Istina, doci su na stadion Grbavica ali kad se zazelim golubova jer ih oko Sebilja zbog postavljene zastite nemam priliku vise da vidim."
Nije fino lagati na covjeka moze to otici u novine pa problem izbiti.
Sta fali? Otislo je u novine da vi nudite 400.000€ a onaj sto sjedi u vodovodu zvecka kombinirkama.
Kad se malo bolje pogleda ova "ponuda" vidjet ce se koliko su to nepismeni smetljari...
Naucite gramatiku i osnove jezika i knjizevnosti balavci jedni prije nego posaljete istu..
ma nece, dotad ce se to zaboraviti, tacnije stisat ce se sve pa ne vjerujem da ce se iko previse obazirati na to, al ako nista priustili su nam barem malo zabave u ovim danima dok cekamo polazak u Tursku i pripremne tekme
Danima vam govorim da su nam naj veći dušmani ovi sa golubarnika
Sve vjesti sto daju u javnost je priprema za ovakvo nešto
To su gov.na ljudi oduvijek bili.
Očekivao sam nesto ovakvo poslije njihove lažne tvrdnje oko prodaje ovog Amira,
Rade na tome da bi došli u situaciju kako su oni ti od kojih se neki igrac može dalje jako prodati i kako su organizovani u svakom pogledu od nas.
Mazanje očiju još bolje od Avaza...