FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ako su ONI poslali ponudu I Istu dali u medije, za takve stvari se tuzi u svijeta. Cak da su ponudili I 2m€. Ovo je urusilo dosta imidz kluba (ponuda 5x manja drugi klubovi takve stvari prate I Samim Tim umanju vrijednost igraca tog kluba). Dino i Edis nisu trebali reagovat na nacin na koji su reagovali. Trebali su samo pismeno odbit I javno to reci uz to da ce ici tuzba, radi promoviranje drugog kluba koristeci IME FK SARAJEVO.
Kupili su 15 igraca u medijama se nije in primjetilo, mi kad smo hebibovica doveli vise je brujalo nego on 15 igraca. To njima smeta. Zrinjski sloboda sb su popularnI klubovi od njih. Ovo je isto pokrice prema njihovim navijacima (baic prodat za 550k€ sad kazu da je Amir prodat za 500k€ I to je rekord znaci 550k€ je manje od 500k€) drugo nije Im radi para prodaliga nako (a najbolji igrac kluba). Njima smeta sto mi mozemo da odbijemo ponudu od 1m€ za cimija I da na kraju dobijemo onoliko koliko trazimo, I daj sad da DOKAZEMO nasim navijacima da mi imamo pare I da nismo prodali Amira zato sto smo MORALI vec samo zato sto nam smetonam. SAMO TUZIT
Kupili su 15 igraca u medijama se nije in primjetilo, mi kad smo hebibovica doveli vise je brujalo nego on 15 igraca. To njima smeta. Zrinjski sloboda sb su popularnI klubovi od njih. Ovo je isto pokrice prema njihovim navijacima (baic prodat za 550k€ sad kazu da je Amir prodat za 500k€ I to je rekord znaci 550k€ je manje od 500k€) drugo nije Im radi para prodaliga nako (a najbolji igrac kluba). Njima smeta sto mi mozemo da odbijemo ponudu od 1m€ za cimija I da na kraju dobijemo onoliko koliko trazimo, I daj sad da DOKAZEMO nasim navijacima da mi imamo pare I da nismo prodali Amira zato sto smo MORALI vec samo zato sto nam smetonam. SAMO TUZIT
- trunks1946
- Kontakt:
Pitar6785 je napisao/la:Ako su ONI poslali ponudu I Istu dali u medije, za takve stvari se tuzi u svijeta. Cak da su ponudili I 2m€. Ovo je urusilo dosta imidz kluba (ponuda 5x manja drugi klubovi takve stvari prate I Samim Tim umanju vrijednost igraca tog kluba). Dino i Edis nisu trebali reagovat na nacin na koji su reagovali. Trebali su samo pismeno odbit I javno to reci uz to da ce ici tuzba, radi promoviranje drugog kluba koristeci IME FK SARAJEVO.
+ bravo majstore
orde del male
mislim da nam nije u cilju da nam se ljudi smiju...Bolanos je napisao/la:Kontam pisati upravi da posalju Dinamu ponudu za Roga.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Svako ima pravo na svoje misljenje, al mi je drago sto su na ovaj nacin odgovorili. Dosta smo se mi drugima prilagodjavali.
Sto se Jesica tice puna podrska, trebace nam dosta zivaca i vremena dok napravimo uredjen klub.

Sto se Jesica tice puna podrska, trebace nam dosta zivaca i vremena dok napravimo uredjen klub.
SARAJEVO
Da je ovo uradii hajduk dinamu. Dinamo bi ih tuzio i dobio na sudu. Za ovakve stvari se milioni uzimaju. Tacno je da svaki klub svakom klubu moze poslat ponudu, al nesmije se ponuda javno prikazivat.
Ovo je udar na ime KLUBA i promovisanje svog imena koristeci tude ime.
DALIJE IKAD IKO OVO URADIO. DA ZVANICNU PONUDU KOJU POSALJE KLUBU DA U NOVINE?
OVO je zlo namjerno, ovo nije radi rivaliteta ovo je URUSAVANJA IMIDZA KLUBA.
Otkad je ponuda poslovna ili javna tajna ?Pitar6785 je napisao/la:Da je ovo uradii hajduk dinamu. Dinamo bi ih tuzio i dobio na sudu. Za ovakve stvari se milioni uzimaju. Tacno je da svaki klub svakom klubu moze poslat ponudu, al nesmije se ponuda javno prikazivat.
Bravo pitar da se i ja slozim s tobom! Koja je to gamad i amaterizam od kluba i uprave, odmah poslali sliku ugovora redakciji ss.ba. Klasicna provokacija i skretanje njihove situacije u klubu na nesto drugo. Ono nekom da ponudi 400k € a dosli im Lendric, Kramaric, Mailson i nas propali golman koji je bio kod nas prije 5 godina. Svaka cast Dini i Kusturici na odgovoru! Samo tako treba.
Ponuda je protiv zakonita ako se javno orginalni papir (ponuda) da u javnost.
Po zakonu o obligacionim odnosima nije protuzakonito.
- molotovljev
Kakva ponuda ? Nema ovde nikakve ozbiljne ponude, niti namjere da Duljević pređe u Željezničar. Cilj "ponude" je nešto drugo,
nešto što može nanijeti štetu ne samo FK Sarajevo, već i FK Željezničar, pa i generalno BH fudbalu.
Zlonamjerno i besmisleno, što su čelnici Sarajeva prepoznali, te su zbog toga onako reagovali kako ne bi dozvolili da "ponuda"
dobije na značaju i namjera je bila u startu je zaustaviti. Međutim, čelnici Željezničara su izgleda odlučni u svojim namjerama,
iako svjesni da neće ništa postići, osim što ćemo svi pomalo izgubiti. Ljepota, nazadujemo...
nešto što može nanijeti štetu ne samo FK Sarajevo, već i FK Željezničar, pa i generalno BH fudbalu.
Zlonamjerno i besmisleno, što su čelnici Sarajeva prepoznali, te su zbog toga onako reagovali kako ne bi dozvolili da "ponuda"
dobije na značaju i namjera je bila u startu je zaustaviti. Međutim, čelnici Željezničara su izgleda odlučni u svojim namjerama,
iako svjesni da neće ništa postići, osim što ćemo svi pomalo izgubiti. Ljepota, nazadujemo...
F.K.SARAJEVO
Nadam se da nasi odvokati dobro preispitaju zakon u vezi sa tim.club21 je napisao/la:Po zakonu o obligacionim odnosima nije protuzakonito.
Ako je to legalno, valjda bi to nekad neko uradijo.
Real je 4 x slao ponudu barceloni ja nikad nisam vidio da su orginalnu ponudu dali u novine?
Posebno sto je ovo opasno radi sukuba navijaca iz istog grada. ZAPALJIVANJE MRZNJE SUKOBA. Mislim da su odnosi navijaca bili OK. Sad nek razmisle jesul mozda sa ovim izazvali masvne sukobe i da neko nastrada nedaj boze jel vrijedno toga?
Poslali ponudu preko sportsport.bazeljo1974 je napisao/la:Kaki sukobi konju poslali ponudu vi gluposti valjali po portalima cekamo do 5.2.2016 odgovor ako se udostojite i to je to
- BosnianKingdom
- Kontakt:
"Iz blagajne BHANAS nestalo oko 400.000 KM"
Eto odakle sinovcima pare,ovo mislili kesirati,a ostalo na rate,eeee
Eto odakle sinovcima pare,ovo mislili kesirati,a ostalo na rate,eeee
Sabrine mi moje!
Ma budala se samo moze naloziti na to da se prave incidenti za ovo,ne treba se spustati na njihov nivo,nek oni rade sta hoce,libo me za njih i njihove gluposti,mislim ima elemanata da se zakuha,al.ne treba ganjati krajnost

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
- molotovljev
Jedna u nizu nelogičnosti je, zašto bi i koji je smisao poslati ponudu od 400.000 eura za Duljevića, ako smo prethodno
odbili istu takvu ponudu od Empolija. Molim vas, odbićemo Empoli i Italiju, a kao prihvatićemo Željezničar. Gdje je tu logika ?
Zašto nisu ponudili 800.000, pa da svi kažemo vau svaka čast. Ne, jer da su ponudili tu cifru, to bi značilo da automatski tom
igraču cijena raste na evropskom tržištu. Duljević bi u tom slučaju vrijedio 3 miliona.
odbili istu takvu ponudu od Empolija. Molim vas, odbićemo Empoli i Italiju, a kao prihvatićemo Željezničar. Gdje je tu logika ?
Zašto nisu ponudili 800.000, pa da svi kažemo vau svaka čast. Ne, jer da su ponudili tu cifru, to bi značilo da automatski tom
igraču cijena raste na evropskom tržištu. Duljević bi u tom slučaju vrijedio 3 miliona.
F.K.SARAJEVO
- muhamedhulk
- Kontakt:
Mozda su umislili da su i oni sad euroklubmolotovljev je napisao/la:Jedna u nizu nelogičnosti je, zašto bi i koji je smisao poslati ponudu od 400.000 eura za Duljevića, ako smo prethodno

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Sutra ce Damjan Krajisnik potpisati onda cu ga na TM prebaciti.ali hvala za vasa pp 

Dobra stvar kod Krajišnika je što ima naše državljanstvo, a ostalo, na zeleni tepih i bujrum.
-
- Kontakt:
Vozdra.
Mortem pasa bravo za klip. Lijepo je posjetiti se emotivno kroz sve ono sto se gradilo u ovom klubu.
Što se tiče ove ponude u prvi mah najiskrenije smijao sam se, još jednom pokazala se iz dubine duše a oni je i nemaju svakako, njihova mržnja.
Ovo je urađeno da se još jednom pokaže koliko uče od nas, prate naš rad i bale za našim idejama.
S druge strane još jednom kao i svaki put do sada pokazali su strah od naše predstojeće polusezone, sada već uveliko razmišljaju kako ćemo ih zatrpavati trofejima a neće im pomoći ni vještačko disanje.
Čime će se sve služiti do derbija imat ćemo priliku vidjeti, svojim papanskim idiotskim i ciganskim potezima.
Našim igračima ne treba više bilo šta govoriti o motivu, ja želim vidjeti u prvoj sljedećoj utakmici ubjedljivu pobjedu, polomiti ih u svakom smislu.
Mortem pasa bravo za klip. Lijepo je posjetiti se emotivno kroz sve ono sto se gradilo u ovom klubu.
Što se tiče ove ponude u prvi mah najiskrenije smijao sam se, još jednom pokazala se iz dubine duše a oni je i nemaju svakako, njihova mržnja.
Ovo je urađeno da se još jednom pokaže koliko uče od nas, prate naš rad i bale za našim idejama.
S druge strane još jednom kao i svaki put do sada pokazali su strah od naše predstojeće polusezone, sada već uveliko razmišljaju kako ćemo ih zatrpavati trofejima a neće im pomoći ni vještačko disanje.
Čime će se sve služiti do derbija imat ćemo priliku vidjeti, svojim papanskim idiotskim i ciganskim potezima.
Našim igračima ne treba više bilo šta govoriti o motivu, ja želim vidjeti u prvoj sljedećoj utakmici ubjedljivu pobjedu, polomiti ih u svakom smislu.