Gdje si to procitao, daj nam izvor, ali relevantan, nemoj neke biltene koji imaju tiraz oko tisuceBOSNA JE ZAKON je napisao/la:Ciro je doveo Begovica, Medunjanina, htjeo je zvati Bilbiju, razgovarao s onim Svicarcima... Sad mi recite ko ce to sad raditi?
Ćiro Blažević
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Ćiro Blažević
Hajmo reci banda iz saveza je oterana, trebaju novi ljudi. Koga bi Vi i na kojoj funkciji zeleli/voleli videti?
Da li su ljudi tipa, Ristic, Hadzibegic, Barbarez, Konjic...kalifikovani-spremni da popune rupe u savezu?
Da li su ljudi tipa, Ristic, Hadzibegic, Barbarez, Konjic...kalifikovani-spremni da popune rupe u savezu?
cole-ch je napisao/la:Hajmo reci banda iz saveza je oterana, trebaju novi ljudi. Koga bi Vi i na kojoj funkciji zeleli/voleli videti?
Ti nabrojani ti kvalifikovani??
Hhahahahaha jadan nas fudbal ako ga budu vodili ti strucnjaci....Nemaju svi skupa 5 godina iskustva u tom poslu....Ima taj Ristic i Hadzibegovic ali ne na tom nivou koji nama treba.....
Ma ne moze nama niko pomoci..Nasa je sudbina da cemo biti vjecito drugi...
Mi smo iz Zenice, neka se ori,
Robijas samo Celika voli.
Imamo baklje, imamo sake,
imamo grla i pivske flase..............
izet fazlinovic je napisao/la:trebamo se zahvaliti ciri, sta je ucinio za nas !
Sada se samo pitam ko ce biti novi selektor, nase reprezentacije, ja bih volio da dalje ostaje on ali kako izgleda bice tesko. Novi selektor ce trebati poceti sa svojim novim konceptom, veliki plus je sto preuzima jaku dobru ekipu, ali trebat ce vremena da se igraci nase repke naviknu na njega, znaci treba se imenovat sto brze novog trenera, da on to ucini sto brze.
Bas je interesantno, ko ce biti novi selektor. Mogo bi biti jedan stranac, poput mathäus-a, ali bi to nebi bilo tako elegantno, zato ipak strancu bi bilo tesko se uklopiti ovdje.
Perfektne kandidate su susic, bazdarevic ili musovic.
Najbolje bi bilo halihodzic, koji bi mogo doci u ljeto. Sta se tice barbareza, to je jos prerano za njega, glavas je opcija. Iz njemacke bi mogli doci ristic ili stepanovi$.
Najbolje bi bilo ipak I.osim, takodzer neki trener od svijetske klase.

Trebamo se mi ipak zahvaliti Ciri

Vom Jäger zum Gejagten
Bob_Rock je napisao/la:cole-ch je napisao/la:Hajmo reci banda iz saveza je oterana, trebaju novi ljudi. Koga bi Vi i na kojoj funkciji zeleli/voleli videti?
Hhahahahaha jadan nas fudbal ako ga budu vodili ti strucnjaci....Nemaju svi skupa 5 godina iskustva u tom poslu....Ima taj Ristic i Hadzibegovic ali ne na tom nivou koji nama treba.....

Jes' neki hadzija

Vom Jäger zum Gejagten
Samo neki strani strucnjak...A izglasati zakon o sportu ,sto prije ....
Ma ja ba, sta ce on, kakve on medjunarodne uspjehe ima? Od svega je samo zaboravio bosanski jezik, kreten..Hahahaha..Otiso u svijet mudonja da 35 godina i zaboravio svoj jezik..Eto sta je napravio u kerijeri...
- rob do bagro
- Kontakt:
Ovo je vec bolje, relativno, pa i baka i muzur su imali relativno dobre rezultate, samo sto ih sreca nije mazila kao nas sa Turcima, odnosno Nemanju prosralo (ciro mu se nije javno zahvalio), a kad je kiksao protiv Spanije (Manipulator mu je javno ebo od do)ahmic je napisao/la:Tvoj problem je sto sjedis u sobi i pokusavas biti pametan...Gledas lose strane,dobre skoro i ne....Ne branim Ciru ,no hvala mu na relativno dobrim rezultatima...Sto se tice Cirinog sina,tu mu jedino zamjerim ...Nije ga trebao vuci sa sobom,mada mislim da nije uticao na igru..Igrali su najbolji koje smo imali ... "ZA DOBRIM KONJEM SE PRASINA VIJE "pinoche je napisao/la:Hvala ti Ciro sto si bagru ostavio u foteljamaahmic je napisao/la:Sve u svemu ako i ode Ciro veliko ti hvala,puno smo dobili s njim...Realan treba biti ,nekad smo mi gubili od Estonije i Armenije ,Ciro je to popravio ...Jos jednom Ciro,veliko hvala....
Hvala ti ciro sto si Misketa optuzio za prodaju i tako glupe Bosance ucinio jos glupljim
Hvala ti Ciro sto sina pitas koga staviti da igra
Hvala ti ciro sto i nakon presude branisu Usa
I za kraj hvala ti Ciro sto smo Portugalcima j.ebali majku i sto cemo jos jedno SP gledati na malim ekranima
Susic otisao tamo u Tursku, upropastio neki klub, zavrsio u drugoj ligi, htjeli ga lincovat, jedva zivu glavu izvuko otamo..Hahahah i njemu sad da bude selektor....Hahahahahah
Stvarno sramota kakve stvari ovaj Ciro prica o Misimovicu. Bez ikakvih dokaza prica da je covjek odglumio povredu. Da sam na Misketovom mjestu tuzio bi ga. Ali vazno je da smo ga se rijesili, Ciro znaj da je cijela Bosna na Misketovoj strani, djubre tudjmansko.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Hadzibegovicu jesi ti kad cio za XamaxBob_Rock je napisao/la:Susic otisao tamo u Tursku, upropastio neki klub, zavrsio u drugoj ligi, htjeli ga lincovat, jedva zivu glavu izvuko otamo..Hahahah i njemu sad da bude selektor....Hahahahahah

Nije da sad nesto branim Ciru ali sad Ciro kaze da je Misimovic u petak na treningu bio totalno cudan i nezainteresovan za igru !!!!!
Ako je to istina (a moze se saznati) onda treba malo dublje ispitati sve ovo sto se desilo/desava !!!!
Ako je to istina (a moze se saznati) onda treba malo dublje ispitati sve ovo sto se desilo/desava !!!!
Ma uvjeren sam da Ciro ima pravo,volio bih da grijesim..LOBI IZ SRBIJE,ODNOSNE RS-a ....Bob_Rock je napisao/la:Nije da sad nesto branim Ciru ali sad Ciro kaze da je Misimovic u petak na treningu bio totalno cudan i nezainteresovan za igru !!!!!
Citaj malo izmedju redova.Bob_Rock je napisao/la:cole-ch je napisao/la:Hajmo reci banda iz saveza je oterana, trebaju novi ljudi. Koga bi Vi i na kojoj funkciji zeleli/voleli videti?

Da ti ljudi kao sto ti rece zajedno nemaju petogodisnje iskustvo. Da niko osim Halilhodzica i Bajevica nikada nije vodio ozbiljan klub, da su jako lose skolovani, retko ko od te grupe zna da radi sa Windows-om....tj. ti ljudi nisu jos za ozbiljan posao, kao volonteri i pomocni treneri u mladjim selekcijama, da, i nista vise od toga, za sada.
Sta je to ba? Neka nova Nestle cokoladica ili??pinoche je napisao/la:Hadzibegovicu jesi ti kad cio za XamaxBob_Rock je napisao/la:Susic otisao tamo u Tursku, upropastio neki klub, zavrsio u drugoj ligi, htjeli ga lincovat, jedva zivu glavu izvuko otamo..Hahahah i njemu sad da bude selektor....Hahahahahah
Kakav crni Xamax.....
Eh sta je sve Ciro reko u zivotu, a 90% toga je svjesna laz.Bob_Rock je napisao/la:Nije da sad nesto branim Ciru ali sad Ciro kaze da je Misimovic u petak na treningu bio totalno cudan i nezainteresovan za igru !!!!!
A vi sto pricate o nekom lobiju, zacepite, momak je igro protiv Srbije a nece protiv Portugala? Daj sutite.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- Fanaticosi_Medakovo
- Kontakt:
Ćiro hvala ti za sve lijepe trenutke koji si priuštio ovom narodu, hvala ti za reklamu naše zemlje koja nije bila ovako promovisan još od rata. Hvala ti takođe što si okupio jednu novu reprezentaciju, jednu generciju, složnu generaciju, generaciju koja je dokazala da spada u sami evropski vrh. Kada kažu da smo u 6 utakmica protiv velikih ekipa osvojili samo jedan bod. Sjetite se da nas niko nije nadigrao. Španci su u prvoj utakmici pobjedili golom iz ofsajda dok je u drugoj utakmici ipak trebala su nam neki igrači bez dva žuta. Protiv Turske smo u Turskoj pali pod pritiskom dok je ovamo bila jako dobra utakmica. Protiv Portugala u Portugalu smo zaslužili makar bod dok smo ovdje ipak izgubili zasluženo. To je realna slika. Znao sam da će se ovo desiti ako ne prođemo dalje, a ovaj E. Ljevo novinar sportsport.ba mogu mu samo poručiti "Dabogda ti sin, zeta doveo". Ćiro ova godina je upisana u historiju našeg fubala. Sarajevo u play-offu za Euroligu dok nam je reprezentacija prošla u baraž ispred Turske i Belgije. Budite ponosni, a ovo između Ćire i Misimovića je njihova stvar. Cijhenim i jednog i drugog. Koji god ode svejedno mi je, jer su mi dragi obojicam, a ko je u krivu to nek dragi Bog prosudi. Ovi sa 60 minuta su mu poslije utakmice sa Estonijom pjevali hvalospjeve, a sada ga linčuju kao da je najgori kriminalac. Avdo Avdiću dabogda ti otpo jezik pogani. Ćiro gdje god da odeš znaj da si ovdje napravio pravu stvar. Za kraj hvala na tome što si dokazao i dalje da smo mi bosanci šugav narod jer kada nam neko odgovora prisvajamo ga, a kada taj neko pogrješi nazivamo ga prevarantom, muljatorom i kojekakvim nazivima.
- sanelmasetic
- Kontakt:
sad je najbolje reci ma Dodik je kriv za sve, heheh, fakat je ovaj Ciro prolupo, a mi i nismo zasluzili bolje..
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
koliko dugo si ovo pisaoFanaticosi_Medakovo je napisao/la:Ćiro hvala ti za sve lijepe trenutke koji si priuštio ovom narodu, hvala ti za reklamu naše zemlje koja nije bila ovako promovisan još od rata. Hvala ti takođe što si okupio jednu novu reprezentaciju, jednu generciju, složnu generaciju, generaciju koja je dokazala da spada u sami evropski vrh. Kada kažu da smo u 6 utakmica protiv velikih ekipa osvojili samo jedan bod. Sjetite se da nas niko nije nadigrao. Španci su u prvoj utakmici pobjedili golom iz ofsajda dok je u drugoj utakmici ipak trebala su nam neki igrači bez dva žuta. Protiv Turske smo u Turskoj pali pod pritiskom dok je ovamo bila jako dobra utakmica. Protiv Portugala u Portugalu smo zaslužili makar bod dok smo ovdje ipak izgubili zasluženo. To je realna slika. Znao sam da će se ovo desiti ako ne prođemo dalje, a ovaj E. Ljevo novinar sportsport.ba mogu mu samo poručiti "Dabogda ti sin, zeta doveo". Ćiro ova godina je upisana u historiju našeg fubala. Sarajevo u play-offu za Euroligu dok nam je reprezentacija prošla u baraž ispred Turske i Belgije. Budite ponosni, a ovo između Ćire i Misimovića je njihova stvar. Cijhenim i jednog i drugog. Koji god ode svejedno mi je, jer su mi dragi obojicam, a ko je u krivu to nek dragi Bog prosudi. Ovi sa 60 minuta su mu poslije utakmice sa Estonijom pjevali hvalospjeve, a sada ga linčuju kao da je najgori kriminalac. Avdo Avdiću dabogda ti otpo jezik pogani. Ćiro gdje god da odeš znaj da si ovdje napravio pravu stvar. Za kraj hvala na tome što si dokazao i dalje da smo mi bosanci šugav narod jer kada nam neko odgovora prisvajamo ga, a kada taj neko pogrješi nazivamo ga prevarantom, muljatorom i kojekakvim nazivima.

× Plava krv ispod koze ×
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.