HKK Široki

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz

Barney Stinson
Kontakt:

Re: HKK Široki

Post Postao/la Barney Stinson » 19 nov 2009, 12:02

čitao sam negdje neke komentare i vjerujte mi nisam ovako bio ljut odavno, počeli pljuvati po treneru po upravi po škriparima... pa kako ih nije stid cccc... koji idioti boze moj... ali procitao sam isto necete vjerovati jednu pametnu a ja mislim da cemo se svi slozti sa tim da se trebaju otvoriti jos jedna vrata da se moze normalno izaci... jer nakon zavrsetka stvarno bude prevelika guzva... a zna li netko tko uredjuje web stranicu od HKK ŠIROKI da isto malo počne uređivati na njoj ne vjerujem da je neki problem ubaciti sa svake utakmice po 5-6 slika... zadnje sto imaju slike sa utakmice su od široki-zrinjski...
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

Imp
Kontakt:

Post Postao/la Imp » 19 nov 2009, 16:25

no sikiriki bola,to su oni sto vazda zugaju i nista im ne valja,a neznaju nista sami uradit osim zugat zugat i zugat ko ih j... :D a sto se tice stranice meni se cini da je ne uredjuje niko :lol: i ne idem na nju skoro nikako

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 19 nov 2009, 21:26

Imp je napisao/la:no sikiriki bola,to su oni sto vazda zugaju i nista im ne valja,a neznaju nista sami uradit osim zugat zugat i zugat ko ih j... :D a sto se tice stranice meni se cini da je ne uredjuje niko :lol: i ne idem na nju skoro nikako
uređuje se stranica..ko da je bitno što nema slika..bitno je da se ažurira..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 19 nov 2009, 22:24

istina stranica se ažurira ali opet nije problem ubaciti po 5-6 slika sa utakmice, lipše za vidit a i nek ima kad netko poželi vidit da mu ima tu da ne mora traziti po drugim stranicama...
imp avatar extra ;) ;)
19 - ђ - 11

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 19 nov 2009, 22:31

Barney Stinson je napisao/la:čitao sam negdje neke komentare i vjerujte mi nisam ovako bio ljut odavno, počeli pljuvati po treneru po upravi po škriparima... pa kako ih nije stid cccc... koji idioti boze moj... ali procitao sam isto necete vjerovati jednu pametnu a ja mislim da cemo se svi slozti sa tim da se trebaju otvoriti jos jedna vrata da se moze normalno izaci... jer nakon zavrsetka stvarno bude prevelika guzva... a zna li netko tko uredjuje web stranicu od HKK ŠIROKI da isto malo počne uređivati na njoj ne vjerujem da je neki problem ubaciti sa svake utakmice po 5-6 slika... zadnje sto imaju slike sa utakmice su od široki-zrinjski...
Ma, to ti je mali dio onih kojima nista po volji nije jer nista od zivota posebno nemaju osim podstanarstva u roditeljskom podrumu. Njima dovedi sad Real Madrid na Pecaru reci ce ''pa sto ih niste dobili''. Takav je to narod. Medjutim, takvi su debela manjina i proizvod nekih drugih stvari, apsolutno nebitno s obzirom da preko 3000 ljudi (i standardni prosjek od minimum 2000 opcenito) protiv Zagreba je jasno reklo sve. ;)
Sto se vrata tice, pa eto, to se unaprijed odredjuje ja mislim ovisno o utakmici, greska jest, al vjerojatno ih je zatekla prevelika guzva i radni tjedan. Ne sumnjam da ce se i to ispraviti za buduce utakmice.

Web stranica se uredjuje, azurira se nakon svakog kola fakticki, koliko ja vidim, a evo gledam upravo i vidim izvjestaje i najave sa zadnjih utakmica, ukljucujuci onu sa Zagrebom, a sto se tice slika, pa dobro ti kaze, ima sasvim dovoljno sirokobrijeskih portala koji to kvalitetno uprate i poslikaju nakon svake utakmice, zar ne. ;)
...Život za Široki...

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 19 nov 2009, 23:15

ma znam da je manjina ali jbte kao da nemaju nista u glavi ali ocito i nemaju dok onako pisu...
u redu ima dosta nasih portala sto imaju i sto stave slike sa utakmice ali evo nek netko iz srbije pozeli vidjeti nas portal i atmosfera kakva je na slikama odkud ce on znati za jabuku, abc portal i slicno, o tome ti ja govorim...
19 - ђ - 11

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 20 nov 2009, 00:05

Barney Stinson je napisao/la:ma znam da je manjina ali jbte kao da nemaju nista u glavi ali ocito i nemaju dok onako pisu...
u redu ima dosta nasih portala sto imaju i sto stave slike sa utakmice ali evo nek netko iz srbije pozeli vidjeti nas portal i atmosfera kakva je na slikama odkud ce on znati za jabuku, abc portal i slicno, o tome ti ja govorim...
Ama to ti je tako svugdje, sigurno tu ima i razocaranih ''talenata'' i sl., ili vlastitih interesdzija. Kazem, posjeta i odnos ljudi prema klubu sve govori, takvi su suvisni automatski.
Pa dobro, al ima i gorih, tocnije neazurnijih stranica sigurno. Et Partizanova, kad vec spominjes Srbiju, stara tablica, kasne izvjestaji... Ak je toliki problem, posalji mail klubu, il dojavi Batinicu bar nek se pozabavi malo time. :p
Koga zanima, snaci ce se vec nekako. ;P
...Život za Široki...

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 20 nov 2009, 11:49

hehe eto kad vec spomeni batinića, što je on točno u klubu sada?? i ako bi mason sada odlazio zna li netko bili tu bilo odštete ikakve ili šta???
19 - ђ - 11

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 20 nov 2009, 15:26

Direktor, legenda, prepricao bih par dogadjaja, al nisu za javnost hehe.
Za Masona pak ne znam, kevin bi bolje znao.
...Život za Široki...

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 20 nov 2009, 15:40

ŠB_Fidelis je napisao/la:Direktor, legenda, prepricao bih par dogadjaja, al nisu za javnost hehe.
nie problem samo napisi kome se ne svidja nek ne cita :)
a sto je onda pega u klubu sada...
19 - ђ - 11

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 20 nov 2009, 15:49

kad smo već kod pege eo kako motivira kk grude uoči utakmice sa širokim hahaha koji lik :D :D :lol: :lol:
[youtube][/youtube]
19 - ђ - 11

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 20 nov 2009, 16:16

Barney Stinson je napisao/la:
ŠB_Fidelis je napisao/la:Direktor, legenda, prepricao bih par dogadjaja, al nisu za javnost hehe.
nie problem samo napisi kome se ne svidja nek ne cita :)
a sto je onda pega u klubu sada...
Pega je direktor koliko znam a batinić ima neku drugu funkciju sada...

Steve Urkel
Kontakt:

Post Postao/la Steve Urkel » 20 nov 2009, 18:10

zna li iko kakvo je stanje u olimpiji,oće li igrat bećirović,ilievski pošto nisu igrali protiv cedevite,no i bez njih su oni po igracima najjači u ligi,jači i od cibone,partizana a ako i ne budu igrali ova 2 igraca,oni su veliki favoriti walsh(najbolji strjelac el),slokar,golubović,vidmar,ima tu igraca

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 21 nov 2009, 12:13

Steve Urkel je napisao/la:zna li iko kakvo je stanje u olimpiji,oće li igrat bećirović,ilievski pošto nisu igrali protiv cedevite,no i bez njih su oni po igracima najjači u ligi,jači i od cibone,partizana a ako i ne budu igrali ova 2 igraca,oni su veliki favoriti walsh(najbolji strjelac el),slokar,golubović,vidmar,ima tu igraca
piši propalo! nemamo šansi...

košarkaš
Kontakt:

Post Postao/la košarkaš » 21 nov 2009, 14:24

Steve Urkel je napisao/la:zna li iko kakvo je stanje u olimpiji,oće li igrat bećirović,ilievski pošto nisu igrali protiv cedevite,no i bez njih su oni po igracima najjači u ligi,jači i od cibone,partizana a ako i ne budu igrali ova 2 igraca,oni su veliki favoriti walsh(najbolji strjelac el),slokar,golubović,vidmar,ima tu igraca

ma meni se čini da će igrati svi...ali to i nije neki problem, ne idemo gore dobit jer je nemoguće, idemo dati mladima priliku da pokažu štogod, i što bolje se pripremiti za utakmicu protiv radničkog...tu dobijemo i onda smo kao na konju :D

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 21 nov 2009, 15:23

iznenađenja su uvijek moguća :D ali ovako realno ja bih bio zadovoljan ispod -15
19 - ђ - 11

košarkaš
Kontakt:

Post Postao/la košarkaš » 21 nov 2009, 19:36

35-35 za sada dobro se držimo protiv euroligaša :D

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 21 nov 2009, 19:37

košarkaš je napisao/la:35-35 za sada dobro se držimo protiv euroligaša :D
35:37 ispravka hehe, extra jbte sreca i njih trica nece isto kao i nas ali odlicno zasad...
19 - ђ - 11

mitica
Kontakt:

Post Postao/la mitica » 21 nov 2009, 19:37

Evo vodimo na poluvremenu 37-35 :D
Široki

Steve Urkel
Kontakt:

Post Postao/la Steve Urkel » 21 nov 2009, 19:38

2 za nas poluvrjeme planinić odlican,a onog puljke **** sebe 3 lopte gubi dokle će više tako

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: MElloo i 7 gostiju.