Telemach ili BH Telekom(šta izabrati)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- PopravnaToljaga
- Kontakt:
Re: Telemach ili BH Telekom(šta izabrati)
Ja plaćam 100/50 u BHTelecomu, dobijam 45/20 možda tako nešto , zgrada pravljena 2011. godine , sad do koga je ne znam, red bi bio da nekad dobijem stvarnu brzinu.
- f0rest1946
- Kontakt:
2025ta godina a brzina 10 

Zaostali Telekom kasni 20 godina za ostalim.
Predjes na Telemach, i imat ces 500.PopravnaToljaga je napisao/la: ↑07 jan 2025, 08:31Ja plaćam 100/50 u BHTelecomu, dobijam 45/20 možda tako nešto , zgrada pravljena 2011. godine , sad do koga je ne znam, red bi bio da nekad dobijem stvarnu brzinu.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
f0rest1946 je napisao/la: ↑07 jan 2025, 12:392025ta godina a brzina 10
Hahha ma brate meni nije ni 10,8ne prelazi ni u 2ujutru ,a upload mi nikad nije ni na 0.7,kamo li 1 ,i to su brzine u mbps a ne mbs .
Ruter mi onaj starii ,mozda 10god kod mene onaj ZTE ZXHN H267N.Ja ne znam da li u bht imaju druhe rutere,pa ovaj je na 2.4ghz ni ne podrzava 5.Ne znam da ih zovem na 1444 ili da na mail im saljem slike brzine i ostalo.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Kod mene obrnuto, na Telekomu imam 300 na optici, a na Telemachu usred Sa ne može brže od 15, a plaćam za 200TonySosa je napisao/la: ↑07 jan 2025, 13:38Predjes na Telemach, i imat ces 500.PopravnaToljaga je napisao/la: ↑07 jan 2025, 08:31Ja plaćam 100/50 u BHTelecomu, dobijam 45/20 možda tako nešto , zgrada pravljena 2011. godine , sad do koga je ne znam, red bi bio da nekad dobijem stvarnu brzinu.

Što je najgore neće da dođu i provjere, Telekom kad god sam nazvao ljudi proslijedili zahtjev tehničarima i barem su izašli i provjerili, koliko ste ih nahvalili korisnička služba im je odron
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- PopravnaToljaga
- Kontakt:
Ma zbog Arena jedino mi se ne da handrit s timTonySosa je napisao/la: ↑07 jan 2025, 13:38Predjes na Telemach, i imat ces 500.PopravnaToljaga je napisao/la: ↑07 jan 2025, 08:31Ja plaćam 100/50 u BHTelecomu, dobijam 45/20 možda tako nešto , zgrada pravljena 2011. godine , sad do koga je ne znam, red bi bio da nekad dobijem stvarnu brzinu.
Mene nervira što ni telecom ni telemach nemaju dobre pakete za upload. Ne znam da li ima ijedan sa 1 na 1 omjerom D/U
- QUARTERBACK
- Kontakt:
moras s njima malo ostrije odma ce docirio_Ferdy88 je napisao/la: ↑07 jan 2025, 14:00Kod mene obrnuto, na Telekomu imam 300 na optici, a na Telemachu usred Sa ne može brže od 15, a plaćam za 200TonySosa je napisao/la: ↑07 jan 2025, 13:38Predjes na Telemach, i imat ces 500.PopravnaToljaga je napisao/la: ↑07 jan 2025, 08:31Ja plaćam 100/50 u BHTelecomu, dobijam 45/20 možda tako nešto , zgrada pravljena 2011. godine , sad do koga je ne znam, red bi bio da nekad dobijem stvarnu brzinu.![]()
Što je najgore neće da dođu i provjere, Telekom kad god sam nazvao ljudi proslijedili zahtjev tehničarima i barem su izašli i provjerili, koliko ste ih nahvalili korisnička služba im je odron

Nemam pojma, i ne zovem ih. Nisam nijednom imao problem s internetom kod Telemacha.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑07 jan 2025, 14:00Kod mene obrnuto, na Telekomu imam 300 na optici, a na Telemachu usred Sa ne može brže od 15, a plaćam za 200TonySosa je napisao/la: ↑07 jan 2025, 13:38Predjes na Telemach, i imat ces 500.PopravnaToljaga je napisao/la: ↑07 jan 2025, 08:31Ja plaćam 100/50 u BHTelecomu, dobijam 45/20 možda tako nešto , zgrada pravljena 2011. godine , sad do koga je ne znam, red bi bio da nekad dobijem stvarnu brzinu.![]()
Remember, remember the 5th of November.
Kralju moras njih nazvati da izadju na teren, to zavisi od infrastrukture i mjesta gdje zivis... ne moze ti niko na forumu reci
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Kralju moras njih nazvati da izadju na teren, to zavisi od infrastrukture i mjesta gdje zivis... ne moze ti niko na forumu reci
Hvala prijatelju,mislio sam da se to moze otprilike vidjeti po specifikacijama rutera ali je ovo stari ruter 2.4ghz
Zvat cu ih pa objasnit i nek vide,ovo je uzasna brzina
Hvala prijatelju,mislio sam da se to moze otprilike vidjeti po specifikacijama rutera ali je ovo stari ruter 2.4ghz
Nema veze sa tvojim ruterom nego njihavom infrastrukturom tom u tu naselju/uliciMUKENZI je napisao/la: ↑07 jan 2025, 22:23Kralju moras njih nazvati da izadju na teren, to zavisi od infrastrukture i mjesta gdje zivis... ne moze ti niko na forumu reci
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ma mislio sam na to sto je ovaj samo 2.4ghz,uopste nema opciju na 5ghz koliko znam taj daje brzu brzinu.Zvat cu pa nek vide,moja tv je prije nekad prije par god stekala pa su pojacavali komplet ovo naselje,i vise ne steka moja tv,nista sako nazvat i nek vide nek izadju ma teren.Hvala tebi na odg
- nextterrain
- Kontakt:
Uzeo sam e bon za kredit na Energopetrolu, međutim na njemu ne piše kako se aktivira. Pogledao sam i BH Telecom stranicu, međutim ni tu ne piše.
Zna li neko kako se aktivira?
- kraljttbvb
- Kontakt:
nextterrain je napisao/la: ↑08 jan 2025, 16:09Uzeo sam e bon za kredit na Energopetrolu, međutim na njemu ne piše kako se aktivira. Pogledao sam i BH Telecom stranicu, međutim ni tu ne piše.

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Priča se da je BH Telecom kupio Telemach. 

kupuju se i SK kanali novabh i n1
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Trenutno korisnika/ca: kraljttbvb i 7 gostiju.