Serie A

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Ko će biti prvak Italije za sezonu 2023/2024?

Anketa je završila: 23 dec 2023, 07:43.

1. Napoli
7
9%
2. Inter
21
26%
3. Milan
26
32%
4. Juventus
17
21%
5. Roma
8
10%
6. Lazio
2
2%
7. neko drugi
1
1%

Ukupno glasova: 82

Pogba
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la Pogba » 02 nov 2021, 09:05

Beduin je napisao/la:
02 nov 2021, 08:00
Jesil promijenio misljenje o Arturu, jel' ti ohladio? 😁
Pretproslu tekmu dade neke znake zivota i odmah u narednoj sve zasra.
Ostajem pri svom još. Dugo je bio van stroja i treba vremena. A Juventus je teška sredina već dugo.
I kod onog gola je greška manje njegova nego suigrača, 7 igrača se šetka, niko da se pomjeri i bude slobodan za prijem lopte očekivajući da će se sve sam, da ne govorimo o odsustvu mozga svih nazad u onoj situaciji. Pas nazad je bio jedina opcija, a nije da Juventus nije navikao na to jer uglavnom lopta ide nazad.
Juventus već godinama nije tim. Kad jedan igrač ima loptu ostali su statičari.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 02 nov 2021, 13:26

Imp je napisao/la:
02 nov 2021, 08:37
muxa je napisao/la:
02 nov 2021, 04:54
Google: uefa country coefficients
Točno to. I da stvar bude bolja, i ove sezone će klubovi iz La lige ostvariti bolji koeficijent nego iz Serije A, tako da priča kako je Serija A bolja od La lige baš smiješna. I meni je Serija A najdraža liga, ali je realnost da najbolji igrači iz te lige mahom odlaze vani i još par sezona Serija A sigurno neće imati osvajača LP.
Bolji koeficijent zahvaljujuci uspjesima pojedinačnih timova nije mjerilo kvalitete liga!!!
Mogu Real i Barca do S.dana osvajati euro takmičenja ali i ptice na grani znaju da je Premiership najjača liga...jeste, bio je i bit će bar narednih 10 godina još.
Isto tako, ove sezone, Seria A je u svakom smislu iznad Primere izuzev tog FAKING koeficijenta kojeg ste se dovezali.

Imp
Kontakt:

Post Postao/la Imp » 02 nov 2021, 13:45

hurem je napisao/la:
02 nov 2021, 13:26
Imp je napisao/la:
02 nov 2021, 08:37
muxa je napisao/la:
02 nov 2021, 04:54
Google: uefa country coefficients
Točno to. I da stvar bude bolja, i ove sezone će klubovi iz La lige ostvariti bolji koeficijent nego iz Serije A, tako da priča kako je Serija A bolja od La lige baš smiješna. I meni je Serija A najdraža liga, ali je realnost da najbolji igrači iz te lige mahom odlaze vani i još par sezona Serija A sigurno neće imati osvajača LP.
Bolji koeficijent zahvaljujuci uspjesima pojedinačnih timova nije mjerilo kvalitete liga!!!
Mogu Real i Barca do S.dana osvajati euro takmičenja ali i ptice na grani znaju da je Premiership najjača liga...jeste, bio je i bit će bar narednih 10 godina još.
Isto tako, ove sezone, Seria A je u svakom smislu iznad Primere izuzev tog FAKING koeficijenta kojeg ste se dovezali.
Ne znam tko ga se DOVEZAO?!
A ne znam šta bi bilo bolje mjerilo kvalitete 2 lige od međusobnih susreta i uspjeha u zajedničkom takmičenju, možda nečiji osobni dojam?
I na osnovu čega tvrdiš da je Seria A u svakom smislu iznad Primere ove sezone? Možda na osnovu poraza Intera i Milana kod kuće od Španjolskih klubova? Sezona se još igra, pa se ne može još ništa zaključiti, ali poprilično sam siguran da će španjolski klubovi i ove sezone napraviti bolji rezultat u natjecanjima gdje igraju s talijanima. Ja ću se vrlo rado ispraviti ako talijanski klubovi naprave bolje rezultate od španjolaca.

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 02 nov 2021, 14:24

Imp je napisao/la:
02 nov 2021, 13:45
Ne znam tko ga se DOVEZAO?!
A ne znam šta bi bilo bolje mjerilo kvalitete 2 lige od međusobnih susreta i uspjeha u zajedničkom takmičenju, možda nečiji osobni dojam?
I na osnovu čega tvrdiš da je Seria A u svakom smislu iznad Primere ove sezone? Možda na osnovu poraza Intera i Milana kod kuće od Španjolskih klubova? Sezona se još igra, pa se ne može još ništa zaključiti, ali poprilično sam siguran da će španjolski klubovi i ove sezone napraviti bolji rezultat u natjecanjima gdje igraju s talijanima. Ja ću se vrlo rado ispraviti ako talijanski klubovi naprave bolje rezultate od španjolaca.

Hajde ako cemo vec tako
Serie A has been officially named the world’s best national league for 2020 by the IFFHS (International Federation of Football History and Statistics), ahead of the Premier League.

This is the first time in 14 years that the Italian league has won this title, having dominated with 10 victories from 1991-2006.

There are three Italian clubs in the world’s top seven club ranking, contributing to the league’s total of 1,026 points for the calendar year 2020.

Serie A has been officially named the world’s best national league for 2020 by the IFFHS (International Federation of Football History and Statistics), ahead of the Premier League.

This is the first time in 14 years that the Italian league has won this title, having dominated with 10 victories from 1991-2006.

There are three Italian clubs in the world’s top seven club ranking, contributing to the league’s total of 1,026 points for the calendar year 2020.

England and the Premier League follows with 1,003, with Brazil in third on 964, Spain fourth on 954 and Germany’s Bundesliga in fifth place with 864.
Ponovo pročitaj moj post. Jednostavno ovo nema nikakve veze ni s koeficijentima ni s međusobnim duelima. Barca doslovno puca po savovima. Atletico je dosegao neki novi nivo ružne igre , a Real je u izgradnji. Od ostalih timova imas jos Sevillu i Villareal. Sta je sa ostatkom lige ?

Imp
Kontakt:

Post Postao/la Imp » 02 nov 2021, 14:38

IFFHS, daj me nemoj zajebavati :crazy: :crazy: :rol:
Koga boli qrac za ljepotu igre, rezultati se broje. A rezultati kažu da španjolski klubovi još uvijek ostvaruju bolje uspjehe od talijanski. Znači, rezultat (pobjeđene utakmice, osvojeni trofeji, stadi do kojeg si stigao u natjecanju) je mjerilo, ne osobni dojam i ljepota igre. Ako vi želite misliti da je Serija A bolja liga od Španjolske, nitko vam ne smeta, ali ona realno to nije. Ja se nadam da će se vratit na stare staze gdje je Calcio bio sinonim za nogomet, ako ne baš na prvo mjesto, onda bar 2. Al zadnjih 10 godina, a i ove godine španjolci su bolji, bilo nekome to pravo ili ne.

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 02 nov 2021, 14:58

Imp je napisao/la:
02 nov 2021, 14:38
Koga boli qrac za ljepotu igre, rezultati se broje. A rezultati kažu da španjolski klubovi još uvijek ostvaruju bolje uspjehe od talijanski. Znači, rezultat (pobjeđene utakmice, osvojeni trofeji, stadi do kojeg si stigao u natjecanju) je mjerilo, ne osobni dojam i ljepota igre. Ako vi želite misliti da je Serija A bolja liga od Španjolske, nitko vam ne smeta, ali ona realno to nije. Ja se nadam da će se vratit na stare staze gdje je Calcio bio sinonim za nogomet, ako ne baš na prvo mjesto, onda bar 2. Al zadnjih 10 godina, a i ove godine španjolci su bolji, bilo nekome to pravo ili ne.
Druže IFFHS je rangirao La Ligu najboljom ligom u periodu od 2011-2020 i samo su Englezi uspjeli jednom uzeti titulu 2019 ;) Ti ako mislis da IFFHS koji koristi tonu nekih statistika nije relevantan onda ne znam. I vrlo važna stavka napisao sam trenutno. La Liga je u padu. I kao sto sam napisao dva najveća kluba koja realno drže tu ligu relevantnom su u tranzicijskom periodu.

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 02 nov 2021, 17:01

Chinaglia je napisao/la:
01 nov 2021, 21:17
juventus je zavrsio na smetljistu istorije, gdje im je i mjesto, objektivno govoreci
:hmmmmm: :rol:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 02 nov 2021, 21:18

FK Bergamo, Juve i Inter, svi imaju velike šanse za prolazak u 1/8 finala. Juve je već siguran. Ove dvije ekipe trebaju pobjede veceras odnosno sutra. A Milan bi eventualnim trijumfom sutra, također ponovo bio u igri za prolaz dalje. No, vidjet ćemo.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 02 nov 2021, 23:13

Ne da se Atalanti. Na Old Traffordu je Zapata mašio šansu za 1-3 i onda preokrenu Man. utd. Evo i večeras nije zabio za 3-1, imao je finu šansu.

Dobra predstava Atalante, mogu proći ovu grupu.
Čestitke Juventini na prolasku u osminu finala Lp.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

Imp
Kontakt:

Post Postao/la Imp » 02 nov 2021, 23:16

meepo je napisao/la:
02 nov 2021, 14:58
Imp je napisao/la:
02 nov 2021, 14:38
Druže IFFHS je rangirao La Ligu najboljom ligom u periodu od 2011-2020 i samo su Englezi uspjeli jednom uzeti titulu 2019 ;) Ti ako mislis da IFFHS koji koristi tonu nekih statistika nije relevantan onda ne znam. I vrlo važna stavka napisao sam trenutno. La Liga je u padu. I kao sto sam napisao dva najveća kluba koja realno drže tu ligu relevantnom su u tranzicijskom periodu.
Ja sam mislio da nitko tko prati sport IFFHS i njihove statistike ne uzima za ozbiljno.
I vrlo važno, i ja sam se referirao na to tvoje trenutno, na osnovu čega donosiš taj podatak, trenutno, premali je uzorak za donositi zaključak ove sezone, ali trenutno, španjolci imaju u direktnim okršajima sa talijanima 2 pobjede i 1 remi. Znači trenutno talijani kontra španjolskih klubova imaju ravno 0 pobjeda. Ali nema veze, ajmo se tješiti da je talijanska liga jača od španjolske. Daj bože da do kraja sezone talijani okrenu vodu na svoj mlin. Ali čisto sumnjam.

Barca i RM u trazicijskom periodu, i opet redovno prođu te grupe LP, kao što će proći i ove godine, dok s druge strane uzdanice Serije A, Inter i Milan muku muče da se uopće kvalificiraju u tu LP, a i kad se kvalificiraju, treba dobro pogledati kad su zadnji put prošli te iste grupe. Al da se ti opet nebi hvatao za trenutno, i ove će godine ili RM ili Barca doći dalje nego Inter ili Milan ili Juve, ali o tom po tom.

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 02 nov 2021, 23:21

Imp je napisao/la:
02 nov 2021, 23:16

Ja sam mislio da nitko tko prati sport IFFHS i njihove statistike ne uzima za ozbiljno.
I vrlo važno, i ja sam se referirao na to tvoje trenutno, na osnovu čega donosiš taj podatak, trenutno, premali je uzorak za donositi zaključak ove sezone, ali trenutno, španjolci imaju u direktnim okršajima sa talijanima 2 pobjede i 1 remi. Znači trenutno talijani kontra španjolskih klubova imaju ravno 0 pobjeda. Ali nema veze, ajmo se tješiti da je talijanska liga jača od španjolske. Daj bože da do kraja sezone talijani okrenu vodu na svoj mlin. Ali čisto sumnjam.

Barca i RM u trazicijskom periodu, i opet redovno prođu te grupe LP, kao što će proći i ove godine, dok s druge strane uzdanice Serije A, Inter i Milan muku muče da se uopće kvalificiraju u tu LP, a i kad se kvalificiraju, treba dobro pogledati kad su zadnji put prošli te iste grupe. Al da se ti opet nebi hvatao za trenutno, i ove će godine ili RM ili Barca doći dalje nego Inter ili Milan ili Juve, ali o tom po tom.
Više kvaliteta imas u 10 prvih timova Seria A nego u u prvih 10 La Lige. Doviđenja i prijatno. Kvalitet lige.Napominjem kvalitet lige. Ako će se gledati koeficijent onda ispada da su trenutno Ligue 1 i Bundesliga kvalitetnije od Seria A. :salut:

Ne govorim o direktnim okrsajima vec o yebenom kvalitetu liga. Barca, Atletico i Real Madrid koliko god su losi uvijek ce se kvalitifikovati za LP jer su ostali klubovi u La Ligi sranje. Pogledaj Seria A , ako si los nema te u prve 4 ekipe. Juve se jedva kvalifikovao prosle sezone a ove kako su krenuli lose im se pise.

Imp
Kontakt:

Post Postao/la Imp » 02 nov 2021, 23:29

Znači, hoćeš reći da Serija A ima bolje klubove od 10 do 20 mjesta, nego što ima Primera od 10 do 20? Jer Sevilla redovno uzima Europa ligu, dok talijana nema niđe.

Možeš li mi samo reći (već sam te par puta pitao, ali nikako odgovoriti), na čemu temeljiš taj zaključak da je Serija A trenutno bolja od Primere?

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 02 nov 2021, 23:55

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 03 nov 2021, 19:08

Milan se ocigledno odlucio na jedan nekonvencionalan pristup ligi sampiona ove sezone.

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 03 nov 2021, 19:14

Jos je nedorastao Milan za LP, bilo je tu i nesrece, pogotovo u onoj utakmici protiv AtlMadrida ali bit ce zbilja lose ako osvoje 0 bodova nakon 4 utakmice.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 03 nov 2021, 20:48

dinoo je napisao/la:
03 nov 2021, 19:08
Milan se ocigledno odlucio na jedan nekonvencionalan pristup ligi sampiona ove sezone.
Ne,samo su ostale ekipe u ovom momentu kvalitetnije i iskusnije u ovom takmičenju.

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 03 nov 2021, 22:39

Kako zrela igra Intera večeras, totalna dominacija.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 03 nov 2021, 22:45

dinoo je napisao/la:
03 nov 2021, 19:08
Nema to veze sa tim.

Povrede, sportska nesreća i preteška grupa su učinili svoje. Čak i da smo igrali u full sastavu uvijek mislim da bi teško prošli grupu, jer jednostavno imaš prekvalitetne protivnike.

Sumnjam da bi Inter i Juventus bolje prošli u ovoj grupi. Yebiga, slab koeficijent, zadnji šešir, trebalo se tu poklopiti dosta stvari da se prođe u nokaut fazu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 04 nov 2021, 11:11

Juventus: 4 wins in 4 CL games.

Milan, Atalanta & Inter: 3 wins in 12 CL games.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 04 nov 2021, 11:24

BuffonGigi je napisao/la:
04 nov 2021, 11:11
Juventus: 4 wins in 4 CL games.

Milan, Atalanta & Inter: 3 wins in 12 CL games.
Dzabaaa, kad je -16 nakupljeno u sept i okt...nema price, jedino osvajanje lige sampiona moze saprat ovu sramotu. Ni finale ni nista drugo.

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.