Tarik Muharemović

Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider

Beduin
Kontakt:

Re: Tarik Muharemović

Post Postao/la Beduin » 08 jul 2026, 23:49

tuzlanskinacin je napisao/la:
08 jul 2026, 21:57
soccerfan je napisao/la:
08 jul 2026, 21:43
Drum je napisao/la:
08 jul 2026, 21:14
Cuj price, sta ce mu osrednji klub u Premieru. A sjecam kako se Anelov transfer u Championship odobravao kao pravi korak.

Usudicu ce se reci da je mnogim cak i Anelov transfer u raspali Bordo bio hvaljeniji.
Stvar je u tome da nas narod od svake budale napravi zrtvicu i sažali se . Ljudi ce prije popljuvati Tarika i izbor kluba nego Anela koji se popisao po reprezentaciji ne jednom nego vise puta jer eto jadan Anel nije on jadan kriv nego zena, Vlaška magija i punica. Samo cekam dan da krenu i po Tariku
Anelu je taj Bordo tad bio u prvoj francuskoj ligi on dolazio iz jednog Malmea to je njemu bio plafon tad, a evo sad se pati i u Feyenordu. Anel je svoje polozio za sva vremena i nema se njega sta sazaljevati pokazao je bas sada sa ovom lafinom pred sp da je on samo tu kad njemu treba. Jedino sto mene brine kod Tarika i zasto bi ga radije vidio u Juveu jeste sto je Juve sigurno top 5 6 u italiji, dok engleska liga je druga prica. Tu jedan West Ham ima odlicnu ekipu koja nigdje drugo ne bi ispala al eto poljube vrata i odose u nizi rang, Totenham sa silnim zvijezdama se u zadnjem kolu izvuce, Forest jednu sezonu gornji dio tabwle drugu donji a ekipa manje vise ista. Pa taj Bormunth otiso Iraola i ko sad zna kako ce odradit iducu sezonu, to mene brine. Jer kad ispadnes sigurno nemas preporuku da te uzme United, City il Arsenal. Mislim mozda nekada i imas al moras biti sjajan i perfektan. To je moja tacka gledista, ta engleska moze bit odlican potez ali i ne mora. Moze ga poslije orve sezone htjet Real Barca PSG a moze se desit da ko ekipa ne funkcionisu i novi trenr i sve i ispadnu u Championship.
Zasto se Anel pati u Feyenordu, nesto mi promaklo?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Atlanta, Bosnjo22, Drum, HariTz i 30 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []