Prokletstvo Benfice se nece skinuti dok je vijeka
Re: Champions League 2025/26
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo
Re: Re: Champions League 2025/26
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- BosniaBoston
- Kontakt:
Apoel je najveće čudo u historiji fudbala.let3 je napisao/la: ↑24 feb 2026, 22:55Al zamisli Bodo u cetvtfinalu LP u ovom formatuPensioner26 je napisao/la: ↑24 feb 2026, 22:53Sporting ili Citya. Mada imam osjećaj Sporting/Bodo, prava fudbalska priča.![]()
To bi bila veca senzacija nego APOEL 2012![]()
Leicerster 2016, Monaco 2016, Ajax 2019, Porto 2004…Svi oni su imali i vrhunske igrače i vrhunske trenere (Mourinho) koje jednostavno niko od velikih još nije stigao pokupiti, uz neke prekaljene veterane.
APOEL je bio kvalitetom malo bolji od Zrinjskog, niko od tih igrača nikad nije napravio transfer u iole poznatiji klub, samo su se skupili, izdominirali i otišli.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- Wilshere10
- Kontakt:
Re: Champions League 2025/26
A jbte, pa Bode ni u Norveskoj nije bio najbolja ekipa. Def jedna od najvecih sramota za Internazionale u povijesti. 
Jedan igrac Intera (L.Martinez) zaradjuje vise nego cijela ekipa Bodea, apsurd.Imamkarbarum je napisao/la: ↑24 feb 2026, 22:54Ne mogu da vjerujem koliko su Norvezani hladni jbt jedan Inter izbacili kao da su GOSK pobjedili.HAHA kakav samar sminkerskom fudbalu danasnjice.
embrace the chaos
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.