Miroslav Ćiro Blažević

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

HARIS XXL
Kontakt:

Re: Miroslav Ćiro Blažević

Post Postao/la HARIS XXL » 12 mar 2009, 15:51

deda je napisao/la:
bh hrvat je napisao/la:marko topic je igracka i ljudska legenda u bh reprezentaciji, rijetko je bilo takvih a prodefilovalo ih je u ovih deset godina hej, hej. bilo bi dobro vidjeti koliko je igraca nosilo bh dres u ovih zadnjih deset godina. ja mislim da je brojka premasila 200. I porediti jednoga igraca iz ruske lige i belgijske bilo bi recimo kao porediti jedan hnl sa bundesligom. pa njihov je klub aktuelni osvajac kupa uefa
Ciro je definitivno izgubio kompas,cuj nekog golmana...pa gdje ovaj brani,pa nema Custovica,momak dao 12 golova u prvenstvu... Ciro **** odlazi...
pustimo covjeka da radi svoj posao, poslije utakmica sa belgijom opletite po ciri (ako nebudete zadovoljni rezultatom) ;)
ZELJEZNICAR LJUBAVI MOJA !

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 12 mar 2009, 19:07

Stvarno se covijek moze ismijati na ovom forumu, po vasem Ciro je trebao pozvati najmanje 50 igraca, pa dajte ljudi nemoze se pozivati svi igraci koji su bosanci.
Ciro j pozvao one za koje misli da su najbolji, a mi ispadamo "pametni" i govorimo da je opet pogrijesio
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 12 mar 2009, 20:14

riki je napisao/la:Mozda Ciro konta dase Keno opravi do Zenice???Jer ovo je spisak za obadvije tekme.
Ma gdje ce se oporaviti,covjeku prepona pukla 5 centimetara,i budala zna da se nece oporaviti,Ciro puca neke suplje,cuj to,nadao se cudu da ce se oporaviti.mora da je Ciro opet kontaktirao onu "vidovitu" i ona mu rekla da ce se oporaviti.........pih,pih,pih i pih!!!!!!!!!!!!

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 12 mar 2009, 20:15

amir je napisao/la:Stvarno se covijek moze ismijati na ovom forumu, po vasem Ciro je trebao pozvati najmanje 50 igraca, pa dajte ljudi nemoze se pozivati svi igraci koji su bosanci.
Ciro j pozvao one za koje misli da su najbolji, a mi ispadamo "pametni" i govorimo da je opet pogrijesio
ti ispadaš "pametan" ! :roll:
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 12 mar 2009, 20:39

bh hrvat je napisao/la:marko topic je igracka i ljudska legenda u bh reprezentaciji, rijetko je bilo takvih a prodefilovalo ih je u ovih deset godina hej, hej. bilo bi dobro vidjeti koliko je igraca nosilo bh dres u ovih zadnjih deset godina. ja mislim da je brojka premasila 200. I porediti jednoga igraca iz ruske lige i belgijske bilo bi recimo kao porediti jedan hnl sa bundesligom. pa njihov je klub aktuelni osvajac kupa uefa
Slazem se to u vezi Topica,momak je "na mjestu",igracka i ljudska velicina,kao igrac je korpulentan i ima solidnu tehniku,posjeduje i zavidnu brzinu,ne treba zaboraviti i njegovo ogromno iskustvo,ne opravdano zapostavljan svih ovih nekoliko godina,vazno je napomenuti da je pristao da igra za nasu repku "kada to nije bilo popularno"-mislim na mnoge Hrvate iz BiH i na tadasnje vrijeme.....svidio mi se njegov nedavni komentar kada je govorio protiv ilje,kako iljo nije kao ostali posavci i kako je suprotnost,rekao je za ilju da laze,da jedno misli,drugo govori,a radi sasvim nesto trece,Topic je rekao da to nije odlika pravih posavaca,mislim da bi mogao imati problema zbog takve izjave,tj.ako je iljo upoznat s time-pokusace sve da onemoguci Topicu povratak u repku,mislim da je u tom istom intervju-Topic rekao da se nece vise odazvati pozivu u repku dok je iljo u savezu,mozda grijesim za taj dio intervjua,ne sjecam se bas najbolje........iskreno se nadam da ce se Topic odazvati pozivu,mislim da se Ciro niposto nije trebao odreci usluga Custovica,12 golova u prvenstvu Belgije je sasvim dovoljan razlog da se pozove u repku,pogotovo kada znamo da je Muslimovic ,blago receno,u nesto slabijoj formi(vec par mjeseci nije zabio gol u Grckoj),jedini je Dzeko u pravoj formi od svih nasih napadaca,ali ne moze i on sam iznijeti sav teret na svojim ledjima,pogotovo kada znamo da ce belgijanci posebnu paznju posvetiti upravo Dzeki,zato je pored Topica-poziv morao da dobije i Custovic,cisto radi toga da imamo sto vise opcija u napadu,tj.alternativa ako startere ne bude islo onako kako to svi mi prizeljkujemo!!

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 12 mar 2009, 21:14

Jadni mi sa Cirom,Mitrovica barem "koliko-toliko" znamo,ali ovaj Supic(nece nam nimalo biti ukusna supa bude li on branio u ovim tekmama)totalni anonimus.......mislim da ni Mitrovic,a pogotovo ovaj Supic,nisu "dorasli" ovome zadatku sto se stavlja pred njih,bilo ko od njih dvojice bude branio protiv Belgije-mislim da ce pod pritiskom da puknu kao balon.....i ovo me vraca opet na onu pricu i ono sto mislim zadnjih par mjeseci,a to je da Ciro nije kako treba radio svoju "domacu zadacu",tu mislim na pracenje igraca,ne samo standardnih igraca vec i onih koji mogu da budu adekvatna alternativa u slucaju da se neko od "startera" povrjedi ili bude suspendovan zbog kartona,previse se uzdao u Hasagica,pa nije Hasagic od celika pa da se covjek nikada ne povrjedi,dok je Hasagic bio zdrav,Ciro je improvizirao sa Nurkovicem(koji tek treba da se dokaze na nekom vecem nivou,koji jos puno treba da radi da bi branio za A repku),Ciro se previse lako odrekao Brasnica,covjek je iskusan golman i koliko sam ja upratio-nije napravio niti jedan kiks u tekmama u kojima je branio,branio je vec u jednoj tekmi u ovim kvalifikacijama(protiv Armenije),malo u onoj tekmi protiv Turske kada je Hasagic izisao,u prijateljskoj protiv Slovenije itd itd.......znaci pokazao je da moze da brani pod pritiskom u vaznim tekmama i Ciro ga se olako odrekao.......ukratko,dok je Hasagic bio zdrav i branio-moralo se puno vise raditi na tome da se nadje adekvatna zamjena za Hasagica,posto to nije ucinjeno-mi smo sigurno jedina repka u ovim kvalifikacijama,koja nakon gotovo polovine odradjenih kvalifikacija,ulazi u vazne meceve sa dva nova golmana,da se bolje radilo onda bi to bio samo jedan novi golman(povreda Hasagica,da smo na vijeme nasli adekvatnu zamjenu za Hasagica, onda bi morali traziti samo jednog novog golmana),ovako dva nova golmana,nigdje veze.....i nije to samo kada se povrjedi Hasagic,tako je kada god se povrjedi ili je suspendovan zbog kartona neko od igraca iz startne postave,tek onda se pocne kukati i traziti zamjene za te igrace,to se zove IMPROVIZACIJA!! Ovdje se postavlja i jedno drugo pitanje-ko prati formu golmana,tj.potencijalnih reprezentativaca i ko ima zadnju rijec u tome koji ce golman da dobije poziv u nasu repku,Lugusic to sigurno nije jer on trenutno ima angazman u Kini,kako to on iz Kine prati formu potencijalnih reprezentativaca,tj.golmana,da nije mozda preko telefona,izgleda da se on tu najmanje pita i izgleda da je pristao da bude cirin poltron i trener golmana "samo na papiru" ?!

anlayan
Kontakt:

Post Postao/la anlayan » 12 mar 2009, 21:18

ja mogu garantovati da ce do susreta sa belgijom jos makar jedan golman biti pozvan jer je Keno povrijedjen, Romeo je oporavljenik od povrede dok je ovaj anonimus...najverovatnije ce pozvati nurkovica(mujkica)ili mozda brasnica :mrgreen:

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 12 mar 2009, 21:43

Kada je mogao pozvati ovog anonimusa Supica,onda moze i Brasnica,jos treba da pozove Trahanu ili Sarmu,i time ce jelovnik nacionalne kuhinje biti na adekvatan nacin popunjen!!

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 12 mar 2009, 21:45

Ciro prodao bubreg da ode po Papca,trebale mu pare. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Salim se!
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 12 mar 2009, 21:49

koje bi to vi golmane pozvali ako se zna da je Hasagic povrijedjen, Begovic nema pravo braniti, Tolja se izjasnio da nece da brani u reprezentaciji, Guso se oprostio, Ramovicu jos nije ni sezona pocela a nezna se ima li i papire..... pa ne preostaje bas puno golmana. Mozda je Brasnic trebao dobiti sansu ali sve je to tu negdje.

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 12 mar 2009, 21:53

da ovaj supic nesto vrijedi bar bi se malo spekulisalo da ce braniti za srbiju...on skroz malo...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 12 mar 2009, 21:59

calcio je napisao/la:koje bi to vi golmane pozvali ako se zna da je Hasagic povrijedjen, Begovic nema pravo braniti, Tolja se izjasnio da nece da brani u reprezentaciji, Guso se oprostio, Ramovicu jos nije ni sezona pocela a nezna se ima li i papire..... pa ne preostaje bas puno golmana. Mozda je Brasnic trebao dobiti sansu ali sve je to tu negdje.
Nemoj svega ti Gusu spominjati,sve spominji samo njega nemoj,kanta od golmana,svaka "visinska"(jos mrcina od golmana i opet ima problema sa takvim loptama) lopta upucena u 16-terac,to je "pola" gola kada je Guso na golu,nesto slicno kao Piplica,odbrane nemoguce a onda prime pacerski gol,a znamo onu poslovicu za golmane,tj.trenersko pravilo za njih koje glasi,odbrani ti ono sto svi ocekuju od tebe da odbranis,a za one lopte koje su "neodbranjive",ako se posreci dobro doslo ako ne.........

HARIS XXL
Kontakt:

Post Postao/la HARIS XXL » 12 mar 2009, 22:13

calcio je napisao/la:koje bi to vi golmane pozvali ako se zna da je Hasagic povrijedjen, Begovic nema pravo braniti, Tolja se izjasnio da nece da brani u reprezentaciji, Guso se oprostio, Ramovicu jos nije ni sezona pocela a nezna se ima li i papire..... pa ne preostaje bas puno golmana. Mozda je Brasnic trebao dobiti sansu ali sve je to tu negdje.
mislim da bi begovic mogao igrati,ima tu nekih stvari koje bi trebale biti rijesene sto se tice papira ali to nebi trebao problem predstavljati...ramovic isto kolko ja znam ima nase papire,cak je jednom kolko se mogu sjetiti bio na pripremama nase reprezentacije al nisam siguran...uglavnom,imamo boljih golmana na raspolaganju od ovih sto su pozvani (osim hasagica)

antipolitika
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika » 12 mar 2009, 22:24

Realno za BH selekciju protiv Belgije bit ce tesko.. reprezentacija nema stoperski par koji bi se mogao uigrat i davati sigurnost veznim igracima,tu je BH najtanja i to je najgore mjesto u momcadi ,mozes imat Ronaldinha,Kaku,Messia naprijed al dzaba ti je kad su pozadi Berberovic,Mirvic,Redaljic,Nadarevic,Damjanovic,Jahic i pandza.

TO BH ****...ZADNJA LINIJA... :(
I kad izgube i kad pobjede uvjek pjevamo Zrinjski volim te ,Zrinjski volim teeeeeee

HARIS XXL
Kontakt:

Post Postao/la HARIS XXL » 12 mar 2009, 22:26

antipolitika je napisao/la:Realno za BH selekciju protiv Belgije bit ce tesko.. reprezentacija nema stoperski par koji bi se mogao uigrat i davati sigurnost veznim igracima,tu je BH najtanja i to je najgore mjesto u momcadi ,mozes imat Ronaldinha,Kaku,Messia naprijed al dzaba ti je kad su pozadi Berberovic,Mirvic,Redaljic,Nadarevic,Damjanovic,Jahic i pandza.

spahic i nadarevic stoperi...sta ces vise,dvojica robusnih i kvalitetnih igraca....

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 12 mar 2009, 22:43

HARIS XXL je napisao/la:
antipolitika je napisao/la:Realno za BH selekciju protiv Belgije bit ce tesko.. reprezentacija nema stoperski par koji bi se mogao uigrat i davati sigurnost veznim igracima,tu je BH najtanja i to je najgore mjesto u momcadi ,mozes imat Ronaldinha,Kaku,Messia naprijed al dzaba ti je kad su pozadi Berberovic,Mirvic,Redaljic,Nadarevic,Damjanovic,Jahic i pandza.

spahic i nadarevic stoperi...sta ces vise,dvojica robusnih i kvalitetnih igraca....
Da,ali zato puse po bokovima,dzaba ti Chelini na stoperu-kada sa bokova puse i onda u tom slucaju stoperi,tj.zadnja linija pod stalnim pritiskom,kakav Berberovic,kloc od igraca,pa javna je tajna da on u repki igra samo zahvaljujuci svome menadzeru zvanom "boza",tj.jasariju,Salihovic ne moze da igra lijevog beka,jednostavno nije to njegova pozicija,puno je korisniji kada igra blize golu,ono sto igra u Hoffenheimu,Ciro nam mjesecima puca suplju kako ce ga pomjeriti na tu poziciju,ali od toga do sada nije bilo nista,sumnjam,da nazalost od toga nema nista ni u Belgiji,Radeljic kada igra u Cottbusu igra na poziciji desnog beka,kod nas igra ili lijevog stopera ili beka,Spahic vec mjesecima nije u takmicarskoj formi(nema tekmi),ali ja mislim da on moze odigrati na iskustvo i svjezinu,ako ne punih 90.minuta onda barem 65-70 minuta,Radeljic po meni-za njega je plafon klupa,niposto ne moze biti starter,dosta puta djeluje nezainteresovano na terenu,ja bih prije njega stavio Pandzu ili sada pozvanog Jahica...........

volim_ciglu
Kontakt:

Re: Miroslav Ćiro Blaž�ić

Post Postao/la volim_ciglu » 16 mar 2009, 20:06

U ovom clanku na glavnoj stranici, Ciro kaze da razmislja da li da stavi Ibricica na lijevog boka. Nahvali ga kako bi to on odlicno uradio a isto i probijao prema naprijed. Na kraju dodaje, kako Ibricic ima dobar zadnji pas.
Pa zar nije upravo Ibricic protiv Bugarske,igrajuci lijevog boka poslao slabu zadnju prema nasem golu koju je prekinuo berbatov i uvalio nam ga. Nakon toga je Ciro rekao da je njegova (cirina) greska jer to nije ibriciceva pozicija.
Cini mi se da Ciri treba podsjetnik (nova pozicija), nije on Broj Jedan da zivi nekoliko vjekova, ali da mu je pamcenje jos uvijek odlicno

RiNo
Kontakt:

Re: Miroslav Ćiro Blaž�

Post Postao/la RiNo » 16 mar 2009, 20:59

je li ovaj Ciro ikako normalan, pa sad ispada da je pratio sve igrace po Evropi sa maskom i perikom da ga ne primjete... :roll: :o :shock: :lol:
- Išao sam sa perikom na neke utakmice. Zamaskiram se, jer tada u miru mogu pogledati kandidate koji me zanimaju - priznaje za -San- Blazevic

Slektor nije otkrio ko je sve, osim hrvatske i bosanske lige pratio ovog proljeć�� sam sine i na zapadu, dosta sam utakmica pogledao gdje igraju naši�a� �o me nije vidio, jer to nisam zelio n/quote]
100% sportski i krajnje opušten potpis

majestic
Kontakt:

Re: Miroslav Ćiro Blaž��

Post Postao/la majestic » 16 mar 2009, 21:10

Protiv Belgije trebaju igrati igraci koji su u najboljoj formi,a Ibricic cijelu sezonu igra sjajno. Muratovic je dobro poceo,al je stao. Dzeko,Misimovic,Salihovic od njih trebamo najvise ocekivati. Zasto vecina zeli Pjanica? Pa najveca utakmica u kojoj je on igrao je 10 minuta protiv Barcelone. Za repku treba zasluziti igrati,a s 15 minuta po susretu Pjanic to jos nije,bez obzira sto kosta 8 mill.

RiNo
Kontakt:

Re: Miroslav Ćiro Blaž�

Post Postao/la RiNo » 16 mar 2009, 21:36

majestic je napisao/la:Protiv Belgije trebaju igrati igraci koji su u najboljoj formi,a Ibricic cijelu sezonu igra sjajno. Muratovic je dobro poceo,al je stao. Dzeko,Misimovic,Salihovic od njih trebamo najvise ocekivati. Zasto vecina zeli Pjanica? Pa najveca utakmica u kojoj je on igrao je 10 minuta protiv Barcelone. Za repku treba zasluziti igrati,a s 15 minuta po susretu Pjanic to jos nije,bez obzira sto kosta 8 mill.
za Belgiju i igraju igraci poput Pjanica, mladi brzi talentirani... ali koji su i standardni u svojim klubovima...
a mi imamo i mlade talentirane, i stare iskusne, i anonimuse, i svasta nesto... kako ce se posloziti, nek nam je Bog u pomoci...
100% sportski i krajnje opušten potpis

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.