AS Roma

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Edin TM87
Kontakt:

Re: AS Roma

Post Postao/la Edin TM87 » 09 maj 2011, 17:24

Evil Genius II je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:
Edin TM87 je napisao/la:Zavi nas Zarate u crno :cry:
:roll:

Pa dobio je udinese 2-1, to znaci da imamo isto bodova kao lazio al bolji medjusobni, a udine nam bjeze 2 boda i ne smiju kiksat do kraja ako mi sve dobijemo, imamo i od njih bolji medjusobni :roll:

zamislite sljedeci scenarij:
iduce kolo svi gubimo (mi od catanie, nazio od genoe, juventus od parme) osim udinesea koji uzima bod chievu. dakle, ulazimo u zadnje kolo sa 3 boda zaostatka za udineseom, s naziom bi bili na istom a juventusu bi bjezali jedan bod (pod pretpostavkom da oni veceras dobiju chieva). u zadnjem kolu saljemo sampdoriu u seriu B, nazio dobije leccea, udinese izgubi od milana sto bi ta tri kluba dovelo na isti broj bodova - 63 (juventus ne bi bio bitan uopste u ovoj racunici), sto bi znacilo da mi idemo u LP zbog boljeg medjusobnog omjera . . . kako smo shugavi ove sezone, ne bi me cudilo da se ovo obistini :evil:
Pa ne moramo sljedece kolo svi izgubit, ja mislim da ce vako bit:

37. kolo: Mi uzimamo, Udinese uzima, Lazio uzima, Juve uzima (i kijeva veceras).
38. kolo: Mi uzimamo, Udinese bod, Lazio uzima, Juve uzima.

mi, udinese i lazio isto bodova, juve jedan manje!

Ali siguran sam da ce Udinese dobit sve do kraja, jer Milan je osigurao titulu i pustit ce ih... :cry:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 09 maj 2011, 17:28

Dobice q...vec u iducem kolu im je zijan od Chieva 8-)

Nego, potrudite se da bar jednu kiksate od ove dvije... :lol: kao i vase komsije...

:mrgreen:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 09 maj 2011, 17:37

sarajlija89 je napisao/la:Dobice q...vec u iducem kolu im je zijan od Chieva 8-)

Nego, potrudite se da bar jednu kiksate od ove dvije... :lol: kao i vase komsije...

:mrgreen:
Hoho, hoce Juve u LP :mrgreen: Zao mi vas je, zbog majstora Del Piera, covjek voli klub vise nego sebe, ostao u njemu kad je otiso u 2. ligu, steta sto nece igrat Ligu Prvaka u svojim zadnjim sezonama....
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 10 maj 2011, 03:19

Alegri,na konferenci za stampu je izjavio da su vec potpisali ugovor sa Mexesom...Polako je umrla i poslednja nada kada je rijec o Mexesu,da bi mogao ostati...!!!!

Prema pisanju pojedinih stampanih medija.Pastore i Niko bi mogli uskoro da pojacaju AsRomu....!!!!

DDR je dobio dva mjeseca zatvora(uslovna je kaznjen) i 4000 eura da plati... :lol:
kao neka nelegalna gradnja...valjda preuređivao-nadograđivao kucu a nije trazio dozvolu...
Jest legenda...Capitan Futuro!!!

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 10 maj 2011, 09:25

neka kranjcara, nelos je to igrac al' ako za njega dajemo mirka onda sam protiv tog transfera . . . mozda trenutno nije u formi al' to je prolazna stvar dok je njegova klasa neupitna.
sto se tice pastorea, i za njegovo sam dovodjenje al' imam osjecaj da koliki god talenat on bio 30 miliona je ipak previse jer ako je vjerovat di benedettovim izjavama - 50 miliona planira ulozit na ljeto sto bi znacilo da vise od pola budzeta ide na jednog igraca koji je jednako konstantan kao i menez :D

o mexesu nema potrebe da pisem jer to nije nas igrac 8-)

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 10 maj 2011, 10:35

Evil Genius II je napisao/la:neka kranjcara, nelos je to igrac al' ako za njega dajemo mirka onda sam protiv tog transfera . . . mozda trenutno nije u formi al' to je prolazna stvar dok je njegova klasa neupitna.
Da, to je to.. Velika ekipa se gradi sa igračima svjetske klase. Roma ima nekoliko takvih: Vučinić, DDR, Menez i dva-tri koja su već na zalasku karijere (Totti, Pizarro i možda Rise)... I sad bezze prodavati jednog od tih igrača da bi onda iskeširao još više para za nekog drugog koji opet možda i nije klasa kao Mirko :? glupost...

Mirko mora ostati!
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 10 maj 2011, 10:55

spielführer_21 je napisao/la:Udine su zaslužili da budu 4. Roma nije
ma nisu zasluzili ni oni ni nazio kad ovako ocajna ekipa (roma) ima velike sanse da im uzme to mjesto, ha ja :D inace, jos malo o transferima: najnovije spekulacije su kjaer i isla. o obojici se vec i ranije pisalo al' eto izgleda da u nedostatku kvalitetnog traca mediji zele dizati hype rezurektiranjem starijih vijesti.

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 10 maj 2011, 11:02

Evil Genius II je napisao/la:
spielführer_21 je napisao/la:Udine su zaslužili da budu 4. Roma nije
ma nisu zasluzili ni oni ni nazio kad ovako ocajna ekipa (roma) ima velike sanse da im uzme to mjesto, ha ja :D inace, jos malo o transferima: najnovije spekulacije su kjaer i isla. o obojici se vec i ranije pisalo al' eto izgleda da u nedostatku kvalitetnog traca mediji zele dizati hype rezurektiranjem starijih vijesti.
Isla bi nam legao k'o budali pleska, i Kjaerov transfer odobravam- iako me malo razočarao u Wolfsburgu, ali je u Palermu bio sjajan..
Zadnja izmjena: spielführer_21, dana/u 10 maj 2011, 11:07, ukupno mijenjano 1 put.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 10 maj 2011, 13:52

Tema ociscena!

E i ovo da vidim.. :roll: :lol:

Ranoranioci, valja obrisat 20 postova...nemojte vise da se zaebavate, ovo nije tema predvidjena za politiku i sl. stvari...

Drugi put, da me ne bi cekali..imate opciju "prijavi post" pa ce neko od moderatora vec uletiti...a drugi put ce bit i sankcija :lol: 8-) .
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 10 maj 2011, 16:27

splasnule su glasine oko buffona sto mi je, pogotovo nakon sinocnje utakmice, poprilicno drago (iako sam veliki fan njegovih odbrana) i bio bi red da se okrenemo nekom mladjem i puno kvalitetnijem golmanu (ne od buffona nego od ova dva brazilca, gigi zasluzuje juventus i juventus zasluzuje gigija) jer ne vidim kako mozemo napraviti taj iskorak sa donijem il' jsb-om na golu al' moje peto i pol culo mi govori da od promjene golmana ovo ljeto nema nista. jedino cemu bi mogli svjedociti je povratak izgubljenog sina curcija koji, ruku na srce, nije nista bolji od gore nabrojanih.
sto se tice odbrane, 'onaj cije ime ne zelim spominjati' je vec odavno otpisan (milan) tako da ostajemo na juanu i burdissu sto, s obzirom na njihove godine/iskustvo i igru koju mogu pruzit (koju ove sezone i nisu bas pruzili), i nije losa stvar jos kad tome dodamo nekog mladjeg stopera dobili bi solidnu odbranu i sigurno vrijednu borbe za scudetto. moja zelja je otamendi jer ima tek 22/23 godine a igra fenomenalno a ni postizanje golova mu nije strano kao ni igra na desnom beku (nesto kao burdisso), ne vjerujem da bi kostao pretjerano puno ali poznavajuci porto i njihovu sposobnost prodavanja igraca nekih 10/15 miliona bi nam trebalo za njega (oni su ga platili 4). alternative koje se provlace kroz novinske naslove su kjaer i astori. dalje, desna strana je vec odavno izlozena propuhu, otprilike kako je cafu napustio rim, i mislim da bi ovo ljeto konacno trebali dovesti nekog beka dostojnog ovog dresa. isla je sasvim solidna opcija al' on i riise kao bekovi bi bilo takticko samoubistvo tako da bi nam neki defanzivnije orijentisani bek bolje dosao ili jos jedan stoper, u tom slucaju bi otamendi na beka (princip odbrane kao u uniteda, kada evra ide naprijed odbrana fakticki prelazi u 3 stopera).
vezni red je nekad bio najjaci dio ove ekipe i jedina konstanta kad su u pitanju dobre igre rome al' to vec cijelu ovu i dio prosle sezone nije slucaj. ddr blago receno nije sav svoj dok pizarra i perrottu lagano gaze godine (ovog drugog pogotovo). sudeci po potencijalu (ne po formi), klasi i godinama, ddr bi jedini trebao imati sigurno mjesto u vezi sto znaci da nam trebaju dva kvalitetna veznjaka uz njega. playmaker i jedan trkac ili sto bi englezi rekli box to box midfielder, uloga koju je perrotta doktorirao prije par sezona. iskren da budem stvarno nemam nikakvu predstavu koga sabatini i ekipa imaju u planovima, a jos iskreniji da budem nemam ni ja blage veze koga da dovedemo tu. inler bi bio odlican al’ cini mi se da je on dogovorio sve sa napolijem, rado bi i sahina gledao u dresu rome al’ on ode za parama u madrid . . . ime koje je aktuelno zadnjih par dana je niko kranjcar. s obzirom da mu se karijera moze svesti na ‘mogao je, ima talenat al’ eto nije ga uspio u potpunosti iskoristiti’, recenica kojom se moze opisati posljednje desetljece dragog nam kluba, postavlja se pitanje da li je on pravi covjek za rezurekciju rome? ddr i kranjcar – lijepo to izgleda na papiru i ako ce niko odigrati onako kako zna onda je uspjeh zagarantovan al’ jedno je sigurno: ne treba nam jos jedan polovnjak u ekipi. da se ja pitam bacio bi udicu na palomba ili fernanda (porto), sampdoria ce po svemu sudeci ispasti (yaay) a ovaj prvi sigurno zasluzuje da predje u veci klub i konacno zaigra na nekom visem nivou. fernando s druge strane igra odlicno i ovo sto sam vidio od njega je nesto najbolje sto europa trenutno nudi. dakle, ddr kao malo slobodniji veznjak iliti neka naprednija verzija box to box midfieldera - kranjcar ili neko drugi koga se ja ne mogu sjetit kao playmaker - palombo/fernando koji bi preuzeo vezu izmedju odbrane i sredine te na taj nacin rasteretio ddra. uz ova dva pojacanja i pizarra, brighija i perrottu pa i simplicia kao squad igrace dobijamo fantastican vezni red koji, ako dostigne svoj puni potencijal, moze parirati bilo kome u italiji (o europi cemo za sezonu/dvije).
dolazimo da napada, totti ima jos 30ak utakmica u nogama nakon cega ce uplovit u prosjecnost i iduca sezona, jedni ce reci ‘konacno’ a ja kazem ‘nazalost’, treba da bude sezona u kojoj se kapiten lagano treba mijenjati sa nekim mladjim igracem. trebao je to biti menez al’ po svemu sudeci on ide iz kluba tako da se nadam da ce jedan od pastore/sanchez/g.rossi (s desna na lijevo moji favoriti) zavrsiti u romi. borriello je, htjeli mi il’ ne, nas igrac jer roma MORA platiti 10 miliona milanu za njega prema dogovoru postignutom na ljeto i to je vjerujem jedini prima punta kojeg cemo imati u ekipi. uz nadu da ce se mirko probudit iz napadacke kome, dosta solidna ofanziva bi to bila (ne savrsena al' sasvim solidna). dodamo li svemu ovome par igraca iz primavere da upotpune kadar i korov kojeg nikako da se rjesimo (cassetti, taddei) dobijemo sasvim solidnu i sto je najbitnije duplo jacu ekipu nego sto je ova danas.

ne zamjerite na podugom postu, danas sam jednostavno imao previse slobodnog vremena :D

forzaaaaromaaa
Kontakt:

Post Postao/la forzaaaaromaaa » 10 maj 2011, 22:20

finale talijanksog kupa...palermo vs inter

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 10 maj 2011, 23:41

Imaju li DDR i SP pravo nastupa protiv Intera?
Inače to bi trebala biti lagana utakmica za gledati i igrati, nema kalkulacija, moramo napasti pa kako bude...

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 11 maj 2011, 02:32

DDR ima pravo nastupa,i vijerovatno igra od prve minute...!!!

Moguci sastav:Doni-Rosi,Burdiso,Juan,Rise-DDR,Pizaro,Perota,Simplicio-Menez,Borielo...

Ako nista da se bar casno oprostimo od kupa,ocekujem X-svi hepy(bar dijelimicno):)

Kjaer je izjavio da nije bili kontakta izmedju njega i Rome i da ne zna otkut tolike glasine...i onda ona standardna prica da ima vazeci ugovor sa Wolfsburgom,bla bla bla...!!!
----------------------------

jax
Kontakt:

Post Postao/la jax » 11 maj 2011, 10:35

Evil Genius II je napisao/la:splasnule su glasine oko buffona sto mi je, pogotovo nakon sinocnje utakmice, poprilicno drago (iako sam veliki fan njegovih odbrana) i bio bi red da se okrenemo nekom mladjem i puno kvalitetnijem golmanu (ne od buffona nego od ova dva brazilca, gigi zasluzuje juventus i juventus zasluzuje gigija) jer ne vidim kako mozemo napraviti taj iskorak sa donijem il' jsb-om na golu al' moje peto i pol culo mi govori da od promjene golmana ovo ljeto nema nista. jedino cemu bi mogli svjedociti je povratak izgubljenog sina curcija koji, ruku na srce, nije nista bolji od gore nabrojanih.
sto se tice odbrane, 'onaj cije ime ne zelim spominjati' je vec odavno otpisan (milan) tako da ostajemo na juanu i burdissu sto, s obzirom na njihove godine/iskustvo i igru koju mogu pruzit (koju ove sezone i nisu bas pruzili), i nije losa stvar jos kad tome dodamo nekog mladjeg stopera dobili bi solidnu odbranu i sigurno vrijednu borbe za scudetto. moja zelja je otamendi jer ima tek 22/23 godine a igra fenomenalno a ni postizanje golova mu nije strano kao ni igra na desnom beku (nesto kao burdisso), ne vjerujem da bi kostao pretjerano puno ali poznavajuci porto i njihovu sposobnost prodavanja igraca nekih 10/15 miliona bi nam trebalo za njega (oni su ga platili 4). alternative koje se provlace kroz novinske naslove su kjaer i astori. dalje, desna strana je vec odavno izlozena propuhu, otprilike kako je cafu napustio rim, i mislim da bi ovo ljeto konacno trebali dovesti nekog beka dostojnog ovog dresa. isla je sasvim solidna opcija al' on i riise kao bekovi bi bilo takticko samoubistvo tako da bi nam neki defanzivnije orijentisani bek bolje dosao ili jos jedan stoper, u tom slucaju bi otamendi na beka (princip odbrane kao u uniteda, kada evra ide naprijed odbrana fakticki prelazi u 3 stopera).
vezni red je nekad bio najjaci dio ove ekipe i jedina konstanta kad su u pitanju dobre igre rome al' to vec cijelu ovu i dio prosle sezone nije slucaj. ddr blago receno nije sav svoj dok pizarra i perrottu lagano gaze godine (ovog drugog pogotovo). sudeci po potencijalu (ne po formi), klasi i godinama, ddr bi jedini trebao imati sigurno mjesto u vezi sto znaci da nam trebaju dva kvalitetna veznjaka uz njega. playmaker i jedan trkac ili sto bi englezi rekli box to box midfielder, uloga koju je perrotta doktorirao prije par sezona. iskren da budem stvarno nemam nikakvu predstavu koga sabatini i ekipa imaju u planovima, a jos iskreniji da budem nemam ni ja blage veze koga da dovedemo tu. inler bi bio odlican al’ cini mi se da je on dogovorio sve sa napolijem, rado bi i sahina gledao u dresu rome al’ on ode za parama u madrid . . . ime koje je aktuelno zadnjih par dana je niko kranjcar. s obzirom da mu se karijera moze svesti na ‘mogao je, ima talenat al’ eto nije ga uspio u potpunosti iskoristiti’, recenica kojom se moze opisati posljednje desetljece dragog nam kluba, postavlja se pitanje da li je on pravi covjek za rezurekciju rome? ddr i kranjcar – lijepo to izgleda na papiru i ako ce niko odigrati onako kako zna onda je uspjeh zagarantovan al’ jedno je sigurno: ne treba nam jos jedan polovnjak u ekipi. da se ja pitam bacio bi udicu na palomba ili fernanda (porto), sampdoria ce po svemu sudeci ispasti (yaay) a ovaj prvi sigurno zasluzuje da predje u veci klub i konacno zaigra na nekom visem nivou. fernando s druge strane igra odlicno i ovo sto sam vidio od njega je nesto najbolje sto europa trenutno nudi. dakle, ddr kao malo slobodniji veznjak iliti neka naprednija verzija box to box midfieldera - kranjcar ili neko drugi koga se ja ne mogu sjetit kao playmaker - palombo/fernando koji bi preuzeo vezu izmedju odbrane i sredine te na taj nacin rasteretio ddra. uz ova dva pojacanja i pizarra, brighija i perrottu pa i simplicia kao squad igrace dobijamo fantastican vezni red koji, ako dostigne svoj puni potencijal, moze parirati bilo kome u italiji (o europi cemo za sezonu/dvije).
dolazimo da napada, totti ima jos 30ak utakmica u nogama nakon cega ce uplovit u prosjecnost i iduca sezona, jedni ce reci ‘konacno’ a ja kazem ‘nazalost’, treba da bude sezona u kojoj se kapiten lagano treba mijenjati sa nekim mladjim igracem. trebao je to biti menez al’ po svemu sudeci on ide iz kluba tako da se nadam da ce jedan od pastore/sanchez/g.rossi (s desna na lijevo moji favoriti) zavrsiti u romi. borriello je, htjeli mi il’ ne, nas igrac jer roma MORA platiti 10 miliona milanu za njega prema dogovoru postignutom na ljeto i to je vjerujem jedini prima punta kojeg cemo imati u ekipi. uz nadu da ce se mirko probudit iz napadacke kome, dosta solidna ofanziva bi to bila (ne savrsena al' sasvim solidna). dodamo li svemu ovome par igraca iz primavere da upotpune kadar i korov kojeg nikako da se rjesimo (cassetti, taddei) dobijemo sasvim solidnu i sto je najbitnije duplo jacu ekipu nego sto je ova danas.

ne zamjerite na podugom postu, danas sam jednostavno imao previse slobodnog vremena :D
Najvise zamjeram Montelli odbacivanje Julia Sergia, koliko nas je on puta spasavao ove i prosle sezone, Doni je nesiguran, on treba otici a Julio Sergio mora biti prvi golman (jbt, da mi je netko reko da cu ovo napisat prije 2 godine namlatio bi ga).
Sta se stopera tice, Juan zeli u Brazil, sto nebi bilo lose jer ima veliku placu, a ove sezone je nesigurniji od pakistanskih aviokompanija. Astorija bi trebalo dovest u svakome slucaju, ako ode Juan i Kjaera, iako sam malo skeptican za njega jer je ocajan u Wolfsburgu.
Cassetti nije korov, on je solidan back up. Smeta me sta ne razmisljamo o dovođenju beka koji moze igrat na obje strane, kao Lahm... Tu mi ovako na pamet padaju Beck, koji je navodno sve dogovorio sa Juventusom, i Matia Cassani iz Palerma... Mozda cak uzet Santona Interu... I dovest Islu koji moze igrat veznog i desnog beka, pa rotirat...
Sto se veze tice, Kranjčar mora doci, njega se zajebavalo u hrvatskoj da je debel, ali na svim utakmicama reprezentacije bude u top 3 trkača, i fantastican je igrac samo ga pijanac ne voli+ Gareth Bale.... Kranjčar bi nama bio idealni u nekakvom trokutu veznjaka, a jos da Pastorea dovedu iako ne vjerujem u to...
Napad mi se neda komentirat, slazem se vise manje s tobom, jedino mislim da Taddei mora ostat ako se ne dovede kvalitetno krilo za prvu ekipu+kvalitetan back up...

Ekipa kakvu bih ja volio iduce sezone gledat na Olimpicu (u dresu Rome, ofc)
-------------JS---------------
Isla--Burdisso--Astori----Riise
-------------DDR---------------
--------Pastore-----Kranjčar--
Menez(?)-----------------Vucinic
--------------Totti---------------

Ako Menez ode, a za to su sanse 60 posto, na toj poziciji volio bih vidjet Sancheza iako znam da nemamo sanse za njegovo dovođenje...
Udruga AS Roma Hrvatska, vise informacija na www.cro-roma.com

romaaaa
Kontakt:

Post Postao/la romaaaa » 11 maj 2011, 11:46

Mislim da bi sa ovakvom ekipom mogli se boriti za Scudetto. :)
Večeras mislim da nemamo šta tražit al opet nada umire zadnja ;)

jax
Kontakt:

Post Postao/la jax » 11 maj 2011, 11:56

romaaaa je napisao/la:Mislim da bi sa ovakvom ekipom mogli se boriti za Scudetto. :)
Večeras mislim da nemamo šta tražit al opet nada umire zadnja ;)
Borili smo se mi sa puno gorom ekipom prosle godine za scudetto...
zelim da roma postane stabian klub, neka ne osvoje par godina nista, nije bitno, navikli smo se :lol: , ali moramo napraviti temelje ekipe i poslovati u plusu za 5-6 godina.
Nek dofura par mladih igraca, jednog mladog SPEKA (Pastore, Hernandez) i to je to...
I obavezno TRENERA, mislim da Carlo dolazi u RIm, u Londonu su mu dani odbrojani.
Udruga AS Roma Hrvatska, vise informacija na www.cro-roma.com

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 11 maj 2011, 14:06

Google je napisao/la:DDR ima pravo nastupa,i vijerovatno igra od prve minute...!!!

Moguci sastav:Doni-Rosi,Burdiso,Juan,Rise-DDR,Pizaro,Perota,Simplicio-Menez,Borielo...
Jesu li Mirko i Totti na klupi?

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 11 maj 2011, 15:17

Totti je suspendovan jos ovu tekmu u kupu zbog opravdanog udaranja balonje
nema potpisa

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 11 maj 2011, 15:28

Admir_Sa je napisao/la:Totti je suspendovan jos ovu tekmu u kupu zbog opravdanog udaranja balonje
Ja sam mislio da je to isteklo.. :?
Nadam se da će početi onaj sastav što je Google napisao i da je Mirko na klupi. Mogu ovi fino odigrati, a i Mirko kao jocker može presuditi pobjednika. Jbga, ja se još uvijek nadam da možemo proći :roll:

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 11 maj 2011, 15:31

a mirko je valjda istegao misic pa ce na klupu, ne znam hocel' uopste ulazit u igru

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.