trebao sam se kladitiTZ_BoY je napisao/la:Zeljo-Sloboda, x2- Protiv sarajeva nismo imali srece mora negdje procepiti, a i zeljo ce biti umoran od kupa![]()
Olimpik-Drina, 1x- Olimpik igra slabo na domocem terenu,a drini je svaka utakmica presudna
Zrinjski -Sarajevo, 1x- Zrinski mora dobiti sve utakmice kod kuce da se izbori za opstanak, sarajeve solidno igra na strani .... zanimljiv mec
Travnik-Leotar, 1- Travnik kvalitetnija ekipa na svom terenu
Rudar-Velez, 1- Velez nema snage da nastavi sjajan niz bez poraza
Borac-Celik, 1- Borac puno jaci i kvalitetni tim
Zvijezda-Siroki 1- Siroki umoran od kupa i novi trener treba se jos malo igrati ekipa
Buducnost-Slavija, x- Buducnost prosipa bodove na svom terenu slavija solidan tim
Premijer Liga BiH 2010/11
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Premijer Liga BiH 19.kolo
Live for nothing or die for something
<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
Re: Premijer Liga BiH 2010/11
Da se vratimo na budućeg šampiona, po svemu sudeći ekipu Banjalučkog Borca. Ja sam mišljenja da se šampion zna odavno, samim tim što je došao na red Srpski predstavnik da bude 1. u ligi. Pošto je evidentno da je Borac jedini koji može imati navedene ambicije, logično je bilo za zaključiti da će to biti ekipa Borca.
FsV Mainz '05
Sljedece sezone ce pretpostavljam Sarajevo biti?Ima li negdje da uplatim 50icu,pa da zaradim.Zna li se na koga je red da bude najbolji strijelac???unLz je napisao/la:Da se vratimo na budućeg šampiona, po svemu sudeći ekipu Banjalučkog Borca. Ja sam mišljenja da se šampion zna odavno, samim tim što je došao na red Srpski predstavnik da bude 1. u ligi. Pošto je evidentno da je Borac jedini koji može imati navedene ambicije, logično je bilo za zaključiti da će to biti ekipa Borca.
- Megamon
- Kontakt:
Borac ce zasluzeno "biti" prvak.Stvarno se ko dijeca ponasate,pa znate li stojicki priznati poraz i cestitati Borcu na tituli.Ovo je sezona u kojoj je bilo najmanje malverzacija.Jednostavno ljudi dobili Sarajevo,dobili Zelju,Siroki,najbolji su gosti.STa jos treba uraditi da bi vi rekli da nije namjesteno.
Pa ove godine smo vidjeli sudjenje u CL gore nego u nasoj ligi.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Mene zanima nesto oko tog nacionalnog kljuca,da mi strucnjaci pojasne malo,bas me zanima,kako to da se nacionalni kljuc poceo pojavljivati u zadnje 3 sezone,gdje je bio prije??? 

Ma kakav nacionalni ključ.Borac zasluženo osvaja drago mi je zbog rođaka 

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
svakih mjesec dana se mora nekoj budali objasnjavati da su zrinjski i siroki tri puta uzastopno bili prvaci... 

SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
I meni nikad nije bilo jasno koji su to zapravo srpski,a koji hrvatski i bošnjački klubovi možel mi ko pojasnit

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Nemam ja ništa protiv Banjalučana, igraju najbolji nogomet i to priznajem otvoreno, zasluženo će biti prvaci. Ja samo govorim o toj "glupoj" koincidenciji da se već 4-5 godina redaju prvaci po primjeru: 1. Bošnjak 2. Srbin 3. Hrvat ... Sumnjivo ili ne, prosudite sami...Megamon je napisao/la:Borac ce zasluzeno "biti" prvak.Stvarno se ko dijeca ponasate,pa znate li stojicki priznati poraz i cestitati Borcu na tituli.Ovo je sezona u kojoj je bilo najmanje malverzacija.Jednostavno ljudi dobili Sarajevo,dobili Zelju,Siroki,najbolji su gosti.STa jos treba uraditi da bi vi rekli da nije namjesteno.

FsV Mainz '05
dodji u zap. mostar,sarajevo i banja luku na utakmicu pa ces sam skontat koji je koji timLBJ MVP je napisao/la:I meni nikad nije bilo jasno koji su to zapravo srpski,a koji hrvatski i bošnjački klubovi možel mi ko pojasnit![]()
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
to frustirani klinci pucaju pricu kad njihov klub nije prvak... pa odma je neki "nacionalni" kljucLBJ MVP je napisao/la:I meni nikad nije bilo jasno koji su to zapravo srpski,a koji hrvatski i bošnjački klubovi možel mi ko pojasnit![]()
ljudi ne postoje ni bosnjacki ni hrvatski ni srpski klub u bosni i hercegovini!
sve su to bosansko-hercegovacki klubovi! kraj price!

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
Dolazio sam ja pod Bijeli brijeg ima i 30 godina i ništa mi nije ličilo na nacinalizam i fašizam. Ko zna možda se nešto promijenilo. Gledao sam i Mladost iz Lištice protiv Pofalićkog u Lištici prije dvadesetak godina i nisam primjetio nacionalističke i fašističke zastave ili parole. Da se nije šta promjenilo?Rosas7 je napisao/la:dodji u zap. mostar,sarajevo i banja luku na utakmicu pa ces sam skontat koji je koji timLBJ MVP je napisao/la:I meni nikad nije bilo jasno koji su to zapravo srpski,a koji hrvatski i bošnjački klubovi možel mi ko pojasnit![]()
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
-
- Kontakt:
опет ",? се " " " $ у $ $ $," $ ја ' & на 7 $ $ $ % за ?tm84 je napisao/la:to frustirani klinci pucaju pricu kad njihov klub nije prvak... pa odma je neki "nacionalni" kljucLBJ MVP je napisao/la:I meni nikad nije bilo jasno koji su to zapravo srpski,a koji hrvatski i bošnjački klubovi možel mi ko pojasnit![]()
sve su to bosansko-hercegovacki klubovi! kraj price!

? &,& ",& & ?!
Pa da klubovi su bosanskohercegovački jer su na prostoru te države.Mogu se dijelit na entitetske ili bosanske i hercegovačke,ali ne treba nam to jer se stalno dijelimo oko gluposti.Žive u BiH Srbi,Hrvati i Bošnjaci ali nema klubova u kojem samo jedni igraju
Borac nije mogao prismrdit vrhu dok nisu doveli Avdukića(najvjerovatnije Bošnjaka
)da li to znači da može krenut i priča o tome da u ekipi mora bit pripadnika određenih nacija da bi osvojili
Sve neke zavjere ključevi u pm

Išao sam i u Mostar i u Rajvosa u Banjoj nisam bio,ali bio sam u dosta gradova BiH i osnovna razlika tih gradova je izgled zgrada i ostalih objekata

Sve neke zavjere ključevi u pm

Išao sam i u Mostar i u Rajvosa u Banjoj nisam bio,ali bio sam u dosta gradova BiH i osnovna razlika tih gradova je izgled zgrada i ostalih objekata

Ima klubova u kojima igraju samo jedni.
-
- Kontakt:
Listica 

goran zakaric je srbinBRIGATE ROSSONERE je napisao/la:Listica
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
jel ti mozda u mojim komentarime vidis neki nacionalizam? ja posve racionalno razmisljam... i da... nikad mi nije niti ce smetati nas klub iz bih-a, bio iz fbih-a ili rs... za mene isto...kada nasi timovi igraju u evropi... navijam i za zrinjski, siroki, sarajevo, borac itd... isti k.urac... sta se imamo dijeliti jos,REANIMATOR je napisao/la:опет ",? се " " " $ у $ $ $," $ ја ' & на 7 $ $ $ % за ?tm84 je napisao/la:to frustirani klinci pucaju pricu kad njihov klub nije prvak... pa odma je neki "nacionalni" kljucLBJ MVP je napisao/la:I meni nikad nije bilo jasno koji su to zapravo srpski,a koji hrvatski i bošnjački klubovi možel mi ko pojasnit![]()
sve su to bosansko-hercegovacki klubovi! kraj price!![]()

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
- Stole iz Bora
- Kontakt:
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
- drinin vuk
- Kontakt:
" се $ $ " - " пост,$ " " право $ " о стању у савезу,& " % $ оно на ' ' је ".Stole iz Bora je napisao/la:SPREMAN SCENARIO ZA FORMIRANJE NOVOG NFSBIH
http://sportsport.ba/tekst/3/spreman-sc ... sbih/53463
' " & % -,? $ " % " " " $ се на $ " " " праве ". " наравно " - % " " " " са " " " & него странац " ? " % ' $ " $,а " ' " ' 100 000 $.
" ' $ је савез ",$ су се ? ? ",? " " " ' ? ? " $ $ " $ ? на ' ? & ? & " ".
С $ стране,/ се ? " $ ? се " " " заговарају $ $ праве " ? ? ? ¥ % ' ? ? " ¥ % " & '.
Не ? наравно ? у ? " јер ' $ ? " $ & $ " " ' $,а " $ " " се $ " $ се $ на % ".
$ ' ? & ? " па " ' / (" је " " - је / $) ' знат & " на " $ % у Савезу $ је $ - $ у " у & је $ " 20 $ ? то % је ? " повјерење $ је у " & & $ ".
% је горе ? & '," - $ $ " & се & ' " (? не) - $ " ' $ $ се ' % у " ? & потпуно $ " $ су " % ' " " ? $.
' застава је " ",? " & ? " " " & $ " у РС " ту заставу не ? " " ' је ".
Ето % " % ' ",? / $ ' $ " на ' ' " $ " се ? $ ' $ $ " је $ ове $ ? 100 ' $ $ $ " $ & ' % се зове $ " $
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.