NK Zvijezda Gradačac

EdinTM87
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la EdinTM87 » 31 jul 2010, 18:54

Svi Red Dragonsi na tekmi, niko ovde nista ne pise, zasad je 1:1, nadam se da ce te uzeti sva tri boda!
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 31 jul 2010, 19:08

80. minut 2:1 trenutno

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 31 jul 2010, 19:10

Za početak 3 boda za zvijezdu
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 31 jul 2010, 20:17

Zvijezda prva na tabeli PL BiH !!!
Prvi i posljednji put !
:mrgreen:
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 31 jul 2010, 20:39

1) Nije 1. :D
2) 100% nece biti posljednji :mrgreen:

Al ova tekma danas nista ne pokazuje! Nikad nismo imali srece sa Travnikom na našem terenu...
1 su nam uzeli bod, a jednom smo ih jedva 1:0 pobijedili.. tako da, SUPER! :D
Al nista idemo u Subotu na Grbavicu po Booooooooooooooooood !!!!!!!!! :D ako nam sudija ne ukrade ko prosli put :roll:

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 31 jul 2010, 20:50

kako nije prva, jedina je pobijedila.

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 31 jul 2010, 21:08

zadovoljan sam igrom i zalaganjem, još može bolje vidi se da ima mjesta za napredak, Vidović danas najbolji, nije loš ni Tosunović, moranjkić agresivan i bezobrazan-drzak ko i uvijek, Jusić i DŽoni osim one greške kod primljenog gola neprelazni, sve u svemu nije loše za razliku od prošle sezone

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 31 jul 2010, 21:16

Utakmica kakva se i mogla pretpostaviti kada se igra protiv Travnika.Zvijezda dobro usla u utakmicu,imala presing na terenu,stvarala prilike i onda iz jedne kontre kada su svi igraci Zvijezde krenuli ka golu Travnika gosti dolaze u vodstvo.Travnik iz jednog jedinog suta na gol u prvom poluvremenu postize gol.Nakon toga jos veci pritisak Zvijezde,prvo Hamzic iz 100% sanse pogadja precku,da bi Jusic zabio za poravnanje.U prvom poluvremenu Zvijezda puno bolja ali to nije uspjela krunisati boljim rezultatom.U drugom poluvremenu nakon suta glavom jednog igraca Zvijezde igrac Travnika izbija loptu sa gol linije.Konacan rezultat postavlja Doro nakon sto je prvo izborio korner da bi iz istog dao pobjedonosni gol.Travnik je imao sansu da izjedanaci u 93 min kada jedan igrac iz slobodnjaka pogadja precku,medjutim sudija je 5 sec prije toga napravio gresku kada jedan igrac Travnika ocigledno igrao rukom a ovaj nesvira nista.Na kraju nas je mogao skupo kostati jedan veliki previd sudije.Zvijezda u svakom slucaju puuuno bolja ,Travnik je za 90 min imao dva suta od cega je jedan bio gol,a drugi pogodio precku.Po meni igrac utakmice Doro.Od novih igraca po meni je danas najbolji bio Tosunovic,iako nije dao gol borio se, vrsio je pritisak na odbranu Travnika,dobio gotovo svaki duel na terenu.Isto je dobar bio i Vasiljevic, covjek je u zraku nenadmasan svaka je njegova lopta,Knezevic jako cvrst u odbrani mozda nema tehniku kao Brka ali je od njega puno bolji u dafanzivi sto je i najvaznije za beka.Jako je dobar bio i Vidovic u prvom poluvremenu dok je imao snage mozda je i bio najbolji Zvijezdin igrac,dok se u drugom poluvremenu umorio i trener ga promjenio.Po meni je ova ekipa puno bolja od proslosezonske puno jaca,cvrsca,borbenija,brza.Najveci nedostatak bi mogao biti to sto nemamo drugog napadaca uz Tosunovica,tek tada bi i Damir dosao do izrazaja.Vidjeli ste i danas da od onog Husica nema nista,Djoric je jedan obicni cirkusant.Na pripremama se jako dobro pokazao Nuhanovic ali on danas nije igrao jer nije dobio radnu dozvolu.Siguran sam da ce on biti taj drugi napadac.Trebalo bi to sve biti gotovo do drugog kola.Vjerujem u ovu ekipu.

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 31 jul 2010, 23:05

Super, prve tri bobe upisane mada je bilo teško kraj ovog poznatog Travničkog bunkera.
Danas sam vidio i B.Nikića na tribini, jel to došao da sada gleda PL ili pregovara sa Zvijezdom :)
Dragon Town

mmmirza
Kontakt:

Post Postao/la mmmirza » 31 jul 2010, 23:17

pa bio je i brka na tribini pa ne pregovara sa zvijezdom.valjda imaju ljudi pravo doci gledat premijerligasku utakmicu

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 31 jul 2010, 23:29

mmmirza je napisao/la:pa bio je i brka na tribini pa ne pregovara sa zvijezdom.valjda imaju ljudi pravo doci gledat premijerligasku utakmicu
Jest imaju na to pravo, ali je Nikiću neko dobacio da bi trebao igrati za Zvijezdu na što je on rekao da će se vidjeti za to. A lijepo sam i rekao ili gleda utakmicu PL ili je došao poslom ;)
Dragon Town

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 01 avg 2010, 01:00

EdinTM87 je napisao/la:Zvijezda prva na tabeli PL BiH !!!
Prvi i posljednji put !
:mrgreen:
duhovit ovaj strunf...hahahahahhahah
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 01 avg 2010, 09:57

Bravo za Zvijezdu! Odlična utakmica na otvaranju sezone. Najbitnija su ta tri boda.
A đe da znam?!

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 01 avg 2010, 11:38

http://www.facebook.com/home.php?#!/vid ... 3698532802
Evo tu se lijepo vidi da nam je sudija poništio čist gol, jedan igrač Travnika je bio uz stativu i tako da nije bilo govora o nedozvoljenoj poziciji. A ovaj sudija iz I.Sarajeva je imao neki "svoj" kriterij i nije dostojan suditi u PL.
Dragon Town

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 01 avg 2010, 11:42

zmaj_Bosne je napisao/la:http://www.facebook.com/home.php?#!/vid ... 3698532802
Evo tu se lijepo vidi da nam je sudija poništio čist gol, jedan igrač Travnika je bio uz stativu i tako da nije bilo govora o nedozvoljenoj poziciji. A ovaj sudija iz I.Sarajeva je imao neki "svoj" kriterij i nije dostojan suditi u PL.
Vjerovatno je išao na to da je samo jedan igrač iza golmana bio u trenutku kada je lopta upućena a moraju biti dva ako je golman ispred igrača

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 01 avg 2010, 12:10

Ofsajd drug. Jest da se teško vidi zbog tresanja moba, ali koliko ja vidim ovaj što daje gol je iza golmana, pri primanju lopte, a na gol liniji samo jedan igrač Travnika.

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 01 avg 2010, 12:47

elSaik je napisao/la:
Ofsajd drug. Jest da se teško vidi zbog tresanja moba, ali koliko ja vidim ovaj što daje gol je iza golmana, pri primanju lopte, a na gol liniji samo jedan igrač Travnika.
Pa to sam i ja napisao iznad

Žbljohar
Kontakt:

Post Postao/la Žbljohar » 01 avg 2010, 15:36

Da vas postedim iznenadenja i cekanja 2-3 dana,Nikic potpisao za Zvijezdu

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 01 avg 2010, 15:58

sony_91 je napisao/la:
elSaik je napisao/la:
Pa to sam i ja napisao iznad
Pa jesam li tebi šta rekao? :|

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 01 avg 2010, 16:47

Nema govora o ofsajdu. Zaustavite snimak u momentu kada Vasiljević glavom prebacuje loptu koja ide do Đorića i vidjećete da su ispred Đorića i golman i još dva igrača Travnika, tako da uopšte nije bio ofsajd.
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.