Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
Yeah @ Desimal, be my man !! 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ja i @mandraxDesimaL je napisao/la:

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Kolike komplekse Ronaldo ima prema 'Malom Geniju'
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: JTS, dana/u 24 avg 2012, 01:32, ukupno mijenjano 1 put.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- PatrickBateman
- Kontakt:
Treba onda slika Valdesa i AlbiolaLBJ MVP je napisao/la:Ja i @mandraxDesimaL je napisao/la:

Ovaj Ramos došo' sebi čini mi se, nema onoga divljanja više, ili večeras nije imao podršku Pepea, pa ga bilo strah da sam kenja. 

Što nam moraš happy moment usr.atimandraX je napisao/la:Ovaj Ramos došo' sebi čini mi se, nema onoga divljanja više, ili večeras nije imao podršku Pepea, pa ga bilo strah da sam kenja.

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ma kad si lošiji svašta ti se dešava u glavi.Samo se riješio kompleksa uostalom kao i cijela ekipamandraX je napisao/la:Ovaj Ramos došo' sebi čini mi se, nema onoga divljanja više, ili večeras nije imao podršku Pepea, pa ga bilo strah da sam kenja.

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Nisam majke mi, ovo je bio kompliment za Ramosazizu1991 je napisao/la:Što nam moraš happy moment usr.atimandraX je napisao/la:Ovaj Ramos došo' sebi čini mi se, nema onoga divljanja više, ili večeras nije imao podršku Pepea, pa ga bilo strah da sam kenja.

jbt gle koliko je sati, treba na posao ujutro, haj bok, uživajte

Mislim da je ipak do frizure.LBJ MVP je napisao/la:Ma kad si lošiji svašta ti se dešava u glavi.Samo se riješio kompleksa uostalom kao i cijela ekipamandraX je napisao/la:Ovaj Ramos došo' sebi čini mi se, nema onoga divljanja više, ili večeras nije imao podršku Pepea, pa ga bilo strah da sam kenja.

P.S. bjež'te, eto admina.
Hercegovac a radi
A nije mu loša frizura.No homo
Admin je raja

A nije mu loša frizura.No homo

Admin je raja

I sta bi s banovima ?
razocarenje neko bi rekao

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Meni je bilo sumnjivo, čim je @monolog onako malo granicu daoRaul_64 je napisao/la:I sta bi s banovima ?

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
odyeb'LBJ MVP je napisao/la:Hercegovac a radi![]()

Vidi što ovaj loži:
Iker Casillas (Real Madrid): "Valdes je vrlo dosljedan golman i ne bi smio biti kritikovan zbog jedne greške.
Ne seri Ikere majke ti, valjat' ćeš se od smijeha čim pobjegneš od kamera

ova slika je presmijesna ,pogledaj malo ove linije od stadiona i ovu liniju ko povucenu ,bas su vertikalne pravonanek je napisao/la:

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
pa šta će ti linije , jesi slijep da vidiš da je ispred zadnjeg igrača xD
Vođa zna.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Na ovoj slici vise od pola metra u ofsajdu, a u stvarnosti bio maksimalno pet centi. Ko je pravio ovu 3D sliku il je malouman il je navijac reala, il je maloumni navijac reala.
-
- Kontakt:
mirise na patetiku!
Svake godine pljune se minimalno 50 miliona, nekad se predje i cifra od 100 miliona.
Dovedese sve sto valja pa cak i trener koji sve osvaja gdje stigne.
Uzme se kredit po povoljnim uslovima kad god zatreba i opet se na kraju izvlaci na sudijske greske u vidu 2-3 centimetra.
mirise na patetiku.
Svake godine pljune se minimalno 50 miliona, nekad se predje i cifra od 100 miliona.
Dovedese sve sto valja pa cak i trener koji sve osvaja gdje stigne.
Uzme se kredit po povoljnim uslovima kad god zatreba i opet se na kraju izvlaci na sudijske greske u vidu 2-3 centimetra.
mirise na patetiku.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.
Alves: "Madrid je malo toga napravio, a odnosi veoma dobru nagradu."

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Jao atmosfere na terenu.
Ne bih nikad rekao da je riječ o El Clasicu.
K'o da je prijateljska utakmica između Olympiakosa i Zvezde.
Nema naboja, crvenih kartona, konstantnih prigovora...
Barcelona zasluženo pobijedila. Po meni, ono je bio ofsajd. Mali, ali definitivno ga je bilo. Penal čist k'o suza, a toga je svjestan i Ramos.
Real nastavlja tamo gdje je stao. Možda ne dominira terenom, ne stvara prilike i ne prelazi na protivničku polovicu, al' opet može s Barcelonom.
Koliko dugo Barcelona nije u hendikepu dobila Reala? Je l' od polufinala CL kada je bilo 0:2 na SB-u?
Iniesta pokazao.
Mogao bi on na kraju godine biti proglašen za najboljeg igrača. Kako je dominirao na Euru, tako je i sinoć na Kamp Nou.
Maestro.
Banova nije bilo, samo onaj jedan. Naravno, Meho je pocrvenio.
Možda bude još nekih kratkotrajnih (prepoznaće se oni koji vrijeđaju u postovima), al' u biti i na forumu je bilo kao i na terenu. Bez žara i borbe. 

Ne bih nikad rekao da je riječ o El Clasicu.

Barcelona zasluženo pobijedila. Po meni, ono je bio ofsajd. Mali, ali definitivno ga je bilo. Penal čist k'o suza, a toga je svjestan i Ramos.

Real nastavlja tamo gdje je stao. Možda ne dominira terenom, ne stvara prilike i ne prelazi na protivničku polovicu, al' opet može s Barcelonom.

Iniesta pokazao.

Banova nije bilo, samo onaj jedan. Naravno, Meho je pocrvenio.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.