Singore bit ce sad u ned. Nisam stigao objavit duze vrijeme al gotova je II faza izgradnje sad slijedi usminkavanjeSignore je napisao/la:Ajmo Viteze iz Viteza, nesto nema slika stadiona vec duze vrijeme

Singore bit ce sad u ned. Nisam stigao objavit duze vrijeme al gotova je II faza izgradnje sad slijedi usminkavanjeSignore je napisao/la:Ajmo Viteze iz Viteza, nesto nema slika stadiona vec duze vrijeme
I mislio sam da ce doci Hajduk ili Dinamo ili neki velik klubwhite1950 je napisao/la:"Stadion radosti" na proljeće se otvara a gostuje niko drugi nego Hajduk!!!
E to se mozda dodje i pogledat. Da stizu Plavu dosao bi 100%, ovako cemo vidjet ako se ukaze prilikawhite1950 je napisao/la:"Stadion radosti" na proljeće se otvara a gostuje niko drugi nego Hajduk!!!
Pa vidim da si nesto neaktivan po pitanju tog. Nemoj da se to vise ponavlja, dobit ces neopravdanGixUltras1947 je napisao/la:Singore bit ce sad u ned. Nisam stigao objavit duze vrijeme al gotova je II faza izgradnje sad slijedi usminkavanjeSignore je napisao/la:Ajmo Viteze iz Viteza, nesto nema slika stadiona vec duze vrijeme
Mi isto dolazimo da pobjedimo.Bice dobra tekma pa neka odigraju I jedni I drugi dobro .GixUltras1947 je napisao/la:Idemo protiv olimpica po pobjedu!
uzi
Rokamo svepabizo je napisao/la:Mi isto dolazimo da pobjedimo.Bice dobra tekma pa neka odigraju I jedni I drugi dobro .GixUltras1947 je napisao/la:Idemo protiv olimpica po pobjedu!
uzi
Opet si nas iznevjerioGixUltras1947 je napisao/la:Singore bit ce sad u ned. Nisam stigao objavit duze vrijeme al gotova je II faza izgradnje sad slijedi usminkavanjeSignore je napisao/la:Ajmo Viteze iz Viteza, nesto nema slika stadiona vec duze vrijeme
HhahahahhaSignore je napisao/la:Opet si nas iznevjerioGixUltras1947 je napisao/la:Singore bit ce sad u ned. Nisam stigao objavit duze vrijeme al gotova je II faza izgradnje sad slijedi usminkavanjeSignore je napisao/la:Ajmo Viteze iz Viteza, nesto nema slika stadiona vec duze vrijeme
Ja mislim da ce bit plavo-bijele i na tribini Vitezova bilo bi lijepo da pise kao kod armade ili tako nesto.Signore je napisao/la:Ma svejedno si trebao bacit koju sliku, al aj, nema veze. Koje boje ce bit stolice? I ocetel radit cirkus sa natpisima?
Da je veći stadion kao koševo,grbavica,stad u BL tu se može izvest lijepo nesto ,a vako u Travniku cirkus bojaSignore je napisao/la:Bas zbog Travnika najvise i pitamRomanticni stadion
Doduse, bude cirkusa i bez srcadi, svakako mislim da se na tribinama koje imaju manje od 15 redova ne treba pisati, ruzno izgleda kad je debljina jedne stolice, mal natpis, nerijetko i nesimetrican.
GixUltras1947 je napisao/la:Idemo protiv olimpica po pobjedu!
uzi
Jel olimpic ima navijače ?Mokroguz je napisao/la:GixUltras1947 je napisao/la:Idemo protiv olimpica po pobjedu!
uzi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ImaGixUltras1947 je napisao/la:Jel olimpic ima navijače ?Mokroguz je napisao/la:GixUltras1947 je napisao/la:Idemo protiv olimpica po pobjedu!
uzi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.