Odličan potez Širokog mlad,perspektivan trener,a isto nije ni preskup.Vidit cemo ga u Abi.Amirutah1988 je napisao/la: ↑02 jun 2026, 14:02BAGARIĆ OSTAJE
HKK ŠIROKI sa velikim zadovoljstvom obavještava javnost kako su Klub i trener Marijan Bagarić postigli dogovor o nastavku suradnje.
Ovaj mladi trener koji je u ožujku 2025. godine stigao u sportski ponos Hercegovine, stavio je potpis na novi trogodišnji Ugovor sa našim klubom.
- Drago mi je da smo postigli dogovor oko nastavka suradnje. Zahvalan sam Klubu na ukazanom povjerenju. Očekuje nas izazovan posao slaganja momčadi i nastupa u ABA Ligi. Nadam se da ćemo napravit dobar posao i pokazati se u najboljem svjetlu, izjavio je nakon potpisa ugovora za službene stranice kluba trener Bagarić.
Kosarkaska liga BiH
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
-
Sogandolma21
- Kontakt:
Re: Kosarkaska liga BiH
NKŠB
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Prvi dio posla je obavljen,sad predstoji ono najvažnije,sastavljanje ekipe.Sogandolma21 je napisao/la: ↑02 jun 2026, 15:37Odličan potez Širokog mlad,perspektivan trener,a isto nije ni preskup.Vidit cemo ga u Abi.Amirutah1988 je napisao/la: ↑02 jun 2026, 14:02BAGARIĆ OSTAJE
HKK ŠIROKI sa velikim zadovoljstvom obavještava javnost kako su Klub i trener Marijan Bagarić postigli dogovor o nastavku suradnje.
Ovaj mladi trener koji je u ožujku 2025. godine stigao u sportski ponos Hercegovine, stavio je potpis na novi trogodišnji Ugovor sa našim klubom.
- Drago mi je da smo postigli dogovor oko nastavka suradnje. Zahvalan sam Klubu na ukazanom povjerenju. Očekuje nas izazovan posao slaganja momčadi i nastupa u ABA Ligi. Nadam se da ćemo napravit dobar posao i pokazati se u najboljem svjetlu, izjavio je nakon potpisa ugovora za službene stranice kluba trener Bagarić.
Daje nada Dragana Covica koji je nedavno objavio da ce se podržati Široki,odmah je uslijedila i potvrda da ce klub igrati u ABA ligi,dakle bit ce podrške,sto iskreno i želim Širokom.
-
Sogandolma21
- Kontakt:
Vidjet cemo sve ima 4-5 ekipa(Krka,Borac,Studentski,Ilirija)s kojim Široki može biti konkurentan.Amirutah1988 je napisao/la: ↑02 jun 2026, 15:40Prvi dio posla je obavljen,sad predstoji ono najvažnije,sastavljanje ekipe.Sogandolma21 je napisao/la: ↑02 jun 2026, 15:37Odličan potez Širokog mlad,perspektivan trener,a isto nije ni preskup.Vidit cemo ga u Abi.Amirutah1988 je napisao/la: ↑02 jun 2026, 14:02BAGARIĆ OSTAJE
Daje nada Dragana Covica koji je nedavno objavio da ce se podržati Široki,odmah je uslijedila i potvrda da ce klub igrati u ABA ligi,dakle bit ce podrške,sto iskreno i želim Širokom.
NKŠB
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Vidjet cemo kakav ce biti sastav ucesnika ABA lige,ali prema proslom sastavu učesnika otprilike 4-5,tako bi trebalo biti i ove sezone,uz par kvalitetnih pojacanja,moze se imati solidna sezonaSogandolma21 je napisao/la: ↑02 jun 2026, 15:54Vidjet cemo sve ima 4-5 ekipa(Krka,Borac,Studentski,Ilirija)s kojim Široki može biti konkurentan.Amirutah1988 je napisao/la: ↑02 jun 2026, 15:40Prvi dio posla je obavljen,sad predstoji ono najvažnije,sastavljanje ekipe.Sogandolma21 je napisao/la: ↑02 jun 2026, 15:37
Odličan potez Širokog mlad,perspektivan trener,a isto nije ni preskup.Vidit cemo ga u Abi.