Onda lazu ovi iz Freiburga.sagitarius je napisao/la:Kak moze biti iz Chicaga, kad se vidi Zukanovic..Goalgetter je napisao/la:Jedna iz Chicaga.
SP BRAZIL 2014: Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: SP BRAZIL 2014: Bosna i Hercegovina
Ne lažu, ne piše nigdje druže da je iz ChicagaGoalgetter je napisao/la:Onda lazu ovi iz Freiburga.sagitarius je napisao/la:Kak moze biti iz Chicaga, kad se vidi Zukanovic..Goalgetter je napisao/la:Jedna iz Chicaga.To je sa oficijelne fb stranice SC Freiburga.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Ma zbunili je ba. Kako ce krenut lijevo kad drzava sa lijevom zastovom i ne postoji. Da su lijevu zastavu okrenuli ispravno, znala bi onda na koju bi stranu skrenulaKaunas je napisao/la:daBogda fulila![]()
http://sportsport.ba/ino_fudbal/kornjac ... ine/132185" onclick="window.open(this.href);return false;
- akisarajevo92
- Kontakt:
Ponovo majstorije! Neopravdano brutalno zapostavljen.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Don't believe the hype.
Počela je američka turneja
Zmajevi odradili trening, Bičakčić i Lulić radili odvojeno
http://sportsport.ba/bh_fudbal/zmajevi- ... eno/132197

Zmajevi odradili trening, Bičakčić i Lulić radili odvojeno
http://sportsport.ba/bh_fudbal/zmajevi- ... eno/132197

Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Yebiga nije zadnji vezni, k'o Tino Sven.akisarajevo92 je napisao/la:Ponovo majstorije! Neopravdano brutalno zapostavljen.
[youtube][/youtube]
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
[youtube][/youtube]
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Zar moze bez njih..Head je napisao/la:Avdija i Tino u klipu.
ser del barça es el millor que hi ha !
Ya eto, da jednom gol i odmah u reprezentaciju, što se mene tiče ne bih ga nikad pozv'o.akisarajevo92 je napisao/la:Ponovo majstorije! Neopravdano brutalno zapostavljen.
[youtube][/youtube]
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA
Eto ostalo je jos 2 sedmice tacno od SP, ja jos ne vjerujem da je BiH na Mundijalu, mislim da necu ni vjerovat dok ne istrcimo na Maracanu.Sjecam se jos 98-e u Francuskoj, bio sam dijete i gledao sa starim tekme i bilo mi je nezamislivo da na ovako velikom takmicenju nastupi nasa drzava, ne znam zasto
Sto se tice sastava protiv Argentine, ne znam stvarno sta napisati, neki govore 5-4-1, to bi bilo dobro da zatvorimo prilaze golu ali opet postavlja se pitanje, znamo li mi tako igrat? Znamo li se braniti? Mislim da onda igraci nece znati odgovoriti jer smo dosada igrali sa 2 CF.Evidentno je da ne smijemo tako igrati s Argentincima,ali kako igrati drugacije?Zasto sad mijenjati sve? Ali sam opet misljenja da ako pocnemo sa 2 CF da ce nas napunit
Ruku na srce mislim da niti jedna repka koja bude igrala protiv Argentine nece sacuvati svoju mrezu, imaju najbolji napad svih vremena.Ne znam sto vise napisati a da nije vec napisano
Sretno nam!!
Sto se tice sastava protiv Argentine, ne znam stvarno sta napisati, neki govore 5-4-1, to bi bilo dobro da zatvorimo prilaze golu ali opet postavlja se pitanje, znamo li mi tako igrat? Znamo li se braniti? Mislim da onda igraci nece znati odgovoriti jer smo dosada igrali sa 2 CF.Evidentno je da ne smijemo tako igrati s Argentincima,ali kako igrati drugacije?Zasto sad mijenjati sve? Ali sam opet misljenja da ako pocnemo sa 2 CF da ce nas napunit
27.10.2020
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Kaunas je napisao/la:daBogda fulila![]()
http://sportsport.ba/ino_fudbal/kornjac ... ine/132185" onclick="window.open(this.href);return false;
Kao prvo stavili su veci komad hrane kraj Argentinske, a kao drugo nasu su zastavu naopako okrenuli uhljupi
Tako kornjaco, mozes da ga duvas
Chelsea F.C.
[youtube][/youtube]
Vedo priča na engleskom, malo ga je k'o i zaboravio
Ima još 2 videa iza ovog na playlisti s treninga.
Vedo priča na engleskom, malo ga je k'o i zaboravio
Ima još 2 videa iza ovog na playlisti s treninga.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- IlProfessore
- Kontakt:
Prenosi li ko tekmu protiv obale slonovače?
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
Re: Odg: SP BRAZIL 2014: Bosna i Hercegovina
Fejs TiViIlProfessore je napisao/la:Prenosi li ko tekmu protiv obale slonovače?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Re: Odg: SP BRAZIL 2014: Bosna i Hercegovina
Kad oni prenose tekmu nikad ne znaš da li će ista ići radio prenosom, telefonom, sa slikom preko streama ili će ipak biti EJČ DIAsharaK je napisao/la:Fejs TiViIlProfessore je napisao/la:Prenosi li ko tekmu protiv obale slonovače?
4-IN-A-ROW
to sam i ja odmah uočio.. a jezim se od toga kad se naopako okrene.FliX je napisao/la:Ma zbunili je ba. Kako ce krenut lijevo kad drzava sa lijevom zastovom i ne postoji. Da su lijevu zastavu okrenuli ispravno, znala bi onda na koju bi stranu skrenulaKaunas je napisao/la:daBogda fulila![]()
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- IlProfessore
- Kontakt:
Ma prava zastava je ta na tvom avataruZagor je napisao/la:to sam i ja odmah uočio.. a jezim se od toga kad se naopako okrene.FliX je napisao/la:Ma zbunili je ba. Kako ce krenut lijevo kad drzava sa lijevom zastovom i ne postoji. Da su lijevu zastavu okrenuli ispravno, znala bi onda na koju bi stranu skrenulaKaunas je napisao/la:daBogda fulila![]()
http://sportsport.ba/ino_fudbal/kornjac ... ine/132185" onclick="window.open(this.href);return false;![]()
...
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
Evo kako nas je FIFA predstavila za sp u Brazilu
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.