Navijaci..
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
-
eLeMeNtH-SoutH CreW
- Kontakt:
Re: Navijaci..
ovi navijaci YB su za svaki respekt..ipak oni naginju ka zapadu 
Fenerbahçe SK...1907♥
I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!
1921♥
I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!
1921♥
[youtube][/youtube]
Licno mislim da su imali i mnogo boljih izdanja i da su poceli previse da se furaju na Argentince.
Licno mislim da su imali i mnogo boljih izdanja i da su poceli previse da se furaju na Argentince.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
nije loše a nek su malo ubacili trbube i ostale instrumente po tome će se razlikovati od ostalih u Grčkoj a i dobro zvuči i izgleda. Čini mi se da su navijači YB-a okačili (naopako) neki trans samo nezz kome su ga uzeli jer ne mogu naći sliku ako ko zna nek stavi.Devil je napisao/la:[youtube][/youtube]
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
napomenuću da tema ostaje dok god se na njoj ne pojavljuju navijači iz BiH i regiona.
opet ga popusile Viole, ovaj put u edinburghu gdje su ih "ljepo" docekali CCS 
- RagazziDelSud
- Kontakt:
nije valjda da su i tamo pop.šili ali opet imaju .uda i para da idu na sva gostovanja a kako sam ja pročitao haman su odma' nakon tekme sa Hibernianom otrčali u busevesteve-o je napisao/la:opet ga popusile Viole, ovaj put u edinburghu gdje su ih "ljepo" docekali CCS
imaju slike na netu, bilo slovenaca svega oko 10-15 ispred puba u centru, doslo neki 10-tak momaka iz CCS i sredili ih za 5 minuta prije sto je murija stiglabrazzo je napisao/la:nije valjda da su i tamo pop.šili ali opet imaju .uda i para da idu na sva gostovanja a kako sam ja pročitao haman su odma' nakon tekme sa Hibernianom otrčali u busevesteve-o je napisao/la:opet ga popusile Viole, ovaj put u edinburghu gdje su ih "ljepo" docekali CCSnezz šta je bilo večeras na siciliji
al' stvarno respekt torcidi veceras, smijem reci da ono nema niko na balkanu(naravno respekt ostalim)! ipak je to mediteran i uzareni jug-europe
jedna mocna slika:

- RagazziDelSud
- Kontakt:
- rob do bagro
- Kontakt:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!

ove su najjače
dnipr-lech

- Barney Stinson
- Kontakt:
Može samo neko objašnjenje zasto mi je izbrisan post

19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
Zato sto se nakace deca na postove o Hajduku,Zvezdi,Partizanu i zato molim te nemoj vise ni ti postavljati to,ni ja necu jer vidim da ovako ne ide.Do pre par meseci normalna se diskusija vodila ovde dok nije poceo raspust,nadam se da ce se to vratiti jos malo kada pocne skolaBarney Stinson je napisao/la:Može samo neko objašnjenje zasto mi je izbrisan post![]()
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ne vidim u cemu je problem, niko se nije svadjao...
- Barney Stinson
- Kontakt:
Heh pa dobro sve to stoji ali cemo onda forum sluzi... Ako stavim post u vezi teme i onda se briše... Ali ajde ok... Kuzim na što misliš...Devil je napisao/la:Zato sto se nakace deca na postove o Hajduku,Zvezdi,Partizanu i zato molim te nemoj vise ni ti postavljati to,ni ja necu jer vidim da ovako ne ide.Do pre par meseci normalna se diskusija vodila ovde dok nije poceo raspust,nadam se da ce se to vratiti jos malo kada pocne skolaBarney Stinson je napisao/la:Može samo neko objašnjenje zasto mi je izbrisan post![]()
19 - ђ - 11
tko se bunio na postove o torcidi?Devil je napisao/la:Zato sto se nakace deca na postove o Hajduku,Zvezdi,Partizanu i zato molim te nemoj vise ni ti postavljati to,ni ja necu jer vidim da ovako ne ide.Do pre par meseci normalna se diskusija vodila ovde dok nije poceo raspust,nadam se da ce se to vratiti jos malo kada pocne skolaBarney Stinson je napisao/la:Može samo neko objašnjenje zasto mi je izbrisan post![]()
Ovo , je glupost i nije bilo povoda za brisanje meni je zao sto nesmijemo postavljat slike :
NASIH NAVIJACA , daj sada zabrani i ovih Balkanskih pa da nista nevidimo :S
" OČEMO KODEKS "
NASIH NAVIJACA , daj sada zabrani i ovih Balkanskih pa da nista nevidimo :S
" OČEMO KODEKS "
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.