Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Dres reprezentacije BiH
Evo još 2 Adidas... Ehhh sad bi bilo dobro nekako stupiti u kontakt sa N/FSBiH...
Pa da oni pogledaju sve ovo
Radije ovi legeiniNKMramor je napisao/la:Evo još 2 Adidas... Ehhh sad bi bilo dobro nekako stupiti u kontakt sa N/FSBiH...Pa da oni pogledaju sve ovo
![]()
Opet iste price, izgled dresa nece odlucit ko ce postat novi sponzor. Nema savez sta gledat dresove. Daj pare i to je to.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Goalgetter
- Kontakt:
Nemamo mi para za Adidas ili Nike
.
Najbolje opcije. (samo da ovaj bijeli ima plavu kragnu i eto vrhunskog dresa.
).

Lepa Brena - Mani zemlju koja Bosnu nema.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ovo na rukavu je totalna glupost. Svi bi izgledali kao kapiteni. Il stavi na oba ili nemoj ni na jedan.
- AlenHalilovic
- Kontakt:
Sto ce nam sabolonske serijski dresovi nika? I to dva identicna dresa samo boje okrenute.Emir_BIH je napisao/la:Najbolje opcije. (samo da ovaj bijeli ima plavu kragnu i eto vrhunskog dresa.).
Pa ljepski su mi onda ovi trenutni nego ovaj dres.
Aha, misliš na onu smijuriju u malom Ćurčiluku, ja sam mislio da ima nešto ozbiljno pa se iznenadio.71000 je napisao/la:Da, http://www.bhfanshop.ba/" onclick="window.open(this.href);return false;jestamaji je napisao/la:zar postoji tako nešto??71000 je napisao/la:Ima li ko iskustva sa dresovima iz oficijelnog BH FAN SHOP-a, kvalitet i sve što ide uz to?
Pa to ces vjerovatno, 99,9 % i dobit od nikea i adidasa, bar za prvi ugovor, neki sablonski dres, i to vjerovatno jedan plavi jedan bijeli, sa kontra detaljem i to je to.AlenHalilovic je napisao/la: Sto ce nam sabolonske serijski dresovi nika? I to dva identicna dresa samo boje okrenute.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Na SP-u za svakoga naprave jedinstvene dresove.klasik je napisao/la:Pa to ces vjerovatno, 99,9 % i dobit od nikea i adidasa, bar za prvi ugovor, neki sablonski dres, i to vjerovatno jedan plavi jedan bijeli, sa kontra detaljem i to je to.AlenHalilovic je napisao/la: Sto ce nam sabolonske serijski dresovi nika? I to dva identicna dresa samo boje okrenute.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
naravno, to je ogroman biznis. to bi moglo biti pravo dobro za naš savez, ako stvarno nemamo direktan ugovor sa Legeom nego samo sa posrednikom, tako bi se nakon plasmana mogao isposlovati maestralan deal! tu čak ni ono naše "a gdje sam ja u svemu tome" nekim firmama ne bi predstavljalo preveliki problemCartman je napisao/la:Na SP-u za svakoga naprave jedinstvene dresove.klasik je napisao/la:Pa to ces vjerovatno, 99,9 % i dobit od nikea i adidasa, bar za prvi ugovor, neki sablonski dres, i to vjerovatno jedan plavi jedan bijeli, sa kontra detaljem i to je to.AlenHalilovic je napisao/la: Sto ce nam sabolonske serijski dresovi nika? I to dva identicna dresa samo boje okrenute.
Ja ne vjerujem da ćemo mi dobiti nekakve jedinstvene dresove. Ubijeđen sam da ćemo imati plave i bijele garniture sa grbom Saveza, ništa više. Detaljne razloge ne treba navoditi, al' onako površno kada gledaš, ovima iz RS-a je svejedno, bitno je da nisu ljiljani, varta bi im najviše pasala, ovima iz dijela Federacije s hrvatskom većinom isto, iz bošnjačke većine ne žele vartu, ali su svjesni da neće moći dobiti ljiljane i kombinaciju s bijelim dresom i plavim šorcom jer ovi iz druga dva naroda neće pristati na tu varijantu. Tako da ostaje jedino ovo solomonsko rješenje, bijela i plava garnitura. Ne mora značit' da će tako biti, ali logika mi to govori. Pred nama je.Cartman je napisao/la:Na SP-u za svakoga naprave jedinstvene dresove.klasik je napisao/la:Pa to ces vjerovatno, 99,9 % i dobit od nikea i adidasa, bar za prvi ugovor, neki sablonski dres, i to vjerovatno jedan plavi jedan bijeli, sa kontra detaljem i to je to.AlenHalilovic je napisao/la: Sto ce nam sabolonske serijski dresovi nika? I to dva identicna dresa samo boje okrenute.
Radije bih da ostanemo uz Legeu ili da uzmemo nekog manje navikanog proizdvodjaca koji ce nam posvetiti vise paznje, nego da nam uvaljuju nekakve sablonske dresove. Meni je, blago receno, pravo povrsno razmisljanje da uzmemo dresove od "poznatih" samo eto da mozemo reci da su nam oni sponzori.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Ja bih da uzmemo dresove od "poznatih" (adidas, nike) zbog ostale opreme koja ce se radit za savez. Dukserice, trenerke maice polo maice suskavci._dreamer_ je napisao/la:Radije bih da ostanemo uz Legeu ili da uzmemo nekog manje navikanog proizdvodjaca koji ce nam posvetiti vise paznje, nego da nam uvaljuju nekakve sablonske dresove. Meni je, blago receno, pravo povrsno razmisljanje da uzmemo dresove od "poznatih" samo eto da mozemo reci da su nam oni sponzori.
Razlika u kvalitetu tih stvari poznatih marki i marki tipa legea smijesno je i poredit.
A dosta ljudi ce htjet uzet trenerku reprezentacije, maicu, duksericu a da nije sljam ko ova legea.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
HAHAHAH PA I OVI LEGEINI SU ŠABLOSNSKI, DNO DNA. Dajte neku ozbiljnu marku kakva dolikuje našoj repki adidas, puma, nike
- Donnie Darko
- Kontakt:
Da, Legea nam posvecuje toliko paznje vec godinama, cak su nas razmazili. Svaka garnitura je originalni i specijalni dizajn, samo za nas, nikako sablon._dreamer_ je napisao/la:Radije bih da ostanemo uz Legeu ili da uzmemo nekog manje navikanog proizdvodjaca koji ce nam posvetiti vise paznje, nego da nam uvaljuju nekakve sablonske dresove. Meni je, blago receno, pravo povrsno razmisljanje da uzmemo dresove od "poznatih" samo eto da mozemo reci da su nam oni sponzori.
ja sam za olympikus 
Znači bolje šablonski dres Legea nego šablonski dres NIke, Adidas .. 
kakav Adidas,kakav Nike,kakva legea,dajte nam BORAC TRAVNIK

Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
-
neroazzuro
- Kontakt:
Sta ba sablonski,nesablonski?! Daj dobar ugovor,a dres kakav god je,nas je.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić