Vels - BiH / BiH - Belgija

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Šta očekujete od ovog dvomeča:

6b
54
15%
4b
75
21%
3b
43
12%
1b
111
31%
0b
80
22%

Ukupno glasova: 363

Consigliere
Kontakt:

Re: Vels - BiH / BiH - Belgija

Post Postao/la Consigliere » 10 okt 2014, 14:02

Kao prvo, sa 0 bodova nakon 3 kola sanse za plasman su teorija, pa makar Mourinho sjeo na klupu.
Kao, drugo, zar je ista vrijedno propustanja Eura? U sred Evrope sa 20 000 nasih navijaca na svakoj tekmi?
Kao trece, zar neko ima iluzije o nekom izlijecenju naseg fudbala, koje bi kao pocelo Safetovim otkazom? To je samo nedosanjani san

Mi, navijaci, mozemo samo jedno: stati uz igrace koji istrce na teren sa nasim grbom! Sva ova visa filozofija treba da postane nevazna kad se lopta zakotrlja :salut:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 10 okt 2014, 14:05

Uh u Pjanica guza :crazy:
slika

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 10 okt 2014, 14:08

Pred svaku tekmu kenjate, onda se u slucaju pobjede zavucete u rupe. I tako u krug. Susic nije repka, nit je Dzeko a ni Spaha. Reprezentacija Bosne i Hercegovine smo MI. Oni kad istce na teren veceras, oni ce predstavljati nas! Nece predstavljati ni Susica ni ostali strucni stab.
Znaci ako veceras odigraju onako kao sto su igrali protiv Egipta, Slovacke (kuci), Nigerije, Kipra bez ikakve borbe, zelje, volje, to ce nama biti šamar a ne Susicu. Nama koji nismo otisli i onim koji su uspjeli otici u Wels. Nikom drugom. Nama je samar kad igrac nase repke pretrci 5km za cijelu tekmu a onda kroz 5 dana na utakmici za klub pretrci 10km.

**** vas vise i Susic i Dzeko i Spaha ba, svi oni ce proci, a ostajemo mi i dalje. A dok je nas bit ce i reprezentacije. Nase je da navijamo, a nadam se da nece doci vrijeme kad cemo im **** sve po spisku, pocevsi od Dzeke kapitena pa do Susica selektora, a kako su poceli ni to nije daleko.

VOLIM TE BOSNO!!!
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 10 okt 2014, 14:15

Ublehu treba otjerati sa klupa bez obzira na večerašnji rezultat

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 10 okt 2014, 14:18

Ako je to cijena da konacno rijesimo agoniju,neka bude tako.
NAPRIJED VELS!

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 10 okt 2014, 14:21

Rusilac je napisao/la:Ako je to cijena da konacno rijesimo agoniju,neka bude tako.
NAPRIJED VELS!
nikad ne mogu navijati protiv svoje zemlje bez obzira na sve okolnosti,NIKADA...

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 10 okt 2014, 14:24

zmaj348 je napisao/la:
Rusilac je napisao/la:Ako je to cijena da konacno rijesimo agoniju,neka bude tako.
NAPRIJED VELS!
nikad ne mogu navijati protiv svoje zemlje bez obzira na sve okolnosti,NIKADA...
Ne navijam ni ja protiv svoje zemlje ni protiv svoje reprezentacije,ja navijam protiv reprezentacije familije Susic,menadzera i ostalih clanova organizovane kriminalne grupe koji su je privatizovali.
Inace,uvijek uz BiH.

velez_mostar
Kontakt:

Re: Odg: Vels - BiH / BiH - Belgija

Post Postao/la velez_mostar » 10 okt 2014, 14:24

Hordas Doboj je napisao/la:Pred svaku tekmu kenjate, onda se u slucaju pobjede zavucete u rupe. I tako u krug. Susic nije repka, nit je Dzeko a ni Spaha. Reprezentacija Bosne i Hercegovine smo MI. Oni kad istce na teren veceras, oni ce predstavljati nas! Nece predstavljati ni Susica ni ostali strucni stab.
Znaci ako veceras odigraju onako kao sto su igrali protiv Egipta, Slovacke (kuci), Nigerije, Kipra bez ikakve borbe, zelje, volje, to ce nama biti šamar a ne Susicu. Nama koji nismo otisli i onim koji su uspjeli otici u Wels. Nikom drugom. Nama je samar kad igrac nase repke pretrci 5km za cijelu tekmu a onda kroz 5 dana na utakmici za klub pretrci 10km.

**** vas vise i Susic i Dzeko i Spaha ba, svi oni ce proci, a ostajemo mi i dalje. A dok je nas bit ce i reprezentacije. Nase je da navijamo, a nadam se da nece doci vrijeme kad cemo im **** sve po spisku, pocevsi od Dzeke kapitena pa do Susica selektora, a kako su poceli ni to nije daleko.

VOLIM TE BOSNO!!!
Vidim tu liniju Hordas-Horde zla-Fk Sarajevo-Safet Susic, pa je samim tim kamufliranje podrske majmunu iz Zavidovica nepotrebno.

Ima jos jedna linija:
Pozitivan rezultat-alibi za ostanak na klupi-nastavak agonije sa Susicem-kriminal-nepotizam.
Los rezultat-dizanje glupave nacije-zahtjev za smjenu-pokusaj vracanja stvari koje su izmakli kontroli-potrebni profesionalizam.

Ti navijaj za Susica, ja cu za Wels!

Volim te BiH!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 10 okt 2014, 14:26

Aragon je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Sta bi sa Prcicem ?

Do jucer se radi njega nebo i zemlja okretali sto nije pozvan a sad ga niko ne spominje u sastav ? Nije valjda od super talenta francuske lige pao vama strucnjacima u ocima ? ili ga jos nema na Fifa igrici pa niste ga isprobali ?

Isto kao i za Hadzia. Nekad su svi napadali Susica zasto ga ne zove, a sad :D

Hocu reci, mi smo narod apsurda :kafa:
Svugdje na svijetu se pozove desetak igraca kroz neki vremenski period i zadovolje 2,3,4 igraca kako gdje. I to se proglasi kao veliki uspjeh jer si pojacao konkurenciju u svom timu. NIGDJE na svijetu ( osim kod Papeta ) ne vazi teorija da ako pozoves i isprobas naprimjer 10 igraca da ih bas svih 10 mora zadovoljiti i da moraju dobivati pozive iako u prvih par utakmica nisu zadovoljili. To neradi niko ziv. NIGDJE na svijetu se ne kritikuju navijaci koji su zeljeli neko novo lice isprobati jer nikad ne mozes biti 100% siguran. Potpuno legitimno i kako Pape voli da kaze "logicno" je da se pozivaju i prizivaju novi igraci puno normalnije nego da se ne pozivaju. Nenormalno je da ako igrac ne zadovolji njega se jos dalje poziva umjsto da se isproba neko drugi igrac. Hadzica se je pozivao u trenutku kada NIJE bilo Besica i kada je igrao u boljoj formi za svoj klub.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 10 okt 2014, 14:27, ukupno mijenjano 1 put.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 10 okt 2014, 14:27

Koliko samo pacenika ovdje, navijaju za Vels. :facepalm:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 10 okt 2014, 14:30

Consigliere je napisao/la:Ma, nama je jedini spas viskok presing i sutat na gol sto cesce bez nekih komplikacija. Dijametralno suprotno od onoga sto smo radili protiv Kipra i nadati se da ce i rezultat biti takav
:bow: :bow: :bow: :bow: :bow:

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 10 okt 2014, 14:30

Al me ovi nerviraju, čim neko stane u odbranu repke, odma mora biti Pitar...

Igrači i Selektori prolaze, Repka ostaje...

I meni je se Sušić popeo na ku.rac, pogotovo sa ovim sad kad reče Hadžića stavit na štopera, al jeb.at ga na nama je da ih večeras podržimo...

:bih:

A ovim što navijaju za Vels, Pa samo mogu reći da vam mame je.bem...

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 10 okt 2014, 14:31

Rusilac je napisao/la:
zmaj348 je napisao/la:
NAPRIJED VELS!
Ne navijam ni ja protiv svoje zemlje ni protiv svoje reprezentacije,ja navijam protiv reprezentacije familije Susic,menadzera i ostalih clanova organizovane kriminalne grupe koji su je privatizovali.
Inace,uvijek uz BiH.
misliš momče da je meni drago gledati onu ublehu od trenera?nije,ali sam opet kupio kartu protiv Belgije i bez obzira na nepotizam koji vlada trenutno u repr.ja i dalje moram da navijam ako ništa drugo radi Bega,Ibiševića,Pjanića zbog momaka koji stvarno vole ovu reprezentaciju.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 10 okt 2014, 14:31

Navijam za repku, a ne za seljaktora, njemu zelim sve najgore, i da leti vec nakon ove dvije tekme. ;)

Naprijed ljiljani!

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 10 okt 2014, 14:32

velez_mostar je napisao/la:
Hordas Doboj je napisao/la:Pred svaku tekmu kenjate, onda se u slucaju pobjede zavucete u rupe. I tako u krug. Susic nije repka, nit je Dzeko a ni Spaha. Reprezentacija Bosne i Hercegovine smo MI. Oni kad istce na teren veceras, oni ce predstavljati nas! Nece predstavljati ni Susica ni ostali strucni stab.

VOLIM TE BOSNO!!!
Vidim tu liniju Hordas-Horde zla-Fk Sarajevo-Safet Susic, pa je samim tim kamufliranje podrske majmunu iz Zavidovica nepotrebno.

Ima jos jedna linija:
Pozitivan rezultat-alibi za ostanak na klupi-nastavak agonije sa Susicem-kriminal-nepotizam.
Los rezultat-dizanje glupave nacije-zahtjev za smjenu-pokusaj vracanja stvari koje su izmakli kontroli-potrebni profesionalizam.

Ti navijaj za Susica, ja cu za Wels!

Volim te BiH!

Nije bolest sve sto boli. Mozda bi trebao napraviti nick BHF Doboj da pisem po ovoj temi? **** tebe Susic a i Wels rođeni moj!

Svi vi koji navijate kontra, zamolio bih vas da dođete među bracu na sjever protiv Belgije pa da navijate za Belgiju, onako, samo da Susic ode.

FUJ!!!
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 10 okt 2014, 14:32

Ovdje nam samo fali Zukanovic. Jos uvjek se tu solidan tim moze sastaviti.
Dzeko naprijed. Sredina Pjanic, Besic, Medo. Sa strana, lijevo Visca-Lulic i desno Hajrovic-Mujdza. Nazad Sunjic i eto ostali smo na Hadzicu.

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 10 okt 2014, 14:36

Elegant je napisao/la:Koliko samo pacenika ovdje, navijaju za Vels. :facepalm:
Kad grupa ljudi stvori od tvoje repke bazu za licne interese, kad je privatiziraju i smatraju navijace ovcama koje moraju gledati sve to bez obzira sto ih to izjeda, onda je logicno da ce razuman navijac reci "pusite kur.ac majku vam pokvarenu i bezobraznu jeb.em" i prizeljkivati krah tog lanca koji ubija pravednost, i funkcionalnost necega u sto se kleo.

Pacenik je onaj koji klima glavom dok ga nepismena gluperda pljuje, i smatra vecom gluperdom od samog sebe..

Ti ces navijati za Susicevu ekipu, ja cu protiv, a mozemo izmjeriti ko vise voli ovu zemlju, vjeruj da ces izgubiti!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 10 okt 2014, 14:37

Goalgetter je napisao/la:Navijam za repku, a ne za seljaktora, njemu zelim sve najgore, i da leti vec nakon ove dvije tekme. ;)

Naprijed ljiljani!
momčino, priloži dokaz za svoje tvrdnje, dakle Ljiljanku na prozoru/balkonu :D

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 10 okt 2014, 14:43

Chinaglia je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Navijam za repku, a ne za seljaktora, njemu zelim sve najgore, i da leti vec nakon ove dvije tekme. ;)

Naprijed ljiljani!
momčino, priloži dokaz za svoje tvrdnje, dakle Ljiljanku na prozoru/balkonu :D
Moja je osvanula na balkonu. :salut:

Naravno da ću navijati za BiH bez obzira na sve, ali otprilike se slažem s veležovcem, jako teška situacija za nas navijače..
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 10 okt 2014, 14:44

Ne mogu da odlucim za koga navijati. Najbolje da ne gledam. :salut:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: kakarut i 9 gostiju.