Hordas Doboj je napisao/la:Pred svaku tekmu kenjate, onda se u slucaju pobjede zavucete u rupe. I tako u krug. Susic nije repka, nit je Dzeko a ni Spaha. Reprezentacija Bosne i Hercegovine smo MI. Oni kad istce na teren veceras, oni ce predstavljati nas! Nece predstavljati ni Susica ni ostali strucni stab.
Znaci ako veceras odigraju onako kao sto su igrali protiv Egipta, Slovacke (kuci), Nigerije, Kipra bez ikakve borbe, zelje, volje, to ce nama biti šamar a ne Susicu. Nama koji nismo otisli i onim koji su uspjeli otici u Wels. Nikom drugom. Nama je samar kad igrac nase repke pretrci 5km za cijelu tekmu a onda kroz 5 dana na utakmici za klub pretrci 10km.
**** vas vise i Susic i Dzeko i Spaha ba, svi oni ce proci, a ostajemo mi i dalje. A dok je nas bit ce i reprezentacije. Nase je da navijamo, a nadam se da nece doci vrijeme kad cemo im **** sve po spisku, pocevsi od Dzeke kapitena pa do Susica selektora, a kako su poceli ni to nije daleko.
VOLIM TE BOSNO!!!
Vidim tu liniju Hordas-Horde zla-Fk Sarajevo-Safet Susic, pa je samim tim kamufliranje podrske majmunu iz Zavidovica nepotrebno.
Ima jos jedna linija:
Pozitivan rezultat-alibi za ostanak na klupi-nastavak agonije sa Susicem-kriminal-nepotizam.
Los rezultat-dizanje glupave nacije-zahtjev za smjenu-pokusaj vracanja stvari koje su izmakli kontroli-potrebni profesionalizam.
Ti navijaj za Susica, ja cu za Wels!
Volim te BiH!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.