1. jbg nista cudno, nas mentalitet ni kod vas ni kod nekog drugog kluba na temi nije isto da se ne lazemo, ni meni se ne svidja to al tako je stanje yebi mu prvo mater pa ga slabi minutu poslijemolotovljev je napisao/la:- Koliko samo ružnih komentara smo pročitali u toku utakmice na račun vaših igrača, i to od koga, od vas...
Nakon Čolinog gola sve je to nestalo i od tog trenutka uslijedile su pohvale na račun istih onih igrača koje
ste pljuvali u toku utakmice. Zašto vam to govorim - iz razloga jer imate običaj često nama prigovarati
zbog toga, a isto to radite.
- Priče i teorije da smo mi ( FKS ) krivi zbog nekih sudijskih odluka koje nisu bile u vašu korist, istovremeno su
i smiješne i žalosne. Pretjerujete stvarno u tome.
- Kletve i psovke upućene sudiji današnjeg meča možemo čuti samo od nekolicine pojedinaca na stadionima,
istih onih pojedinaca sa sjevera Grbavice koje vi često prozivate na forumu. Dakle, na forumu se ponašate
kao na stadionu ili pak na ulici. Ružno. ( podrazumijeva se i istok Koševa )
- Pobjedili ste sasvim zasluženo, po meni neočekivano, ali pobjeda čista bez dileme, pa čak mislim da ste
oštećeni, zaključak na osnovu komentara.

2. sudiju su mogli namjestit siroki, zrinjski, sarajevo i zvijezda, pošto znamo da je zvijezda puna para oni otpadaju, tako da nekog moras okrivit, a najdraze je komsiju

3. jbg ljutnja pa se ispuses rijecima na forumu

4. iskreno partija onako, nisam gledo ni vas ni zrinjski ni siroki protiv njih al nesto ne vjerujem da se moze pretjerano fino odigrat tamo radi terena, jbg pokusali su zakinut al et eurogol udje u zadnjoj minuti kao dar sa neba

da ste bogdom na forumu vecina tako normalni ovo bi pravo fino mjesto moglo biti

i da nevezano za tebe i ovo gore, pozdrav za praunuka vidimo da je pravo kulturan i preko pp, naucio ga pradedo sigurno kulturi pravo