Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Izgleda Schumacher i Fittipaldi u HAASu.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
To Mazepin dobija nogu?
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Donnie Darko
- Kontakt:
Haas bez Mazepinovog novca, i ako Ferrari ne napravi ogroman iskorak sa motorom, vrlo moguće smijenjuje Williams sa začelja.
Zadnja izmjena: Donnie Darko, dana/u 21 dec 2020, 14:05, ukupno mijenjano 1 put.
Ja sam ubijedjen da ce Haas biti najlosija momcad na gridu u 2021. i da ce ih Williams preteci.
Možda... znamo da su oslonjeni na ferrari. E sada ako ferrari napravi konkurentan motor.. znači pravo konkurentan, koji se može boriti za pobjednička postolja, Haas bi to sigurno uklopio u svoju šasiju i aerodinamički paket koji bi mu omogućio da bude u sredini poretka. Ako ostane na ovogodišnjim specifikacijama.. onda se zna.. zadnji i prije početka sezone.
Ima i Williams Mercedesov motor, pa su tarabe godinama. Hass je u puno vecem belaju samo od loseg motora.
P.S. Zanimljiv klip iz 2000. godine. Hamilton u kartingu.
P.S. Zanimljiv klip iz 2000. godine. Hamilton u kartingu.

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
kao sto sam i rekao, sanse da dobije otkaz nikakve, za svakog sponzora kojeg izgube nadoknadice tatica pare i zdravo, ne bi me zacudilo da mu Gene proda tim kad mu dopizdi jer je vec htio kupiti Racing Point kad je bio na bubnju
Treba ih **** ... i staza je svakako za prespavat
- BosniaBoston
- Kontakt:
Da hoce jos Francuska otkazat i eto ga cakum pakum kalendar 
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Jucer gledam utakmicu australijske lige stadion gotovo pun a otkazivanju f1
pa nije to isto, to je domaca liga, ovdje ti dolaze ljudi sa svih strana svijeta
isto tako vlada Viktorije je propisala za ovakve dogadjaje 14 dana izolacije, svi koji igraju Australian open moraju biti tu 2 sedmice prije turnira i ispostovati ovo, F1 sa svojim kalendarom to sebi ne moze priustiti
- akisarajevo92
- Kontakt:
koliko je cudno vidjeti vozace F1 u casual odjeci bez kombinezona, vecina ih gradjena kao Howard iz The Big Bang Theory
Don't believe the hype.
Steta velika 
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
- OldFashioned
- Kontakt:
Formula 1, vjerovatno jedan od rijetkih sportova koji je debelo nazadovao zadnjih godina.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ma skroz nazadovo. Za 5 godina ce bit ko nascar...
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- OldFashioned
- Kontakt:
Duele Shummi - Hakkinen nikada nisam propuštao.
Imam osjećaj da formula sada vozi vozača a ne on istu.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.